Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Neata si de la mine
Paula succes la medic si sa vii cu vesti bune!
hai sa va zic, ca ma ia sotul aseara la interogat si ma intreaba cand ovulez si etc...si cand ii spun ca luna asta nu e prevazut, ci pe 1 dec, asa s-a suparat, a zis ca o sa fie greu de noi, mai ales ca depasim termenul ca sa iasa bebe de august, foarte nostim a fost. Mai ales ca el ca si barbatii, mai rar se intreseaza de astfel de lucruri.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Buna seara fetele...Am ajuns si eu de la munca si ma apuc de citit.
Ce tare a fost sotul....chiar m-ai facut sa zambesc si pe mine ma intreaba sotul cand e perioada propice si apoi se streseaza

Mergi la inceput

Unde au disparut toate fetele????
Ar face bine sa presteze... pentru bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellloo gagici

scuze k nu am intrat azi p la voi, dar am trebaluit mai toata ziua, curatenie, calcat, gatit si dupa iesit in oras pana mai dvrm acu stau cuminitica in pat la dansez pt tine. si astept sa ma ia somnu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Bebelu ce fata harnica ai fost azi....bravoooo

Mergi la inceput

Lorena ce mai faci?Cum te mai simti?...asta daca esti cu noi pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

da simo sunt
fetelor pup pe toate

nu ma mai doare corpul....si sigur nu a fost o gripa ci o toxiinfectie alimentara, ca nu imi trecea gripa intr-o zi

acum nu mai pot manca deloc ca ma doare rau stomacul, ma doare in capul pieptului....de fapt asa a debutat boala

nu stiu ce sa mai mananc ca nu pot mai nimic

eu va pupic

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

bebelu inseamna ca ai fost in forma si te-ai simtit bine de ai putut sa faci atatea, tare harnicuta

simona ce mai faci?

lorena durerea in piept poate sa fie si de la stres, oricum ia masuri de precautie si mananca deocamdata doar mancaruri usoare , sa treaca si maine sa aud vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

draguta

doar lapte am mancat, maine sper la mai mult

eu totusi cred ca am contactat un virus....ceva de imi simt stomacul intors pe dos......efectiv il simt cum se chinuie ....se contracta.....cred, ma doare

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

este posibil lorena sau poate sunt reactii adverse la fel si fel de chestii bagate in alimentele pe care le cumparam, vezi ca laptele dulce baloneaza

incearca sa-ti faci maine o supica

Mergi la inceput

aaaaa, lorena ceaiul de sunatoare e bun de stomac , daca ai prin casa fa-ti ca sigur te va calma, il bei fara zahar

o noapte linistita sa ai!!

Mergi la inceput