Sali mersi mult de floricica
si mersi mult ca m-ati primit in grupul vostru!
Am fost atat de zapacita cand am testat Kenzo amour incat mi-a ramas in minte ca pe cel portocaliu il ador...si atat...nu am mai mers sa miros si celelalte variante(din pacate). M-ai facut tare curioasa cu Le Parfum, am citit despre el din linkul tau si ce sa-ti spun...m-am reindragostit!!! mi-l doresc enorm si probabil va fi pe prima comanda pentru mine si sufletul meu
. Cu cititul sunt la cap 31, nu am facut nimic ieri decat sa va citesc.
De lolite m-am indragostit din descrierile tale senzationale si mai stiu ca am mirosit 2 si din ce imi mai amintesc cea mov inchis mi-a placut..din cate am vazut Lolita clasica. Hai ca iar v-am zapacit!(sunt vorbareata, stiu
) Pup toate fetele si noapte buna!
Wow...dar v-ati dezlantuit, fetelor....Sali pana gasesti raspuns la intrebare eu zic sa faci o extravaganta si sa incerci un Tom Ford.
Sau un Frederic Malle
Hm, ce zici ???
Apropo de "toate fetele miros a Alien"....pai de ce crezi ca ma preocupa in ultima vreme, Mirroir-urile ?????
Dana foarte frumos paltonasul. Sa-l porti sanatoasa. Si broderia e de bun gust.
Nici mie nu-mi place deloc Insolance-ul, insa My Insolance e altceva....si tine de ma plictisesc...
Gabika, bine-ai intrat in Club !!!! Nu va fi usor, crede-ma....![]()
O zi buna de tot sa aveti !!!!
Gabika in caz ca nu te plictisesti de lecturat club chic :), iti mai recomand si :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=112686
it was the begining of a beautiful friendship....