Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***
Raspunsuri - Pagina 9
Monnvas spune:
La multi ani, GIGE! Sanatate, putere multa si sa fii iubita de baietii tai!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Bon soir!![]()
Azi am scris si am tot scris, ca sa fiu maine cu cujetu'
impacat cand o sa ma distrez in companii placute.
Am pregatit si bagajul, adica geanta cu lucrurile lui Andrei, asa ca Deva here we come!![]()
Nici Andrei nu mai sta jos in cada decat foarte putin; in rest, patrulare printre valuri; azi a facut si scufundari
.
Monnvas, cum fu la Gaudeamus? Ce-ai vazut interesant?
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Monnvas, cum fu la Gaudeamus? Ce-ai vazut interesant? |
Pe Bianca

Am stat 2 h in targ (pe vremuri stateam cate o zi) si a fost f trist fiindca erau si oferte faine (la carti mai vechi, da' nu le-am luat la timpul lor), da' criza e cam crizata la noi.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Am uitat sa va zic, kkceala de dimineata a trecut pur si simplu, cu ros de covrigi, fara medicamente. De dimineata s-a terzit C pe la 6.30 plangand si imi spunea "Puuuu!", cand am descifrat cuvantul mi-am dat seama ca e vorba de kk, da' nu intelegeam daca vrea sa faca si nu poate sau invers.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Noapte buna si vreme faina la intalnirea de la Deva!
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Anaan spune:
Cred ca li s-a inatarit si lor sistemul digestiv; si eu rezolv cacacelile lui Andrei tot prin alimentatie; drept e ca nu a prea avut el probleme de acest gen.
Aha, deci Charlize pe-acolo umbla.
De Pisilinca nu stii nimic?
Merci de urari
simonapro spune:
Anaan: drum bun si distractie placuta,sa-i dati pupici si din partea noastra Adei 
Fetelor eu azi am fost bucuroasa, ca ne-a acceptat cazul baietelului de care va spuneam la umanitare: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158300 sper din tot sufletul sa reusim sa-l ajutam, are parte de prea multa suferinta 
Fug la
, noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Anaan: drum bun si distractie placuta,sa-i dati pupici si din partea noastra Adei ![]() Fetelor eu azi am fost bucuroasa, ca ne-a acceptat cazul baietelului de care va spuneam la umanitare: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158300 sper din tot sufletul sa reusim sa-l ajutam, are parte de prea multa suferinta ![]() Fug la , noapte buna!Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
O pupam din partea tuturor!
Simona, bravo tie ca te implici!

simina_kin spune:
Cu intarziere spun si eu :
La Multi Ani draga mea prietena Lucia!!!!! TE PUUUUUP !!!! 

Avem poze mai noi la semnatura![]()
Noapte buna tuturor!!!!!
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2 
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!