pneumonie virala fara febra

pneumonie virala fara febra | Autor: nikolett2445

Link direct la acest mesaj

postez acest subiect pentru o colega care este in spital de luni cu baietelul de 4 luni ,caruia i-a iesit la raze pneumonie pe un singur plaman,dreptul si vrea sa stie cu ce s-au mai tratat si alti copilasii.

dupa o saptamana in care au avut doar secretii la respirtie la controlul de luni le-au spus sa se interneze chiar daca lua antibiotic sirop de vineri,fara febra pe toata perioada

acum sunt in spital pana sambata o sa mai ramana ,mai bine un pic
pe tratament cu ampicilina si gentamicina,hidrocortizon si aerosoli cu fixotide si adrenalina care i se pare mamicii prea puternic,
ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

imi pare ruu pt colega ta. sincer, eu nu am auzit de pneumonie fara febra si nu stiu ce sfat sa-ti dau. trebui sa aiba incredere in medici si sa urmeze tratamentul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Buna,
copilul meu a fauct pneumonie fara febra, anul acesta. Anul trecut a facut o forma mult mai grava, cu febra 41. Deci se poate si asa, si asa.
tratament anul trecut: gentamicina, cefort, hemisuccinat (hidocortizon) - injectabile toate trei, aerosoli cu acc+ser+dexametazona.
tratament anul acesta: cefort, hemisuccinat - injectabil, dar doar o sapt, fata de 2 sapt anul trecut, apoi cedax (sirop)+prednison(pastile, tot hidrocortizon), si aerosoli aceeasi formula.

totusi, baietelul meu are acum 4 ani, anul trecut avea 3 neimpliniti. nu stiu sa iti spun daca se mentine schema de tratament si la copilasi micuti.

multa, multa sanatate.

PS. anul trecut la Dani a fost doar la plamanul drept, acum la ambii. totusi, am inteles de la doctorita ca e mult mai bine sa fie probleme la ambii plamani. nu as putea sa iti dau o explicatie, dar asa mi s-a dat de inteles.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Si cum si-au dat seama ca e necesar sa-l trimita sa faca radiografie? L-au ascultat la plamani si se auzea ceva ciudat in respiratie? Copilul era apatic?
Sanatate micutzului!

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi-pis

Si cum si-au dat seama ca e necesar sa-l trimita sa faca radiografie? L-au ascultat la plamani si se auzea ceva ciudat in respiratie? Copilul era apatic?
Sanatate micutzului!

Fetita mai mare a facut bronsita cu tuse si febra si s-a gandit ca a luat de la ea,era fornait copilul,inclusiv dupa doua zile de zinat era mai rau nu putea respira ,la plamani nu cred ca s-a auzit cine stie ce pt ca pe biletul de internare scria bronsita...,nu reactiona la antibiotic

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Uff, ce ciudat. Nici nu imi imaginam ca se poate intampla asa ceva. Fetitza mea a avut in ultima luna nasul infundat dimineata la trezire, fara muci, febra, fiind activa si bine-dispusa. Daca nu o avea pe fetitza mai mare oare cum ar fi banuit ca e ceva in neregula? Ca nici nu putem face radiogarfii bebelusilor de cate ori au nasul infundat .

Multa sanatate bebelusului! Daca nu a raspuns prima data la antibiotic poate din cauza asta i-au dat un tratament mai puternic.

Mergi la inceput