Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
carinablanca spune:
Raluk, si ce a observat in ultimele zile a fost ca mananca aproape doar ceea ce isi duce singura la gura. In rest refuza. cu exceptia spanacului pe care inca saptaana trecuta il manca cu lingurita. Asa ca eu cred ca i se potriveste mai bine autodiversificarea.
Diamar,
Uka, superb montajul si protagonista. Si eu as vrea asa ceva dar nu am rabdarea necesara sa il fac.
Croco, multa sanatate Amaliei. Nu cred ca ii va face vaccinul daca e mucioasa. Eu stiu ca nu e ok.
Luto, sanatate multa la Davidelu. Sper sa scapati si voi de problemele astea.
Cecilia, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Monis, ma bucur ca sunteti mai bine
Anomis,. Mersi si de sfat , dar din pacate nu am varianta de a fi inca un copil langa ea. Poate de la 2 ani la cresa va anca, sau poate va face ca si o alta fetita nemancacioasa pe care o stiu care manca o lingura de supa si doua de felul 2 si ii spunea mamei ei ca restul la dat la ceilalti copii ca le era foame. De ras daca nu esti pusa in situatia respectiva.
Si ca sa mai povestescc d emamaruta mea, am obesrvat ca pe langa mancat singura vrea sa faca totul singura, sa se spele singura, sa construiasca singura, face ordine si pune lucruri la loc (acolo unde le-a mai vazut). E tare dulce. Daca ar fi si mancacioasa (si ar dormi noaptea, dar asta se mai intampla) ar fi copilul perfect. Dar asta nu se poate, sa fi cu toate.
Va pupam si noapte buna!
Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun
Semnati si voi pentru mentinerea duratei indemnizatiei de crestere a copilului http://www.petitieonline.ro/petitie-p58537054.html
andraiulia spune:
Seara buna!!
Uka, f dulce papusica dansatoare. Avem acasa si noi. Si tare frumos montajul. Mi-a placut mult. A...si daca ziceti ca veniti, poate participam si noi, mai ales joi, ca vineri plecam.
Pupam bebeii bolanviori, sa se faca bine,bine repede!!
Yo nu mai stiu ce sa fac cu vaccinatul asta, ca doc nu mi-a raspuns. Si pt k la un an si un pic a facut rubeola, nu am mai facut vaccinul care trebuia atunci. Si acum nush exact ce urmeaza, ce tre sa facem...in fine...
andraiulia spune:
Am remarcat ca Sophie devine tot mai copilas cu personalitate puternica, incepe sa se supere daca ii iei ceva sau daca nu o lasi sa faca ceva(ceea ce nu se intampla inainte), se da cu fundu' de pamant cateodata. Sper sa nu se accentueze prea tare treaba asta. Cu mine face asa, in principiu. Iar eu chiar nu cred ca o rasfat. Ii spun mereu si Stelei(bona) sa nu ii faca pe plac dincolo de o limita. Totusi inca nu e ceva care se intampla des. Altfel chiar e un copilas usor de crescut. Mananca ff bine si mult si ce trebuie, ajuns sa pape ca si noi almost, doarme mai mult decat..mult, 12 ore noaptea, fara exceptie, imi place ca e un copilas inteligent, zicem noi si tare important....fff afectuos. Nu credeam ca un pui asa de mic iti poate oferi atata dragoste. Cum zicea Carina, si Sophie pune lucrusoarele la loc..dar asta dupa ce scoate tot din sertare...Doamne! Stiti voi... A invatat mai toate partile corpului si ne arata....ne arata unde e Doamne-Doamne, ne arata unde o doare daca se loveste and so on. Vorbeste in felul ei mult,mult si incearca sa imite tot ce aude. Si e curioasa! Foarte! Si cuminte! Mi-e cam draga!
happy_uka spune:
olariooo •••••••
It's me, insomniuka...
Tanara dezamagita in amorul propriu cat si in viata personala, caut somn ..
Na, asta e.. Am dormit altadata!
Ora 4 vine cu desteptarea la mine, cateodata mai pacalesc brainiacu sa doarma, azi , nu si nu Ce treaba o avea nu stiu, ca ceva coerent oricum nu efectueaza..
Deci copilu carinu e bine, nu e ea vinovata de somnul meu putin, ea chiar presteaza corespunzator, draga de ea..
Salutam calduros o simona cu dinutz frumos , o mami de sophie cu bazdaci .. si pe toata lumea, fara discriminari.. Sper sa ne vedem live cumva
Hai ca mai incerc odata! Daca adorm, faceti si voi liniste!! Tzoc tzoc , sa nu -mi stric rujul
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Hai ma ca am adormit!!!
Tiiiiiii, ce profund dorm... de fapt, mai mult pro
Ma duc sa una, alta!
Coffee, anyone?
meet my friends:
(~•~) (•,•) /•'•\ |*,*| {•.•} [~_~] <•.•> |^•^| ('!')
|•#•|
In rest, sunt bine !
happy_uka spune:
Hihihi, de cand am citit de bona sophiei, numai www.youtube.com/watch?v=yLME18OF-K8" target="_blank">asta imi rasuna in urechi.. Cum sa mai dorm??
happy_uka spune:
m-a strigat cineva??
Ma, hai ca macar nu-s singura.. Aud baba de la parter cum isi striga pisica "muzieeeet, hai la mammaaaaaa, miuzeeeet".. doamne saraca femeie, la 5 dimineata ...
Saraca femeie asta.. Intr-o zi vine un vecin la usa sa-mi spuna ca se face cheta pe scara ca a murit fata dnei asteia, de cancer.. .. donez si eu, evident.. Socul mare a fost cand, peste o luna, vine la usa o doamna care-mi spune ca e fiica doamnei asteia si ca ii curge nush ce teava.. Va dati seama cum m-am uitat la ea? De unde sa stiu eu ca erau 2 surori?
Daca aveti nevoie de ceva, sunt aici!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka U like? Ati auzit? Vine ....fug sa-l astept mami de de 1 an Nihil Sine Deo |
e tare frumoasa!
chiar ma uitam acum dimineata ca incep sa se schimbe semnaturile! ce frumos!!!!!!!! si prin magazine incep sa apara articole de craciun, nu mai vorbesc de hypermarketuri! de vis!
aaa, si BUNA DIMINEATA! dau si o buna si aromata! Uka, mai esti treaza?
ANDREI
mary_07 spune:
Buna dimineata!
Va las din belsug...Uka,tu nu cred ca ai nevoie .
Vik,la multi ani pentru ieri !
Oare Alex s-o fi intors pe meleaguri romanesti?
Uka,ce semnatura originala ai
(vai ce nervi am avut ieri ca nu am putut-o face pe a mea,cu emoticoanele mele)
Mamica de 2 nazdravani