Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***277***
Raspunsuri - Pagina 13
mireal spune:
Buna,La Multi Ani Gigelica!Theo doarme si eu o astept pe soacra care si-a anuntat vizita ieri, sta o saptamana pe la noi.Am vazut pozele cu Alexandra si Gulia,niste draguti.Noi in week-end am fost la cumparaturi de diverse lucruri.Pt rosu in gat i-am dat cu tantum verde.
mireal spune:
Floric, noua mucii ne-au trecut cu aerosoli cu dextametazona si acc, dar la Theo erau pana in gura.Dar daca nu se vad chiar nu stiu.Si noi dupa bronsita am ramas cu o tuse, asa cam o data pe zi.Mai luam niste sirop vreo 3 zile sa vedem daca isi face efectul.
Monnvas spune:
Hello.
Parcat piciul regulamentar la 13. Singura kestie buna care a insotit tura asta de muci: nu mai e circ la somnul de pranz, el ma duce in pat, imi zice "papa" (= lapte), bea un pic, isi ia suzi si nani.
Inca mai avem muci, eu mai mult decat el, cred ca si de la meditatia de azi mi se trage, ca am vorbit cam mult![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal Floric, noua mucii ne-au trecut cu aerosoli cu dextametazona si acc, dar la Theo erau pana in gura.Dar daca nu se vad chiar nu stiu.Si noi dupa bronsita am ramas cu o tuse, asa cam o data pe zi.Mai luam niste sirop vreo 3 zile sa vedem daca isi face efectul. |
Ce sirop? Si noi avem aceeasi tuse. Aerosili am facut cu Acc si ventolin, doar ca atunci cand ii faceam cu Ventolin era jale...tusea de nu mai putea. Si am intrerupt eu de la mine putere.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

mireal spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
![]() |
anamariame spune:
Buna, fetelor!Abia astept sa treaca sezonul asta al virozelor si racelilor. Noi am fost saptamana trecuta la Iasi, mi-a dat un tratament cam infricosator, adica Singulaire si Aerius timp de 1 luna de zile, in conditiile in care ea are deja o saptamana de cand nu mai tuseste deloc ( a zis dr ca se aud bronhiile nu stiu cum=nu s-a vindecat complet bronsiolita aia). Si astea 2 pe langa o reteta cu alte 5 chestii de administrat. A mai dat cineva Singulaire la ghiocei?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Kea spune:
Ana-mariame, nu ma pricep.
Gigelica, la multi ani fericiti!
Noi ne-am intors ieri la pranz. Mai bine stateam acasa ca mai castigata eram. Dar n-am stat, asa ca m-am intors dezamagita, ranita, revoltata, jignita si cu o durere de cap cumplita. Cunostintele la care am fost, ca prieteni nu-i mai pot numi, s-au comportat mizerabil in opinia mea. De fapt ea, el a fost ok. S-a vazut clar ca o irita copilul, ca na, nu sta in mijlocul patului cuminte si cu o carte in mana. Mie copilul mi s-a parut ca s-a comportat normal, era curios, dar nu suparator, cred eu, incercand sa privesc cat mai obiectiv totul. Ma asteptam, neavand copii, sa-i oboseasca prezenta unui copil in casa, dar nu ma asteptam sa reactioneze atat de urat.
S-a trezit, revin pe seara!
simplyana_m spune:
Salut!
FLORIC, si noi folosim mucolitice in caz de muci in gat fosgaitori si necurgatori. Mucosolvan Jr. sau Humex.
ANAMARIAME, nu stiu prea bine cum e la bebei, dar la picii mai maricei, SINGULAIRE e un antihistaminic folosit in trat. afectiunilor cu fond alergic si e tratament de lunga durata. Nepoteii mei (4 din 5
) se trateaza cu el de astm pe fond alergic (stare nu f grava) de ani de zile. Eu mi-am linistit rinita alergica acuta luand Claritine (tot antihistaminic) cate 1 pastila/zi, timp de 1 an si 2 luni.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Dodo-pui spune:
o zi frumoasa va doresc...
caci la noi bate un vant de te ia pe sus(cine m-a vazut
stie la cine ma refer ca-i ridicat
de vant
)
Am primit si eu un aparat de aerosoli(ne-a fost donat) nu l-am folosi niciodata dar daca am nevoie o sa "tip" dupa voi sa-mi explicati ce si cum.
Floric chiar si ACC 100 diluat in apa/suc e ok pt mucozitatile din gat...
all
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!