PRIETENE FARA TITLU (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- nu am zis sa ne cenzuram parerile, doar ca am incercat sa dau o sugestie cum sa te relaxezi si ti-am spus ce am descoperit eu legat de yoga si e vb de 10-15min, nu ore intregi-eu care nu credeam in asa ceva si care nu sunt genul-dar ma rog,sunt convinsa ca ia prins ideea- nu am zis sa dai bani pe asa ceva,doar pe bioenergie se merita cateva sedinte-dar hai sa inchidem subiectul.
Deea-cum adica fiecare intelege ce vrea?-pai dc nu ne facem intelese ce rost are sa mai scriem,ma rog-dc e cazul sa iau eu o pauza, ca nu am stiut sa exprim pe intelesul tuturor, e ok.
Si te-am felicitat pt faptul ca Daria e pregatita si intelege tehnici de desen/pictura si face dinozauri -care e un lucru destul de complex pt un copil de 5 ani,nu stiu de ce e greu sa accepti aceste felicitari ca e si meritul tau..
O sa iau o pauza de cateva zile ca sa nu mai supar pe nimeni pe aici..

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA pe mine nu ma superi deloc,doar ma distrezi grozav.Daca as avea un bioenergoterapeut in care sa am incredere (gen Iulian Voinea)si sa fie aici in Arad chiar as merge si eu,asta daca as avea bani desigur ca totul costa si nivelul nostru de trai e in Stii de ce par un pic aiurea sugestiile tale ? Nu fiindca n-ar fi corecte, ci pentru ca nu se aplica din pacate la conditiile in care traim noi aici - la bloc si cu banii la limita - tot ce nu inseamna strictul necesar e cam taiat de pe lista De-aia ideea de a merge sa dau bani la cursuri de yoga e amuzanta Stiu ca se poate face si acasa,am incercat si eu odata mai demult ,in vemuri imemoriabile sa stau in pozitia aia cu picioarele incrucisate si cu palmele pe piept parca ,sa vad ce iese . In cap nu am atins inca performanta sa stau
Nu te mai necaji si tu aiurea pe motiv de forum,ca ai destule pe cap si fara asa ceva.Asa ca lasa faza cu pauza ca nu s-a suparat Deea,doar se mira ca de ce o feliciti si pentru ca ii plac Dariei dinozaurii - ca asta e ca si cum l-ai felicita pe Tudor al meu ca ii plac cainii
CRISTINA macar tu aveai mansarda mai.La mine poate e numai P.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, poi tu ai zis exact asa: "Felicitari ca Daria este pasionta de dinozauri." Poi ce este de felicitat la asta ? E o pasiune ca oricare alta, o preferinta, la care eu nu am avut oricum nici un fel de contributie. Daca as fi reusit, cum zicea si Moni sa ii inlatur vre-o frica ... era altceva. Dar tu nu ai scris: "Felicitari ca daria intelege si deseneaza dinozauri", asa cum rectifici acum.

Eu am incercat sa inteleg exact ce ai scris, caci, pentru a intelege ce ai fi vrut sa scrii ... ehe .. e cale lunga. Cred ca imi trebuie si mie cateva sedinte pentru asta

Este absolut normal ca fiecare sa inteleaga ce vrea (ce nu ne convine nu prea asimilam) si .. ce poate (evident, nu? ).

Mergi la inceput

CRISTINA am citit reteta ta cu praz si masline.Chiar e buna? Pare cam ciudata - mai ales "cu masline in ciorba" ,dar poate o incerc si eu odata.Cum se face mai groasa sau mai lunga?
Eu am facut niste supa de mazare ca aveam congelata.Am pus o ceapa mica,un morcov taiat cubulete,un pic de ulei de masline si ... orez.Asta de lene ca normal la noi se fac galuste din ou si faina.Cu orez se face de post.Am bagat si marar,patrunjel si acum sa vad ce gust are si ce mai adaug normal noi bagam bulion in ea,dar se poate si cu smantana.Merg sa pap ca m-a cam lovit foamea.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Si apropos de pauza, crezi ca daca o sa iei o pauza vei reusi sa te "exprimi pe intelesul tuturor" ?

Eu cred ca aici ne impartasim opiniile in speranta ca "cine are urechi, aude" . Dar asta nu inseamna ca daca noi am fost de alta parere, inseamna ca trebuie sa te oftici si sa "iei o pauza". Tot pareri diferite vom avea si dupa ce re intorci, sa stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deea-relax, am inteles de prima data ce ai vrut sa spui,nu e nevoie sa imi explici de 3 ori ca la copii, nu e vorba de oftica sau altceva,eu am zis sa incheiem subiectul,dc tu vrei sa continui,go ahead-eu cum spunea si Moni nu mai dezvolt ca am altele pe cap.
Am scris si inainte ca o sa raspund doar cand o sa fiu intrebata, dc asta te face happy.

