Pe mine m-a binecuvantat Dzeu cu 3+1.Fratele meu mai mic a fost primul si asta la dorinta sotului care dupa o lunga perioada in care l-a sustinut material a hotarat sa-l ia cu totul,si eu imi doream sa-l luam definitiv ,nu doar in vacante,dar viata era grea,noi foarte tineri,asa ca n-am indraznit sa-i cer asta.
Apoi au venti baiatul si fata dupa indelungi tratamente si rugaminti si in cele din urma a aparut si praslea,surpriza vietii noastre.
Asa ca acum sunt 3 baieti si o fata plus noi doi = Balamucul srl.E minunat,n-ai timp sa te plictisesti
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Pe mine m-a binecuvantat Dzeu cu 3+1.Fratele meu mai mic a fost primul si asta la dorinta sotului care dupa o lunga perioada in care l-a sustinut material a hotarat sa-l ia cu totul,si eu imi doream sa-l luam definitiv ,nu doar in vacante,dar viata era grea,noi foarte tineri,asa ca n-am indraznit sa-i cer asta. Apoi au venti baiatul si fata dupa indelungi tratamente si rugaminti si in cele din urma a aparut si praslea,surpriza vietii noastre. Asa ca acum sunt 3 baieti si o fata plus noi doi = Balamucul srl.E minunat,n-ai timp sa te plictisesti ![]() Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |