Prietene la bine si la greu - 77
Raspunsuri - Pagina 18
simina_kin spune:
Ai vazut Florikule ca am aparut la stiri????? ti-am zis eu ca ala ne filmeaza......sotul cica: "uite-ti spatele....erati la wc nu???"
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
rasaritul tau este pe locul 1
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
lylyana.ion spune:
va las sa vizionati un filmuletz din categoria: nu incercati asa ceva acasa si cateva poze de astazi filmuletul este spre final
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
grigore_tina spune:
Am culcat copilul.Azi a avut o zi plina de maraieli.De dimineata abia a mancat,la pranz ciorbita a fost rasa,iar seara a ciugulit putina branzica.Suntem singurei asa ca o sa fug langa el.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion va las sa vizionati un filmuletz din categoria: nu incercati asa ceva acasa si cateva poze de astazi filmuletul este spre final Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
Este DELICIOS, imi vine sa-l mananc!!! Imi place ca dupa ce face tortul terci, se apuca serios de mancat..cu amandoua manutele
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
lylyana.ion spune:
am ramas in urma cu meniurile :astazi am avut banana dimineata, ficatel+cartof+dovleac+lapte+unt la praz si seara tort de orez cu lapte si dovleac si putin iaurt. la culcare tztz.
maine va avea mix de fructe, somon cu legume si iaurt
Ralu, cam rarut matale pe aici de la o vreme. ce mai face Matei?
Many, da, m-au tinut nervii sa curat scaunul si porcusorul
Simina, la care teveu ati fost? sa va vedem si noi
si eu vreau sa schimb Pampers cu Pufies dar n-am gasit 4+, parca vad ca ma reorientez si incerc Libero
poz(n)e
Dozz spune:
La multi ani, Coque! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta minunata si sa fii mereu inconjurata de prieteni buni!
Imi pare asa de rau de vestile astea cu indemnizatia... Desi nu sunt afectata direct ca eu deja m-am intors la munca, mi se pare atat de aiurea, de nedrept, o solutie care rezolva ceva mic si strica mult, mult mai mult... Si eu sunt total deprimata de ce se intampla in tara asta si mor de ciuda ca am inceput sa iau tot mai in serios varianta plecarii din tara. Am fost plecata si stiu cum e, de-asta imi doresc sa stau aici pana la adanci batraneti, dar vad ca nu se poate...
Licurici, bafta! Astept cu nerabdare sa vedem cu ce vesti vii peste 3 saptamani.
Si lui Raluci ii urez la fel, hai cu bb2!
Si eu sunt uimita de ce pediatru fain are laura_andreea. Inutil sa zic ca pediatra la care merg eu e mereu pe fast forward, in timp ce te vede pe tine mai vorbeste cu alti 3, etc. Ana e racita acum, urmare a vizitei la ea, a tinut-o dezbracata juma' de ora, cred...
Sterilizat, eu cred ca nu mai e nevoie, dar tot o fac .
Ziceati de Pufies, si Ana s-a iritat de la ei.
Hi, hi, Lyly, ce elegant s-a servit Alexut din tort
Dozz spune:
Monis, voi cum mai sunteti?
RamoX, ma bucur ca ai scos capul de dupa canapea. Hai mai des pe aici!
lylyana.ion spune:
Many, mi-am amintit ca folositi Libero, ce masura? de la cate la cate kg? au si 4 +?
poz(n)e