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, nu rade dom'le de mancarea mea de praz, se face scazuta, nu "ciorba". Si sosul rezultat e .

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Na gata am halit.
DEEA am uitat sa iti raspund la sugestia cu activitatile statice.La noi degeaba as scoate toboganul,ca tot nu se opresc astia din alergat cand ii apuca.Ce zici tu merge la copii mai mari,sau macar de aceeasi varsta.Deocamdata nu prea merge cand sunt amandoi fiindca nu-s la acelasi nivel: ce ar fabrica Diana strica repede el ... ea se supara si se enerveaza si iar circ.Luati separat ,da merge - cand e singura Diana e mult mai ok.Azi a scos-o mami pe Diana si a luat-o sa doarma la ei ,iar Tudor a fost oarecum mai linistit.Nu exagerat insa.A profitat ca nu era Diana acasa si tot a scotocit prin dulapul ei,a scos una alta si a ajuns chiar si la plastelina ... asa ca m-am jucat cu el cu plastelina si a fost super incantat.Cred ca peste vreo juma' de an va fi mai ok pe masura ce creste Tudor si vor incepe sa se joace tot mai mult impreuna si mai "static".Pana atunci strang din dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Noa bine, apai o cearta din asta ne lipsea si o gaura in cap. Asa-i zicala.
Moni, tot de yoga ii reprosam lui frate-meu ca da o groaza de bani, cand colo cica e 50 de RON/luna. Deci nu e chiar asa scump. Ba chiar m-a rugat sa vin, insa eu nici la sala nu ajung, abia am timp pentru opera si filarmonica, de unde alte activitati? Am scris ca il vad muult mai calm. Nu bleg, sa ne intelegem.
M-ai amuzat grozav cu descrierea inotului Dianei. Cum ca nu se indeparteaza marginea, hahaha. Cred ca si eu muream de ciuda sa vad ca nu mai ajung la profesoara.
Astery, la fiecare ne-a lipsit ceva intr-un moment din viata. Eu sper doar ca ne recuperam. Uneori, parca nici mie nu mi-ar fi toate la loc (aka nervi), dar ma consolez ca se poate mai rau, de la Murphy citire.
Denisa, Deea, zau asa, faze din astea face fiica-mea la gradinita. Oameni suntem, ce ne certam aiurea? Fiecare are dreptate, ca sa te linistesti azi in stresul cotidian e treaba ta cum o faci, bine ca poti.
Apropo, eu cred ca o retrag de la cursul de desen. Pai ce naiba, ce deseneaza/picteaza acolo face si acasa, gratis. Am crezut ca invata ceva util, invata sa deseneze, daa, o laie. In fine, ora viitoare mai merge ca am platit in avans, daca nu vad nimic mai de Doamne-ajuta, la revedere. O invat eu.
Deea, frumos ca Daria e pasionata de detalii. Nu neaparat de dinozauri, ci de modul in care-i poate reda. Si asta e important, ca azi sunt dinozauri, maine pisici si poimaine oameni. Tehnica si stilul conteaza.
Fiica-mea tot ragusita e, ii curge nasul si s-a iritat la el, abia mai sufla ca o doare, saraca. Of, of.
Am musafiri, va las. Gata cu cearta pana ma intorc maine.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID hai mai ce vrei si tu acum dupa numai o sedinta de desen? Cum sa n-o mai lasi,mai ales daca ai si platit? Si eu as putea sa o invat acasa pe Diana,dar mi-e cam lene ,in plus ma distreaza copios sa vad ce si cum deseneaza ea singura.Numai ca nici asa nu e prea bine,fiindca din pacate "fura meserie" de la fetitele mai mari de la gradi si unele chestii nu imi plac deloc,dar chiar deloc cum le face .Pana la urma o sa trebuiasca sa ma mobilizez si eu sa ma ocup de ea.Am doua metode: cea comoda sa ii mazgalesc eu rapid ceva cum stiu eu sau sa invat tehnica de pe site-urile alea de pe net cu modele si pe urma sa o invat si pe ea,cam gen cum face Deea cu Daria.Sau Daria poate deja invata singura direct de pe net? Ca ea e as in ale manevratului la PC.
Oricum la cata lene am in mine ,am facut ceva progrese in sensul ca macar o pun pe Diana la engleza pe yotube seara,iar la nani ii pun muzica simfonica - aseara a adormit pe Nocturna lui Chopin Intre ele ii citesc.Sunt tare multumita de povestile din revistele alea doua de la gradi ,tare dragute si educative,chiar nu ma asteptam.Meki se numeste revista si au aparut doar doua numere pana acum.Dar sunt doar 3-4 povesti in fiecare,in rest sunt exercitii (dar din pacate de-alea simple,cam de grupa mica-mijlocie) Dar macar mai sunt in ea si ceva poezii, chiar ceva lectie de engleza etc.
In seara asta insa cred ca se va alege Diana doar cu muzica populara daca doarme la ai mei.Buna si-aia.

Mergi la inceput