Mamici si bebici din Pitesti (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

se da vre-un premiu ca am trecut de 1000 mesaje postate?????
raluca parca am mai discutat despre meniul copiilor. eu nu sunt buna de dat exemple de meniu pt ca ai mei mananca mezeluri dimin (daca se poate numi dimin la ora 11, pt ca ei cum fac ochi de dimin sug laptic la cana si pana la 11 nu mai am sanse sa mai manance ceva): salamior din acela mai uscat si mai picant gen sibiu sau orice fel de salam mai slab si mai uscat, sunculita presata si alte "mezelaraie" de genul, branzica-cascaval din aia felii impachetate (cascavl normal nu le place), cereale cu lapte, destul de rar ompleta sau ou gatit in orice fel, iaurtel o data la 2 sapt, fructe extrem de rar.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

raluca si eu ziceam ca o sa ii cumpar ceva de imunitate rebecai, mai ales ca este dupa patania aceea cu rosul in gat, insa mi-am adus aminte ca le-am cumparat saptam trecuta fier si calciu. le-am facut an in dec si rebecai i-a iesit un pic sub limita fierul si calciul bun, iar lui rares invers. asa ca m-am hotarat sa le dau la amandoi Fe si Ca ca nu strica si cum nu am apucat sa il incep, o sa le dau asta acum si mai vad pe parcurs ce mai imi vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata fetele si poftiti la o cafea!
Mirela felicitari pt 1000 de mesaje. La 1500 mai primesti o stea. Uite ca eu am 3.
Ma eu dupa 2 episoade foarte urate am devenit stresata si pt un stranut, ca inainte nu-mi faceam nici eu griji. Prima oara i-am dat vitamine in mai dupa rotavirus si au pus-o pe picioare. Pikovit junior i-am dat. Acu am zis ca daca-i dau 2 luni/ an cate 10 zile n-o fi jale. Calciu i-am dat de cand era mica cate 10 zile/luna vrea 3-4 luni pe an. Acum i-am luat osteocare sirop. I-am mai dat in noiembrie si probabil ii voi mai da si in martie.
Ralu Erica mananca foarte putine lucruri dimineata: crenwursti piept pui, lapte cu cereale, ou a inceput sa manance foarte rar, mai nou unt cu paine si dulceata (capsuni sau visine).

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

o steluta in plus??? la 1500mesaje? si la ce ma ajuta?! daca am facut 1000mesaje in 4,6 ani de zile de cand activez, presupun ca mai imi trebuiesc 2 ani pt cele 500 mesaje!

Mergi la inceput

Inseamna ca ai crescut mare

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

e buna asta cu "m-am facut mare"!!! de cand astept sa ma fac mare....

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti la o cafea fierbinte ca e tare frig.
Mirela mari nu ne facem niciodata

Mergi la inceput

stiu anca! trageam si eu sperantze, deh...
astazi am lasat-o pe beki la camin plangand, la fel ca ieri, la fel ca alaltaieri, ca rasalaltaieri etc... ea niciodata nu vrea la camin, mereu protesteaza ca vrea acasa, ca vrea sa stea acasa cu soacra-mea. chiar mi-am iesit din pepeni astazi si am urlat la ea!

Mergi la inceput

Daca nu-i place fetei la gradi, ce vrei? Stiu cum e ...La mine durerea incepe inca de la trezire . Eu pe Erica n-am dus-o inca, saptamana viitoare e vacanta si la ei prezenta e mica si ii freaca dintr-o clasa in alta, asa ca e de petrecere la ea. Vad eu apoi...

Mergi la inceput

vacanta????????? ce vacanta? iar vacanta? m-am saturat de vacanta!!!!!!!!!!!!!
nici nu am inceput bine gradi si iar a venit vacanta????????? au obosit asa de tare de nici 1 luna de zile de cand au avut vacanta de carciun?

Mergi la inceput