Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo cine mai are salvat siteul acela cu blanite de miel pt copii/?tip sac? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
http://www.dea-copii.ro/articol-copii/sac-pentru-carucior-captuit-cu-lana--i405
ID de mess: licusca
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
saddie spune:
crispro
uff ce te mai chinui tu ... eu te felicit ca rezisti asa bine, eu cred ca as ajunge la balamuc. Medeea are rar cate o trezire pe noapte si atunci se trezeste si tati si ma ajuta dar tot mai sunt chiauna uneori.
La noi e exact pe dos, eu ma bucur totusi cand se mai trezeste noaptea ca asta inseamna o masa in plus. Ieri de exemplu a mancat ultima masa la 18:00, a adormit la 20:00 si nu a mai miscat pana dimineata la 5:00. Nici baie nu i-am mai facut. Pediatra zice sa n-o trezesc sa manance dar mie mise pare cam mult sa stea aproape 12 ore nemancata la 3 luni. Voi ce ziceti?
La pisici cred ca sunt campioana, posed 2 bucati de birmaneze deci blana semilunga, deci par si in coor!!! ... ma scuzati. E drept ca le-am limitat accesul in dormitoare si bucatarie iar ele si-au exprimat nemultumirea in nenumarate randuri.
Va pup, ma duc sa hranesc una bucata cupil urlator.
anca_vlad spune:
seara buna si de la noi!
...si eu am momente cand simt anumite prezente prin casa...din pacate ma seaca de vlaga in special noaptea si am senzatia de cadere si e rau ca nu pot reactiona...senzatia e de amorteala amestecata cu spaima!
remediul este..spun Tatal Nostru pana ma linistesc!
uneori pot..alteori nu!
despre maria ce va pot spune...cred ca e cel mai usor delfinas din bazin...pe 30 face 4 luni si greutatea ei este de 5120g lungimea e ok a crescut 15cm, are 62 de la 47 la nastere!
suntem pe completare cu LP si nu ii place deloc bibita...asa ca la lingurita...avem multa treaba!
PS voua va cade parul, ca eu o sa chelesc curand....si ma trezesc cu mainile amortite incheieturile imobile si dureroase, abia pot calca pe talpi sau tine cutitul in mana!

Anca fericita mamica de
MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
lalala13 spune:
mi s-a facut pielea gaina ..si eu am patit inainte de a ramane insarcinata ceva gen bytz. eram plecata cu niste prietene si sotul si dormeam in casa parinteasca a uneia. si..la un moment dat in miez de noapte am simtit efectiv pe cineva langa mine..mi se face si acum pielea de gaina cand imi amintesc. a fost groaznic. m-am uitat si era o silueta de barbat inailt, ca o umbra, cu o palarie. am vrut sa tip, sa ma misc si sa il trezesc pe sot dar nu ma puteam misca.eram efctiv paralizata. si asa au trecut 2 ore. incercam sa tip,dar tipam in gand ca nu scoteam sunete. foarte greu am reusit sa ma misc si sa il trezesc pe sot.si asta s-a intamplat cand au inceput sa cante cocosii..si acum imi amintesc. a fost o noapte de cosmar. am plans o saptamana dupa si cand imi amintesc ma ia groaza. chestia e ca tatal prietenei mele era inalt, si acolo cica dormea el.si era mort de 20 de ani. pana la urma i-am zis si prieteni tocmai ca sa faca o slujba. ideea e ca in momentul cand am povestit eram cu celalate 3 fete si vreau sa va zic ca toate au inceput sa planga si sa se ingrozeasca de spaima mea. adica si cand povesteam emanam teama. ma ia cu friguri.
in concluzie, bytz, EU CRED. du-te la biserica, cheama un preot..fa ceva si nu sta asa
michelle1981 spune:
katalina - ce pozeee
Vazut cei 3 flacai, cred ca esti tare mandra de ei. Cum te descurci cu ei?
btz, lala - uff ce povestiti voi, ma ia groaza.
btz, cheama preotul sa sfinteasca apartamentul..
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
coteasca spune:
Buna fetele!!!
Vad ca aveti activitate pe forum, numai eu sunt mai lenesa![]()
Noi suntem bine, am mers pe afara la plimbarica ca de obicei dar nu am mai petrecut mult timp ca deja a venit frigul si plus de asta la 15:15 tre sa fiu la tv ca incepe telenovela (1001 de nopti), bineinteles ca si bebe se uita![]()
BTZ, ma ingrozesti de ceea ce zici... Esti sigura??? Poate o fi ceva de la tv vre-o umbra ceva, sau vre-un curent de la vre-o usa lasata deschisa. Eu nu am patit niciodata asa ceva si sper sa nu patesc ca sincer as intra in depresie si fricaaa, cred ca m-as.....pe mine de frica...uff nu vreau sa-mi imaginez.
Mergi repede la preot si vb cu el, da cu tamaie, mir, aghiazma, scoate toata munitia din dotare si alunga inamicul.
Si eu mai vad ca seara uneori Tudor e mai agitat inainte de culcare, ii dau cu mir dupa baita si uneori ii zic Tatal Nostru, sa aiba un somn linistit. Ma gandesc ca a trebui sa merg in fiecare duminica cu el la Sfanta Impartasanie, eu care merg o dara la 3-4saptamani, din lene bineintele (offf lenea asta).
Va pup
Corina,
fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Oanna de cateva zile ma tot chinui sa te intreb ceva dar de fiecare data uit.Si nu e minciuna ;) :D .Las ca imi aduc eu aminte :* Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Bumblebee asadar metoda: il tin pe umarul drept, mana stanga o bag sub fund, adica ca si cand i-as tine in palma puta
sper ca ai inteles ceva din descrierea mea

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
coteasca spune:
Crispro
Nu fi suparata, sarbatorile sunt un motiv de bucurie, veselie. Ai cel mai frumos cadou langa tine si asta ar trebui sa te faca fericita... Imi pare rau ca tatal tau nu mai e langa tine fizic dar spiritual cu siguranta te vegheaza.
Si Tudor al meu uneori se trezeste la 2,3,1 depinde si at il legan putin ii bag suzeta si adorme la loc pana la 4-5-6 cand ii dau sa suga ca incepe sa caraie - maraie. Hai, veselie mamico, sa lasam supararile si tristetile deoparte

Corina,
fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
adrianaBuc spune:
michelle, eu spal jucariile din plus (3 bucati) cam 1 data pe saptamana cu rufele in masina de spalat, asta pentru ca le baleste zilnic si le si car cu noi in carut pe afara. Celelalte le spal din cand in cand sub jet de apa.
btz, lala, ma iau fiori reci pe spate!
Eu nu sunt prea credincioasa, dar in astfel de cazuri cred ca e bine sa vina un preot. Zic si eu.
Crispro, e greu de sarbatori fara cei dragi, dar acum ai un bubu mic sa iti tina de urat. 
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
rodyka spune:
fetelor, ce colinzi noi mai sunt anul asta? vreun album, ceva? sa stiu ce sa caut... desi cele traditionale n-au pereche, iar un Hrusca se naste o data la multi-multi ani...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)