Mamici si bebici din Pitesti (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela liber la noi? Pai am avut concediu 6 zile, anm mai lipsit vreo 4 cu Erica in Spital si m-am mai invoit de 2 ori cate 2 ore si tot comenteaza.
Nu am stat ieri la serviciu decat pana la 12, da a fost suficient cat sa ma scol devreme si sa-mi dea ziua peste cap
Nu am mai gasit nimic in Pic pt cadouri, da a avut varamea o promotie la parfumuri si am prins 2 pt educatoare, ramane de luat ceva la ingrijitoare

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ihm, ce fel de parfumuri? au fost scumpe?

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mai fetelor,cum vine asta cadou de mos Nicolae pentru educatoare, ingrijitoare? si le puneti in ghetute? Vai de noi, unde s-a ajuns..pot sa fac asta?..Ouch ce doare

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Anca, vrei sa ti-o imprumut un pic pe Riana? Vrea numai lectii, lectii, lectii..ar trebui sa ma bucur, nu? eee, uneori obosesc si eu, ca la lectii trebuie neaparat sa particip si eu..daca nu s-a inteles, eu ma refeream la cele pe care le face acasa.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

ralu ar trebui sa fii in culmea fericirii ca ai asa o fata silitoare! ai mei abia vor sa invete poezia pt serbarea de craciun! ei in afara sa coloreze acasa nu fac nimic de scoala. rares s-ar uita numai la desene, iar rebeca are jocurile ei de bucatarie cu tot felul de vase micute d-ale ei.
a ta ce lectii face acasa? poate ma inspir si eu de la voi sa mai lucrez acasa cu ei

Mergi la inceput

Ralu problema la mine e ca pe 6, deci de Mos Nicolae e si ziua Ericai, asa ca le duc cate o cioco;ata si a gasit mama in Pic cate o pudra ieftina. Ambele = cat o cutie de bomboane, dar da , de Craciun, 1,8 Martie, probabil de Paste. la inceputul anului, la sfarsitul lui . Nebunie curata...
Eu acasa nu am timp de lectii, da Erica coloreaza maxim 15 minute si se plictiseste. La noi la putere e alergatul, saritul, dansatul (care e tot sarit cu invarteli , ca mai lent e plictisitor), mingea+ desenele. La gradi nu poate sa se desfasoare si deci...nu-i place.
Mirela eu nici macar nu am poezia pt serebarea de Craciun. Au serbarea pe 16 si cica poezia ne-o da la sfarsitul saptamaniiviitoare, asa ca nu stiu cand o sa o invatam. Mai mult dc o intreb ce poezie are, nu are habar, deci probabil nu a repetat-o nimeni cu ea inca.
Ralu hai sa facem schimb de copiica in afara de lectii seamana la maraiala. In plus o sa ai doua Erica si a mea moare dupa copiii mici

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Mirela trimis PM

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: unde faceti Revelionul?

Mergi la inceput

offff revelionul! pana la urma este o seara, sau mai exact cateva ore, asa ca de ce sa ne facem probleme? eu il voi face acasa cu familia. al meu lucreaza pe 1 si 2 ian (orele 7-21), asa ca nu are rost sa plecam pe nicaieri, iar la restaurant sa dau 4 mil pt cateva ore si o burta de mancare, nu merci!!!! prefer sa mananc 2 saptamani acasa de banii astia sau sa le cumpar la pitici jucariile pe care si le doresc. sora-mea se duce la predeal 2 zile cu niste colegi de serv, cumnata plecata din tara, asa ca vom fi doar noi cu piticii si cu bunicii.

Mergi la inceput

Mirela ai dreptate. la noi ar fi al 4-lea pe care il facem la mama si mi s-a cam luat. Bineinteles cu Vera &co, ai mei si ne strangem vreo 10, dar parca mereu la fel...

Mergi la inceput