Club chic (39)
Raspunsuri - Pagina 16

sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Ceva mi se pare irezistibil in el, niste note floral-gurmande, ceva ce-ti lasa gura apa, gen bubble-gum, Huba-Buba si multe petale uscate de trandafir. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
balonka, tipi-tip...

sali spune:
citat din mesajul lui Carmena Sali daca vrei poza cu mine, iti trimit ![]() |
mi-a crescut brusc interesul pt tine( mamaaaa, cum suna asta

nu am mai ajuns la bucuresti de prin vara, cred...dar daca vin gashca e mare...
asta vara a fost 1 an de cand ar fi trebuit sa mananc inghetata cu teo in bucuresti....
la fel, se face aproape 1 an de cand ar fi trebuit sa ajung la berna ...gasise rose

sali spune:
citat din mesajul lui Carmena [.Despre Jasmin Noir, daca esti cuminte, poate vine Mosu' ![]() |
orice ar insemna asta, suna periculos de bine!

rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
la fel, se face aproape 1 an de cand ar fi trebuit sa ajung la berna ...gasise rose ![]() "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Lasa ca ne vedem la vara in vacanta la St Tropez. Sa le zicem la fete de fantasma aia cu jandarmii?

mihaeladm spune:
Hahaha! Vreau si eu la St Tropez!
http://www.onemagazine.ro/concursuri/concurs-7715881-castiga-un-parfum-dolcegabbana

Victoria_mami spune:
MIHAELADM, am un mesaj ptr. tine, uite iti dau copy/paste de la "Caut o prietena":
BID
Trimis la: - 18/05/2010 : 13:46:11
--------------------------------------------------------------------------------
Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm
O caut pe Irina Barcaru. A fost eleva la scoala Generala nr 10 din Braila pana in clasa a 6-a cand a plecat in Grecia.Este nascuta in 1979 sau 1980 si am fost cu ea in clasa.
Multumesc!
Mihaela
TOTALMENTE INTAMPLATOR TE-AM GASIT EU DUPA 4 ANI DE ZILE DE LA MESAJUL TAU.AM INCERCAT SA-TI TRIMIT PM DAR NU ACCEPTI SI NU STIU ALTA METODA SA CONTACTEZ CU TINE.
IRINA
V-ati gasit???
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Carmena spune:
Rose ti-am scris pe mess, cand ai timp, poate imi raspunzi
.
Ehehe, daca vine vorba de intalniri cu Teo, eu zic sa ne pisicim pe langa ea poate aduce ea tortul de inghetata...ne descurcam noi. Eu fac si o cafea, asa ca sunt mare cafengioaica
Si ca sa iti starnesc interesul Sali, si mai mult pentru mine, doar doar o sa vrei sa ne vedem (mie imi sta mintea si la tortul lui Teo
) iti spun doar ca am parul deschis si ochii undeva intre verde si caprui - si ca sa detaliez combinatia care te atrage
imi fac conturul la ochi cu creion kaki, dupa care adaug 2-3 nuante de mov-lila pe pleoapa - movul cica scoate in evidenta verdele ochiului
sau invers, creion mov si pleoapa in marouri si kaki-uri. E combinatia care imi place cel mai mult, incearc-o sa vezi, ca stiu ca esti blonda
Despre mos fii-miu cel mare i-a facut scrisoare si a pus-o la geam la sufragerie cica " poate trece mosul sa o ia)", asa ca cine stie?!
Pupici.

sali spune:
ce faci , rose? cum e 1 dec. acolo? de ce nu scrii nimic?
au pus romanii gratarul cu mici in fata la primarie in berna si nu mai gasiti drumul spre casa de atata fum?

mihaeladm spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 MIHAELADM, am un mesaj ptr. tine, uite iti dau copy/paste de la "Caut o prietena": BID Trimis la: - 18/05/2010 : 13:46:11 -------------------------------------------------------------------------------- Citat: citat din mesajul lui mihaeladm O caut pe Irina Barcaru. A fost eleva la scoala Generala nr 10 din Braila pana in clasa a 6-a cand a plecat in Grecia.Este nascuta in 1979 sau 1980 si am fost cu ea in clasa. Multumesc! TOTALMENTE INTAMPLATOR TE-AM GASIT EU DUPA 4 ANI DE ZILE DE LA MESAJUL TAU.AM INCERCAT SA-TI TRIMIT PM DAR NU ACCEPTI SI NU STIU ALTA METODA SA CONTACTEZ CU TINE. IRINA V-ati gasit??? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Multumesc mult de tot!
Acum vad pentru prima oara!
Dar nu merge linkul de la tine..., gata am gasit. Multumesc mult!