Simt ca-mi plange sufletul :(

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Ma bucur sincer ca ai vazut acolo pe site-ul vecin expresia cea mai inalta a chicului elegant !

eu nu ma bucur, si nu l-as numi asa. sper doar ca nu l-ai citit, fiindca daca si de asta puteti face misto, chiar ma sperie. pur si simplu asa, la modul hard way, am descoperit eu saitu-gagicilor-golase, si n-am simtul umorului chiar atat de "dezvoltat" ca voi incat sa rad cand stiu ce scrie acolo.

cat despre pisicute si "pisicute", dupa cum spuneam, fiecare vede ce cauta. pe mine ma uimeste doar ca te poate uimi un avatar...la fel de sincer ca uimirea ta.

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

hai ca nu am ras de ce s-a scris pe celalalt seit, ci de ceea ce am scris noi aici.
si apropos, stiu sa fac diferenta intre o boala serioasa (eu insumi am o suferinta serioasa) si postari grater!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Mianna,hai n-o coti in alta directzie ca nu are rost!

sper ca esti disponibila 24/24, sa te pot intreba ce are si ce nu rost, si sa scriu doar conform judecatii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mianna, nu vrei tu sa gasesti un grater in alta parte?

Ca noi ne distram copios aici pana nu ai aparut tu. Nu radeam de nimeni, ci de o exprimare, de un cuvant, atat.

Iar pe site-ul cela era plin de poze care erau pentru 18+, evident ca alea au sarit in ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

grater de tot pana sa vina Mianna, dar apoi si mai grater, nu?

bey, care a ras in front?

Danalala, sper ca ai ajuns cu bine! Si nu mai fa baiatul ala sa planga, ca e pacat, el te iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

si eu am ramas surprinsa cand am decoperit celalalt site , asteptandu-ma la cu totul altceva ( chiar asa , ce aveti cu un avatar? tare curioasa sunt ce avatar si-ar fi ales unele dintre forumistele DC-ului).
Mik, ce fel de site e asta cu pricina ? recunosc ca nu am avut timp sa parcurg un forum intreg, dar am descoperit subiecte foarte interesante si sensibile, dar poate nu ma prind eu si imi deschide-ti si mie ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

....de prostia ar durea....

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

my_lady, sa inteleg ca pe mine ar trebui sa ma doara?
esti atat de subtila ca nu ma prind, zau asa.
din curiozitate , a citit careva dintre cele care "va" radeti pe aici subiectul " din nou cancer " ? la care a facut referire mianna? daca nu, va recomand sa o faceti.
intre timp va las sa va rostogoliti de ras. este benefic sanatatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Morgano

Mianna, nu vrei tu sa gasesti un grater in alta parte?

nope. sunteti duamna de taie belete, sau care-i faza de-ncercati sa-mi faceti program? la rand, ca s-au inscris altele mai repede sa judece ce si unde scriu

Citat:
Ca noi ne distram copios aici pana nu ai aparut tu. Nu radeam de nimeni, ci de o exprimare, de un cuvant, atat.

...de-un deget... cam asta ziceam si io. macar la mine sursa amuzamentului e mai variata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

orice sursa de distractie pentru unu, e un deget pt altu.
ma gandesc cum o mai rade Al sa Sus de noi toti, oricate doctorate am avea:)
Mianna, de fapt, suntem cu totii niste caraghiosi :)
asa ca macar cu grateruu...stiti voi...:P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

desi imi place sa cred ca am un simt al umorului destul de dezvoltat, nu l-am gasit deloc ( de umor vorbeam ) in acest topic.
am gasit o mare bascalie, care din punctul meu de vedere e la mare distanta de umorul de calitate.
e chiar asa o gluma buna ca prin folosirea unei taste , un emotion s-a transformat intr-un cuvant? care se pare ca e atat de distractiv ca va ajunge si mascota forumului?
( si cand te gandesti ca acel emotion de la care a plecat totul reprezinta plansul! inseamna ca am ajuns eu de rasu plansu daca nu va inteleg umorul.)

p.s. care e relevanta ca forumiste scortoase ( aka cum ?)folosesc acest cuvant in draci?! mi se pare mie sau s-au ridicat niste piedestale pe aici?

Mergi la inceput