Prietene la bine si la greu - 78

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ca de obicei, cand imi gasesc putin timp, nu e nimeni pe aici

Many merci mult, cand am vazut linkul mi-am amintit ca l-ai mai dat .
E fain, dar este mult peste ce sunt dispusa eu sa dau pe un carut sport. Cred ca raman la al meu pana va renunta copilul la el. Vroiam sa-l vand pentru ca am scoica si landoul cu care nu prea are ce faca cineva fara baza sport si e pacat de ele ca sunt ca noi, dar cred ca tocmai m-am razgandit .

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Ancutzel - tocmai au spus la ProTV ca ministrul muncii a specificat ca persoanele care sunt deja in CIC nu vor fi afectate de schimbarea asta. sa speram ca va fi asa. si cica s-ar putea ca din ianuarie indemnizatia sa revina la nivelul de 85%, cat era inainte de taiere. astea sunt vesti bune pt. noi.
insa daca vrei sa intri dintr-un CIC in altul, partea proasta e ca probabil vom prinde un an de stat acasa cu copilul si suma de 600 lei, indiferent de cat am avut in CIC 1.
astea-s deocamdata zvonurile, sa vedem ce va fi cand se va adopta legea.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

revenim in fortza cu poze de prin plimbari

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara,
revin cu un mesaj/rugaminte. Daca vreuna dintre voi aveti nevoie de o cana de babycook, vreau sa o vand pe a mea, ca mine nu imi foloseste daca nu e completa. Este in ambalajul in care am primit-o, noua nouta. Am luat-o cu 18 lire si o dau cu 15 lire, ba pe deasupra mai platesc si transportul (cu posta), daca vreti sa o luati voi. O sa o pun si la anunturi pe site, dar acolo va fi la 18 lire, asa ca daca o vrea cineva, astept PM.
seara placuta

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

pentru cine a mai experimentat retetele super simple de genul ciocolata raw etc, dar si pentru cine nu , o idee la fel de simpla

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Buna seara,
revin cu un mesaj/rugaminte. Daca vreuna dintre voi aveti nevoie de o cana de babycook, vreau sa o vand pe a mea, ca mine nu imi foloseste daca nu e completa. Este in ambalajul in care am primit-o, noua nouta. Am luat-o cu 18 lire si o dau cu 15 lire, ba pe deasupra mai platesc si transportul (cu posta), daca vreti sa o luati voi. O sa o pun si la anunturi pe site, dar acolo va fi la 18 lire, asa ca daca o vrea cineva, astept PM.
seara placuta

ai 2 PM

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

pt bb2

superbe pozele
nu ma lasa Alex sa comentez

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis poti sa urmaresti netul, mica publicitate de pe DC sunt la preturi rezonabile ptr. carut, numai sa fii pe faza cand apar.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

pt bb2

pai daca bubu si-a ulit nasul, iubita sa fie mai prejos???..dovada (a fost cu tacsu afara)

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

pentru toti puii cu nasucul julit !

Rares revine in epoca legumelor, azi a papat si ce-am gatit eu si din borcanel !

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput