Mamici si bebici din Pitesti (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

S-a comportat infect. Aum tinut-o 4 persoane, urla ca din gura de sarpe si zicea ca a lesinat (asta ca constientizeaza ca a avut problema asta cu spasmul hohotului de plans). David desi e mai mic, a marait doar cand i-a bagat acul. Si Maya povestea ca Ana ei a fost cuminte.
Bafta!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Mirela noi o sa tinem sapt asta post:zacusca, mazare, cartofi prajiti, salata de fasole boabe, pate vegetal, mai am cumparat niste hamburgari vegetali si snitele de soia.
Erica post - nici o sansa, de abia mananca ce mananca. Poate de la 7-140 ani in colodc vrea ea.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Salutare..gata,am scapat si noi de serbare..a fost lungaaa, dar frumoasa si copiii erau asa dragalasi. Eu de joi sunt cu amandoua acasa, ca mandra mea cea mare a facut otita. Nu a fost asa grav, dupa prima doza de tratament nu s-a mai plans ca o doare urechea..asta, ca tot ziceam eu ca nu a facut niciodata complicatii..dar eu rezist tare greu cu amandoua, nu reusec sa am rabdare, plang, cand una cand alta, Riana cand nu plange vorbeste, amandoua vor sa stau non-stop cu ele ..off, sa se faca odata Erica mai mare, sa se mai joace si impreuna.

Mirela, Riana nu s-a comportat prea bine la luat sange, a trebuit tinuta bine.

Anca, ti-am trimis ceva poze..astept si de la voi

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Ce post, frate, ca nu pot sa tin nici eu..iar Riana ar tine post negru, ca ea la micul dejun mananca doar unt cu miere,omleta, cascaval, in zile diferite nu toate o data..iar la celelalte mese imi storc creierii cu ele, ca tare mofturoase mai sunt..deci, pas post.

Mergi la inceput

Ralu multa sanatate Rianei. Ce tratament ii dai?
Fug la mail sa vad poze. Eu nu am reusit inca sa descarc.
Cat despre rabdare si crescut. Erica cu David (nepotu de 3 ani) de cand au crescut se cearta si mai rau si se mai si bat
Mirela cum s-au comportat copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

mai, eu zic ca destul de bine desi au fost f speriati cand au vazut acul. am fost cu soacra-mea, dar nu ne-a lasat pe toti inauntru. asa ca am intrat eu pe rand cu ei (primul rares, ca beki s-a speriat si se pusase pe plans si nu am insistat, iar rares a ramas ca un baietel viteaz ca el credea ca primeste recompensa o jucarie daca stiam ca isi face sperante copilul le cumparam dinainte, dar e bine ca voi sti data viitoare).
i-am tinut in brate strans, cu o mana pe sub burtica si le tineam si manuta libera, cu cealalta de cap si am incercat sa nu ii las sa se uite acolo. le-am vorbit continuu cat a durat "procesul". s-au mai marait un pic ca ii doare acul si ca sa il scoata de acolo (desi nu mai aveau nici un ac acolo, era senzatia lor de frica). una peste alta a fost destul de bine. va trebui sa iau si probe de urina si kaki ca nu am avut recipiente si nu am colectat.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

nici ai mei nu sunt f mancaciosi (dar oricum nu se pot numi slabi, sunt bine proportionali). beki are inca burtica de bebelus pt ca bea multe lichide si ziua si noaptea. si sunt rotunzi amandoi la fata, iar acum cu haine groase de iarna par ff bine facuti. ai mei nu prea au un program de masa ordonat, in sensul ca nu prea mananca la ore fixe cu feluri de mancare bine stabilite. dimin beau cana de lapte si apoi mai rod cate ceva (biscuiti, paine goala sau cu pateu sau cu vinete, icre, un pic de salam gol, branzica topita feliata goala, ff rar ou fiert sau ompleta, ff rar iaurt) ei nu mananca unt sau gem niciodata! ciorba abia daca mananca de 2-3 ori pe saptamana, si nu mananca ciorba si felul 2 (ei sunt carnivori amandoi deci de baza sunt snitele din piept de pui, chifltele, carne fripta sau innabusita, peste prajit, mancare de mazare destul de rar, pilaf de orez si mai rar, mancare de cartofi niciodata, fasole sau varza extrem de rar), este ori... ori... si neaparat dulce zilnic, nu conteaza ora ca ei cer mereu dulce!!! in privinta meselor mai mult alergati si somati cu diverse interdictii sau pedepse!!!

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Hai Mirela ca ai avut copii curajosi.
la noi dulcele e pe primul loc, carne doar faramitata in pilaf, piure, rar ciorba, SARMALE (AICI SI CARNEA) , varza calita, ou fiert, omleta, lapte cu cereale, paste culapte, mere...pai cam astea sunt

Mergi la inceput

Bravo Mirela, ati scapat usor..mai are Rares ganglionul?
Si eu trebuie sa-i fac Rianei niste analize mai amanuntite, sa vad ce e cu ai ei, dar voi merge la Bucuresti cu ea, la Fundeni...mi-e o frica...

Mai povestiti ce le faceti de mancare copiilor, sau ce mai auziti pe la altii, ca eu nu am inspiratie deloc..ale mele mamanca ciorba/supa zilnic, la asta nu vreau sa renunt..in rest, piure, pilaf, brocoli si conopida fierte cu unt(doar Riana),mancare de mazare si alte legume, tocanita de cartofi(mai rar),paste cu cascaval, am facut odata ravioli umpluti cu branza si a lins farfuria(trebuie sa mai fac, dar sunt tare migalosi), snitele, copanele, peste, chiftele si evident sarmale(preferatele Rianei, Ericai nu i-am dat inca)..am pacalit-o sa manance si sarmale de post. Si Riana vrea mereu dulce, si scapa mereu cate vreun bunic si-i cumpara..o sa incep eu sa le fac mai des..zilele astea fac bounty, sa vad daca iese ceva si niste fursecuri, poate ii plac si scapam de cumparat dulce...mai mananca budinca cu macaroane si branza si placinta cu mere.
Stiu ca par multe, dar nu sunt, ca ma lupt mereu cu ele sa manance..Riana e silfida rau, abia are 14 kg iar Erica in jur de 9 kg(noroc cu ea ca are conformatie de bebe si nu are asa slabanoaga), deci...

Astazi am fost sa fac cumparaturi pentru mos..sunt tare incantata, abia astept sa le vad pe ele..am luat pentru Riana, Alba ca Zapada si print iar pentru Erica, un carucior, o jucarie gen shaker, in care bagi niste forme si canta cand le nimeresti si apesi pe un buton sa le amestece, si niste jucarii frumoase pentru baie(astea sunt mai mult la comun, ca eu le spal impreuna)..acu trebuie sa-mi ghidez socrii spre niste jucarii vazute de noi, ca iar le cumpara numai prostii.

Gara, am comentat prea mult

Mergi la inceput

Anca, mi-a dat Zinat, nurofen si otocalm..dar pe mine ma omoara tusea asta a lor, nu vrea sa cedeze deloc, mai ales la Erica, care abia a terminat antibioticul...ca sa nu mai spun, ca mie in continuare imi curge nasul ca la robinet, dar macar eu am scuza, ca nu iau nimik

Mergi la inceput