Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
monica_dicut spune:
Tu spune-mi o zi cand esti acasa si ai chef de mosafiri si eu ma prezantez cu Zgati in bot la tine la usa, ce zici? Da stabilim si ramane stabilit. Aduc un tort cu zmeura delicios, natural, raw, neingrasator
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
Ce zici, ai chef de niste musafiri maine?? Hai ca io aduc beuturica Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Moni, ce mi-ai luat-o inainte, fato!!!
Ma asez frumusel la rand.
Toate ca toate, budinca sa-mi ramana, da???!!!
Am prestat si eu ieri una de gutui. Eu am bobinat ca inecata, sot idem, fii-mea mi-a declarat deschis: mami, e bleax Daca n-as fi pus si de-astea nasoale in ea i-as fi dat-o spre testare lu' Radulescu. Asta sigur ar fi fost mandru de mine
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Faci sarmale cu carne? De porc??? Deja mi-e gandul numa la budinca cu afine Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Fac sarmale cu imitatie vegetariana de porc.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
Fetelor, va pupescu cu mult drag!
Noapte buna si...cu somn continuu, daca s-ar putea!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Tu spune-mi o zi cand esti acasa si ai chef de mosafiri si eu ma prezantez cu Zgati in bot la tine la usa, ce zici? Da stabilim si ramane stabilit. Aduc un tort cu zmeura delicios, natural, raw, neingrasator Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Promit sa te sun!
_
biaz29 spune:
Noapte buna, Liliana! Te urmez si eu indeaproape.
_
happy_uka spune:
Morgen!!!
De la 4 nu mai dorm si adormisem la 1...
Azi nu raspund de mine...
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
vik-cj spune:
'Neata fete dragi!
pentru toata lumea si cu dedicatie speciala pentru Uka. Noi nu dormim de la 7 dupa ce in noaptea asta a avut Isabela doar trei treziri...nici eu nu raspund de mine azi.
Dar voua va doresc o zi minunata!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
mary_07 spune:
Buna dimineata!
Pupam pe Zdrelica,copil frumos si nazdravan. Mami,cred si eu ca e greu cu un asa Atomix . Se face tot mai frumos pe zi ce trece si are o mocutza tare dulce de baiat mare .
Nu puteam sa n-o admiram pe pe Carinuta,o minune de fata .Imi plac la nebunie dintii ei ,iti vine s-o papi cand ii vezi zambetul
Am incarcat si eu 2 filmulete, www.youtube.com/watch?v=XMNSsJhKxeQ" target="_blank">Razvi face ture si www.youtube.com/watch?v=0tLPuURJ4mo" target="_blank">cafteala intre frati
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
kiki_cri spune:
Holla fetili!Primiti inca o mamica?
Rar, foarte rar mai reusesc sa intru si atunci parca imi e jena sa ma bag ca musca-n lapte in discutiile voastre...O sa incerc sa ma scriu si eu cate ceva sa intru in jocca imi e dor de voi de mor
Boonn, deci MELI m-am distrat copios de filmuletele postate.E foarte simpatic Razvi ce ture bagaSi ce palmute ii dadea lui Alex:))) Sa stii ca si la mine Razvan e cel mai violet ii da la Alex cu ce apuca in cap si saracu Alex sta si incaseaza.
DANA,credeam ca numai eu am un copil maso, asa face si Razvan isi da palme, pumni si daca eu reactionez isi da si mai tare...Si daca sta cu spetele la pat da cu capul tare si tot continuua...chiar nu stiu ce pot sa fac...aaaa, si ce a mai facut isi baga in ochi o crenguta ce a gasit-o pe jos, cred ca cea mai buna metoda e sa nu reactionam pana se dezvata...
Va pup si revin(daca ma primiti)