Prietene la bine si la greu - 77

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Seara buna!
Capisonico-nico-nico-nico fara numar fara numar iti urez sa-ti creasca si infloreasca egretele, sa-ti fie capisonul calduros la vremuri grele (mai ales daca or fi si cu indemnizatie mica ptiu ptiu Doamne fereste) si familia aproape tot mereu, cu voie buna, sanatosi si iubitori
ref scutece si eu tot Libero folosesc si sint foarte multumita, nu sint impregnati cu nici un fel de gel drept care nu put a nimic si nu favorizeaza iritatiile. Mai folosesc si Alnatura - varianta bio DM dar nu tot timpul, scutecele Libero sint croite mai anatomic si stau mai bine, cu astea de la DM parca are o perna intre picioare. Mai exista si unele bio la Auchan, Molten sau asa ceva, si alea-s bune si nu sint scumpe rau.
firefly iti doresc mult succes cu magazinul. Mie mi s-ar parea fain sa inventezi tu niste papusele atunci ar fi si mai evidenta componenta de unicat handmade. Hello Kitty e asa... mai consumerista, nu prea cadreaza cu conceptele astea [pam-pam] Daca te hotarasti sa primesti si comenzi speciale, eu am un animalut pe care mi l-as dori papusic crosetat, deci daca imi dai un semn we talk business
monis cum sinteti azi?
many am o imbratisare mare pt tine, pina ne vedem ti-o trimit aici
miany David merge singurel cu tricicleta? Ce baiat mare ai!
Dozz cum mai merge treaba la birou? Te-ai adaptat cu totul la office life? Laptic mai ai? si iertare daca rascolesc o suparare cu intrebarea asta
lyly m-am terminat de ris la filmul cu Alex si tortuletul lui cel atit de fain ornamentat. Sinteti o echipa pe cinste, cred ca o sa fie foarte mindru de mamica lui care stie ce-i aia distractie
simina, floricik aveti niste fete frumoase foc! Unde va vedem la TV? simina imi place mult mult poza de la sfirsit in care o pupi pe Maya, e foarte tandra
laura-andreea si multumim pt informatiile dintr-o lume mai normala, ne dai avint sa incercam sa modelam ce se mai poate si aici
Mai aveam de zis dar nu mai stiu ce, ca s-a facut tirziu si mi-am pierdut sirul gindurilor... mai vroiam sa-i zic lui K ca ma gindesc cu dor la ea si s-o intreb pe dankutza ce mai face mama
De citeva zile incerc sa-i dau si eu 2 feluri la prinz,adica dintr-o compozitie de baza sa fac 2 texturi/gusturi usor modificate, cantitatea raminind aceeasi (un borcanel)
Meniul de solide al zilei de azi:
1/2 banana si o para
supa de pui cu galuste + piure de legume cu pui
placinta cu mere (aluat din faina, apa, ulei + mere cu scortzi) si iaurt
Ma duc la culcare, cu raspunsurile care or sa ma bintuie la noapte revin miine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

asa, sa zic mai multe de noi, desi atatea chestii faine ati vorbit, dar pur si simplu nu am putere sa mai stau pe net

Eu am ajuns la concluzia ca m-a durut in gat de la cele 2 varicele ce s-au petrecut in casa noastra. Poate e o mare aberatie, dar prima oara am racit putin si chiar cand sa-mi treaca a facut tati varicela si a inceput sa ma doara din nou, intr-un mod curios (cumva ca si cum ma durea radacina limbii nu stiu sa explic cum ca nu m-a durut niciodata in felul ala). Acum cateva zile m-a durut absolut din senin din nou - intr-o ora deja nu mai putea sa inghit - si in acelasi mod curios. In 2 zile nu mai aveam nimic, fara nici un tratament, iar imediat a facut copilul varicela. So...

Iulian se descurca multumitor avand in vedere minunea cu care s-a pricopsit (de la taica-su, culmea ). Adica ziua este f vesel, chiar mi se pare ca astea 2 zile cat am stat numai in casa a facut o gramada de progrese... de fapt asa s-a intamplat si in cele 3 zile cu roseola (sau ce-o fi fost aia) de acum 2 luni, in care nu am iesit afara, cand a inceput sa se ridice in picioare si sa faca diverse. A inceput cu o buba, apoi 3, apoi 20, acum sunt f f multe. Nu pare ca-l deranjeaza ceva, doar urla sfasietor cand il dau cu mixtura mentolata (l-am dat doar pe corp, ca ieri l-am dat pe fata si si-a bagat in ochi mentol cu eucalipt si cu zinc si cu toate draciile din aia si a plans de a rupt). Nu l-am vazut sa se scarpine decat in cap (are f multe bubite in par), sper sa scape alea de pe fata nerupte. Singurul necaz este cu adormitul care se intampla f greu.
Dar astept cu rabdare (a se citi nerabdare) sa treaca astea cateva zile si sa-si reia fata de copil drag, ca mi-e mila de mor cand il vad asa ca un dalmatian .
Despre progrese si achizitii incerc de 2 zile sa scriu pe blog, sper sa si reusesc.

mai zic doar atat:
- multumim de gandurile bune
- Licurici, bafta cu magazinelul tau
- Many, sper ca esti mai bine
- o placere sa va citesc, ca intotdeauna
- am vazut toate pozele, mi-e tare drag de toti copiii nostri

va pup pe frunte de noapte buna si pe copilasi la fel

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

si fac si capitol nou, nah!

78

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput