Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI ALINA!
CRISTINA,ALINA sunt iar super ok acum,nu mai am de ce sa ma plang.Probabil m-o fi dat peste cap si intreruperea unei doze de interferon si reluarea ei de am fost mai nervoasa perioada asta (si pe copii unul mai neascultator ca altul si pe husband-ul ingrozitor de capos ),plus ca m-a cam durut capul ,de fapt nu atat durut ca n-a necesitat nici macar un calmant,era mai mult o presiune asa aiurea ... si asta ma enerva ca pe mine f.f. rar ma doare capul.Saptamana asta repet analizele sa vad ce efect a avut lasarea pe dinafara a dozei aleia.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Alina. Multa sanatate si fericire iti doresc.
Alina am fost sceptica atunci cand am mers la biorezonanta, dar vad ca efectele tratamentului recomandat au efect foarte bun.
Miha, imi pare rau pentru broasca voastra. Unde o inmormantati? Nu ii pastrati carapacea?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumesc mult fetelor pt. urari!
Va doresc si eu numai bine!

Mamagiuliei, !

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, ALINA!
Iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa ta familie!

Mergi la inceput

Acum am putin timp si am intrat sa va servesc cu o cafeluta, suc, tort...si ce mai doriti voi sa serviti.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, multumim! Eu am chiar infulecat o bucata de praji cu mere acum. Numa' ce m-am trezit, am adormit iar intre I si V.
Flavia, tu ce mai faci, nu mai dai niciun semn?
Moni, ma bucur ca te simti mai bine. SI eu am zile cand ma enerveaza rau pruncii, ca eu vorbesc-eu aud!
Mihaelo, da' unde-i tata Susu? I-ai facut cadou vreo excursie de relaxare?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioi Ducky ca abia am recunoscut bluza aia. Fu'buna prajitura mea, chiar daca n-am respectat intocmai reteta. Ca eu am pus si unt si smantana in aluat in loc de ulei. Si am pus mere muuulltee!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Cautam acum pe photobucket ceva poza si am gasit asta, Adelina si Ioana la Arieseni.
Gabi, iti amintesti?

Mergi la inceput

Luati si cate o feliuta de tort.

(Acum mi-a descarcat Calin poza cu tortul din telefon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina
Sa fii iubita si fericita!

Ada, is fara chef. Am fost ierii la taiat de porci, am indurat un frig de nu am mai stiut de noi. Aseara tarziu am ajuns acasa, iar dimineata cand m-am trezit ma dureau toate. Azi am continuat la mami sa o ajutam si acum am facut o baie.
Saptamana asta sta matusa mea la mine ca la ea e baia in renovare si nu are apa, asa ca am companie.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput