Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (319)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Khristin ma tot tin sa iti spun inca de data trecuta cand ai pus poze : aveti o casa superba !!!! De vis Iar copiii, se fac tot mai frumosi

Ce stiti de Felicia ? A mai vorbit cineva cu ea ? Mi-e tare dor de ea si de postarile ei mortale

Dilema : am fost la magazin , o firma recunoscuta pentru calitatea produselor . Cand am zis ca vreau cizme pentru pici , mi-au recomandat sa vin cu el sa il masoare. Ok, am zis, nu eram sigura daca sa ii iau 21, sau 22. Mentionez ca el acum o saptamana inca mai purta un 20 de la firma lor, dar mi se parea ca il cam strang si am zis ca nu-i mai dau ghetutele alea.
Insa odata ajunsa acolo, i-au masurat talpica si mi-au zis 23...hm cam mare le-am zis ....cica nu, desi in 22 raman cam 6-7 mm loc in fata, cica e recomadat sa fie mai mult spatiu. Asa ca mi-au zis clar 23.
Am plecat cu 23 acasa, insa piciul nu pare sa se simta comfortabil in ele. Merge ca un ratoi cu ele.As vrea sa le schimb cu 22, dar acum sotul imi zice ca ce stiu eu, daca aia zic 23 , ca trebuie loc mult in gheata....
Voi ce ziceti ? stiu si eu ca e bine sa fie putin mai maricele, nu fixe. Dar in conditiile in care eu nu ii pun sosete mai groase , chiar e nevoie de 2 numere mai mari ???
In magazin nu a vrut sa paseasca deloc cu ele ca sa imi pot da seama cum merge...

Va pupacesc

PS : azi a fost soacra sa vada un apartament pentru ea , cu doua camere.Din nefericire , chiar daca era incantata de el si era in blocul de alaturi, era foarte prost incalzit ...era friiiig acolo, fir-ar sa fie

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

haideti la

crina mea s-a trezit cu muci si stranuta..mergem pe sniffle

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna

babytza si eu stiu ca trebuie cu un nr. mai mare, in ideea in care nu toate firmele au acelasi nr, sti si tu asta, dar daca tu esti sigura ca sunt foarte mari, adica doua nr. eu zic sa-i schimbi.....si nu am inteles, acum isi cauta soacra apartament??? nu va mai cautati voi???....super

ange iar muci??....ooofffff...sanantate multa si sa nu se lase cu altceva

In legatura cu patutul, noi l-am desfiintat demult, deoarece dormim toti intr-un pat ....bine tati, daca poate sa doarma pe noptiera ca nu mai are loc de noi
In rest noi suntem bine, cu mancarea stau mai prost ca iar am intrat intr-o pasa daia proasta ca nu mai stiu ce sa mai gatesc ...este lucrul care ma enerveaza cel mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ange multu de cafelutza, dar fetele se pare ca nu mai servesc aici Multa sanatate Crinei!
Ananmona pt link. sunt in cumpana ce nr sa le iau, fix pe fix spuneai tu? parca fetele spuneau un nr mai mare:( daca nu le vin copiilor ce fac?
Roxi sa inteleg ca faceti taierea cordonului, daca soacra cauta apartament? ramaneti voi acolo si ea se muta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Babytza - la ce mofturi are soacra ta, cred ca isi va gasi greu apartament....mai bine va cautati voi ca sigur va mutati mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angy sarna de cafeluta si pupici mucioasei

Am fost la magazinul cu ghetute si ne-am masurat din nou. Se pare ca prima oara a masurat tipa gresit , ca asta dr azi a scos talpica din ghetuta si ne-a aratat clar ca in numarul 23 ii ramanea in varf mai putin de 1 cm, iar la 22 era fixa pe talpica lui. Faza tare , acum asta incerca sa imi explice ca e nevoie de 1,5 cm deci sa ii iau un 24
Am incaltat baiatul cu cele 23 si am iesit multumita cu el din magazin afara la zapada .
V-am spus ca avem zapada ?
Aaaa si dupa ce am mers pe afara vreo15 min , merge baiatul de nu are treaba cu ele

Pai soacra se muta de aici , in asta cu 3 camere ramanem noi. Asa a fost vorba de la inceput. Si chiar era frig acolo , ca a fost si sotul cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

PS : azi a fost soacra sa vada un apartament pentru ea , cu doua camere.Din nefericire , chiar daca era incantata de el si era in blocul de alaturi, era foarte prost incalzit ...era friiiig acolo, fir-ar sa fie

Si nu i-ai zis ca la frig se conserva mai bine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

babytza eu i-am luat mariei de la ecco niste ghetute si la fel mi-au zis, mi-au dat si o carticica in care scrie despre asta, ca trebuie sa fie 1,5 cm pana in varful pantofului. eu trebuia sa aleg intre 22 si 23 si asa i-am luat 23. pare sa se simta bine in ei.

khristin
maria inca doarme in patut. patul ei se transforma in pat junior, cred ca-l vom modifica la primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

roxi niste poze cu piciul la zapada si ghetutele cele noi.......aaaaa???? se poate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

multumim de urarile de sanatate, pt moment merge cu sniffle

Babytza si eu ii iau crinei cu 1cm mai mare la cizme, ghete..de exemplu adidasii ei sunt nr 25 si ii sunt mai mari cu 1-1.5cm fata de talpa...cizmele vreau sa le iau tot 25, dar acum vreau si un model mao frumos, asa de domnisoara

noi azi am pictat, tare incantata este, plus ca i-am luat si o numaratoare

de la targ am cmparat cartile TT - trenuletul TT, te aduc, te duc, si aseara l-am montat, nu va ganditi ca e din plastic, nuuu, ci din carton, a tinut sa zic vreo juma de ora, dar a meritat distractia, plus ca a ramas cartea cu poveste intreaga

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput