Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Lilian, te imbratisez, imi prind bine pozitivele. Nu stiu, dar daca nu iese odata Ana di starea asta, simt ca o iau razna rau de tot! Vorba Fragutei, sunt intr-o neverending saga / telenobelas! Imi vine sa inchid teveul de-a binelea! Asta seara a vomitata de la muci!

Diamar, esti tare draguta! Multumesc pentru compliment implicit din mesaj!

Eu sunt cu Banana la san, e adormita deja!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Nela darling, dar tu cum ii cureti Anei nasucul si gatisorul??
Poate ca se impune o curatare mai riguroasa putin
Hai ca mai trimit vreo cateva pozitive-pozitive !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Lilian, te imbratisez, imi prind bine pozitivele. Nu stiu, dar daca nu iese odata Ana di starea asta, simt ca o iau razna rau de tot! Vorba Fragutei, sunt intr-o neverending saga / telenobelas! Imi vine sa inchid teveul de-a binelea! Asta seara a vomitata de la muci!

Poate ca se impune o curatare mai riguroasa putin Hai ca mai trimit vreo cateva pozitive-pozitive !

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

„ Am învatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit”. (Octavian Paler)

Poti dezvolta un pic, te rog?
Eu ii pun apa de mare in nasuc (eu am flacoane din acelea individuale, nu stiu cati ml exact, pentru o singura folosire) si aspir cu batista bebelusului. Sunt importiva ei (ana plange ca in gura de sarpe), insa azi am folosit-o de trei ori!

Mergi la inceput

Ei, si multumesc de pozitive, Lilian darling!

Sunt pe-aproape, incerc sa ma relaxez un pic. Poate imi iese, pana la urma!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Poate ca se impune o curatare mai riguroasa putin Hai ca mai trimit vreo cateva pozitive-pozitive !

Poti dezvolta un pic, te rog?
Eu ii pun apa de mare in nasuc (eu am flacoane din acelea individuale, nu stiu cati ml exact, pentru o singura folosire) si aspir cu batista bebelusului. Sunt importiva ei (ana plange ca in gura de sarpe), insa azi am folosit-o de trei ori!

Pai de ce esti impotriva batistei bebelusului?? Pentru ca plange copilul sau ti se pare ca ii face vreun rau??
Eu am fost speriata de ingineria asta si...am pus-o prima data la mine Mi s-a parut cea mai tare chestie inventata plus ca imi golea nasul imediat.
Radu urla si el...dar nu pentru ca i-ar face ceva rau ci pentru ca e...altceva.
Deci, curata cu incredere nasucul si eventual cand o culci sa o asezi cu capul mai ridicat.
Eu ii puneam la somn aproape in fund. Andra si acum cand are nas curgator doarme destul de ridicata pe perne si eu la fel.
Poate ar fi asta o solutie ca sa nu-i mai vina mucii in gatisor si sa-i provoace voma.

P.S. Banuiam ca ti-e frica de batista bebelusului si-o ocoleai

Mergi la inceput

Aaa, si mi-am mai amintit o chestie. Eu le fac inhalant a la mama lor adica iau de-ala eucaliptic de la farmacie si-l pun intr-o candela de-asta de aromaterapie. Pun pastila de-aia cu ceara si-i dau foc si in 5 min se umple camera de miros. Se desfunda nasucul destul de repede si de bine.

Pupici multi si grasi!

Mergi la inceput

Liliana, multumesc de raspuns.

Sunt impotriva a orice o face pe Ana sa planga in hohote, mai mult, sa intinda manutele disperata spre mine, sa o salvez, eu, cea care o aspir de zor!
Da, call me sensitive or whatever... eu nu pot sa fac asta!
Sau poate sunt doar o fricoasa!

Intotdeauna pun batista beblusului la mine la nas cand ii fac si Anei. Intotdeauna! Incerc sa ii arat ca e ok (pe principiul mastii de oxigen in filmuletele de la decolarea avioanelor). Fara succes!

De fiecare data cand pun batista bebelusului la mine la nasuc am o senzatie neplacuta: nu ma doare, nu nimic, e doar neplacut. Insa faptul ca eu gandesc si imi dau seama ca e inofensiva ma ajuta. Ceea ce nu pot spune si despre Ana.

Iti multumesc inca o data de raspuns, esti tare draguta!

Mergi la inceput

Nela am inteles, cum sa nu?? Stiu ca fiecare face cum crede ca-i mai bine pentru puiul ei.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

www.italiaspeed.com/new_models/2007/fiat/bravo/fiat_bravo_2.jpg" target="_blank">Bravo Mary! AI castigat concursul si meriti o diploma.
Intr-adevar, fetele erau nu chiar de la rasaritul maxim (desi sunt tare curioasa cum au reusit sa ne vada Nela si Ana. Incep sa am o paranoia veritabila despre hack-uitul camerei mele web. ) ci de la rasaritul tarii si pot spune ca Mosorica, desi morocanos, a fost de-a dreptul impresionat de domnisoara fotomodel.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

As vrea sa am cate un pupic vindecator pentru toti dovleceii bolnaviori din perioada asta! Si desi nu beneficiez de asa ceva, vreau sa va transmit si eu gandrile mele bune si speranta ca veti fi bine cat mai curand. Iar pentru mamici o pentru ca ofera si un umar atunci cand e capul prea greu de atatea ingrijorari.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sunt prin zona, dar inca sunt varza, ma primiti si asa?

Va pupa fata

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput