Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)
Raspunsuri - Pagina 20
draguta spune:
asa este lorena si eu stiu ca am sanse f. mici dar tot de dragul vostru intru
, nu am stiut ca va protejati perioada asta, oricum daca ramaneai in timpul somajului se prelungea cu concediu maternal

andra
ce mai faci?
andr@ spune:
ma odihnesc draguta
si va citesc
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
kitty-27 spune:
buna fetele!!!
mikado
am povestit de toate 
draguta,andra ce faceti dragele mele?
gaby hai ca vine
...intr-o buna zi toate o sa avem bebelusul nostru..

ASPIRANTA LA BEBEL
draguta spune:
Kitty la noi este o vreme f. urata, astazi nu am plecat nicaieri, doar am gatit si vroiam sa vad ce mai fac fetele dar nu sunt pe aici sau poate nu au chef de vorba

andr@ spune:
kitty eu sunt pe aici, va urmaresc.....slaba prezenta pe aici; cat despre miha si eu am obs ca lipseste, sper sa fie ok; nici alinabu nu a mai intrat de mult, plus inca multe fete ![]()
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
camady spune:
Fetelor care e media de varsta a aspirantelor care-si doresc bebe. Cand am fost la medic si i-am zis ca am 34 de ani, imi zice ..............aaaaa pe ultima suta de metri. Nici n-am indraznit sa-i mai zic ca as mai vrea si inca unul i-am zis doar asa cu jumatate de gura ca eu as vrea chiar sa nasc normal daca se poate.
Raspuns: nici pomeneala draga mea la varsta pe care o ai. Mentionez ca mai am un baietel de 7 ani pe care l-am nascut normal. In prealabil eram programata la cezariana dar n-a vrut D-zeu iar acum nici nu vreau sa aud de cezariana. Am plecat asa debusolata de eticheta pusa.
SimonaS81 spune:
Buna seara fetelor....va 

pe toate.
Camady imi dau si eu cu parerea (ca nu am nici o nastere
).Cred ca nasterea naturala tine foarte mult de starea de sanatate a ta si a bebelului nu cred ca are legatura asa de mare cu varsta.Poate Dumnezeu te ajuta sa-ti implinesti dorinta si sa nasti natural.Si nu mi-a placut deloc cum ti-a vorbit medicul....un pic cam nepoliticos. Cred ca exista si alta modalitate de ati explicat situatia si poate ar fi mai usor de digerat pentru tine.
draguta spune:
camady eu zic ca si in randul medicilor exista frustrare ca doar au si problemele lor dar de multe ori nu se mai controleaza si uita ca lucreaza cu niste oameni care au suflet nu cu niste obiecte, chiar daca ar fi fost asa se putea exprima altfel, nu merita sa-i mai dai bani data viitoare acestui om

SimonaS81 spune:
Oare ce sa facem cu linistea asta de pe forum?Am si eu o intrebare: ce analize se fac dupa un an de prestat si fara rezultat?
Maine ma duc la medicul de familie sa vedem ce spune despre mine si apoi sotul are niste coji in frunte care nu trec deloc...si daca rupe cojile iese un lichid.Sper sa nu fie nimic grav.