Prietene la bine si la greu - 78

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Smaranditza cand o sa fii pregatita sa spui ce ai pe suflet tot aici o sa ne gasesti, pana atunci un big hug si multa sanatate lui Timi

Natalia uite asta e linkul care trebuie copiat intre ghilimele: http://picasaweb.google.com/102155629580077258464/Amalia1Anisor?locked=true#

Lyly si eu am inceput sa-i dau albus Sabinei, faza e ca nu ii place fiert...azi i-am facut omleta, rumenita in tigaie , fara ulei...asa i-a placut
si sa stii ca l-am vizionat pe Alex savurand tortuletul lui doar ca am uitat sa scriu asta

Raluci uite acum mi-am adus aminte si eu ca ne trata bunica tot cu ridiche neagra si miere...pupam Bubu, shu-shu la mucisori si la tuse

Andre iubareala maxima saptamana asta, da?

Cuscri perioada de incubatie e de doua saptamani, nu? hai ca poate apar primele semne dupa petrecerea de un anisor a lui Iustin ...Stefita mica a fost minunata, va pup

Ramonik multumim de informatii...stii cumva daca faza cu reducerea concediului ne va afecta si pe noi, cele care am depasit deja un an?

Monis ma alatur si eu fetelor care se gandesc la Iuli, hai zi-ne cum mai e , daca au inceput sa treaca bubussele si daca tu esti mai bine, referindu-ma la starea ta de spirit

Dozz pupam Ana mica si poate scapa repede de mucisori

Lumi voi ce faceti? hai mai povesteste-ne ceva de Annabelle

vad ca a bagat nasul putin si Lidiuta...ce faci ? merge tratamentul? pupici

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Ancuta-mersi mult, ai Pm

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Monis si Diana, merci frumos pt ideea cu serialele!
Pup toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
raluci, cat trebuie lasata mierea in ridiche? cateva ore? o noapte? si cate lingurite de miere se pun?

si eu tot be bajbaite o iau, asa ca itit zic ce am facut

taiat pe jumate scobit, pus pe o jumatate o linguritza de miere si pe cealalta niste zahar brun (cica lasa mai mult suc) le-am pus deja de vreo ora jumate, vad ca s-a facut ceva. asa scobitura am taiat-o si pe aia bucati si am pus si acolo 2 lingurite de miere, din asta am gustat si chiar se simte ridichea. O sa le mai las asa pana mai dupamasa si le torn intr-un borcanel

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

remediu tuse primit de la pedi

ridiche neagra scobita pus acolo miere si lasat sa se faca siropel+prospan 2.5ml de 2x pe zi

asadar pe cai dupa ridiche

cat timp sta la macerat asa?

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

cat despre locul 1, ala era pana nu de mult pentru parohie, acum mai nou este pentru... mos craciun

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

am observat si eu treaba asta si nu mi se pare corect fata de restul participantilor...

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

ponderea votului juriuliu are 60% asa ca sa speram ca vor vota corect , fie sa castige cea mai haioasa si originala poza

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

raluci, mersi mult!
Intre timp am cautat pe net cum sa pun si cat sa las, si pana la urma am dat-o pe razatoare, am pus=o intr-un vas si am acoperit cu miere proaspata, adusa de ai mei. Din ce am citit se lasa cam 12 ore la macerat, apoi se ia sucul obtinut si se bea. Eu probabil ii voi da putin si deseara, ianinte de culcare, ca vad ca a inceput sa-mi tuseasca rau, iar Sinecodul e apa de ploaie.

Multu' inca o data pt ideea cu ridichea si mierea. NU am stiut de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

Ancuta-mersi mult, ai Pm

Natalia, fericita de Amalia Maria

PM back

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Pupici...si eu sunt printr-un butoi, pe unde mai e loc, vad ca sunt multe doritoare ..nu am nici chef nici nu ma simt in stare sa activez prea tare zilele acestea. In schimb va citesc negresit

Many, Smara, Monis, Raluci (multu pt reteta de tuse), ce mai, toate mamicile cu pui bolnaviori, suparate sau obosite.

Diana, tin pumnii pentru noua aventura a familiei, sa va acomodati cat mai usor!

Licu, nu cred ca ti-am zis, dar asa frumoase sunt pisicoasele
tale..o sa le fac reclama pe la mamicile cu fetitze

Am tot vazut poze cu fulgusorii nostri...sunt o minunatie, atat de puri..de expresivi..de frumosi, avem de ce fi mandre!!!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

pentru comentariile frumoase. Raluci, Smara Mama lasa ridichea vreo 2 zile, cum curgea ceva cum imi dadea, iarna era mereu cate o ridiche neagra cu miere pe masa. Chiar daca curgea 3 picaturi, mi le dadea. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput