Prietene la bine si la greu - 77
Raspunsuri - Pagina 13
Ramonika spune:
da ce ai pus la caldurica? cumva ?
mai, nu e nimic sigur, plus ca stirea a aparut doar la Pro TV, insa problema e ca taierea asta de 15% e pana la 31 dec. 2010, dupa aia nu inseamna ca ne dau banii de dinainte de taiere, ci (cel mai probabil) vor taia in continuare, ori din perioada, ori din bani... eu sunt si mai pesimista de felul meu, insa adevarul e ca nici nu te poti astepta la nimic buni de la "desteptii" astia de la guvernare...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Lumi_Richard spune:
La multi ani fericiti,Coque!!!!
Multumim de cinste,fain micul dejun!!! Hai sa ne traiesti multi ani,cu multe realizari si muuuullltttee bucurii!
Dana,400 grame....pt mine pare imposibil. Pup Davidutul mancacios! Si eu cred ca e cam mult,si ideea Andreei,sa-i distragi atentia de la mancare, cred ca e foarte buna.
Gabitza,cat de enervant este sa intre cineva in camera exact cand ii adormi....La mine se trezea Richard sa-mi aduca telefonul cand suna!
Ce frumos trebuie sa fie sa ai un baiat atat de "iubaret" Bucura-te acum,dupa ce cresc,......altele vor fi cele pupate de el Dar atunci o sa te dragaleasca Eva mai mult,o sa vezi!
Dintisorii cred ca se vor indrepta dupa ce cresc si ceilalti.....a mea are o strungareata cat Gara de Nord!
Tina,tare rau imi pare ca sufera atat de mult dupa vaccin.....sper sa treaca repede.Pup baiatul frumusel,sa-i treaca
Angi,si eu sterilizez biberoanele....Imi este foarte comod,le bag in sterilizator si le las acolo,scot cate unul cand e nevoie. Mi se pare mai bine asa decat sa le tin in dulapior.
Dankutza,ce dulcica e Cezara Imi plac mult ochisorii si gurita! Offf,am vazut un film aseara cu o adolescenta rebela si ma gandeam cum va fi pisicioasa mea....tare as vrea sa ma lase toata viata sa o strang in brate si sa o pup.....
Cat despre fabrica de cioco,....am facut practica in timpul liceului la fabrica de ciocolata,vad ca m-am saturat pt toata viata!!! nu ma mai atrage absolut deloc. Oricum,distractie placuta!
Lylyana,ce bine ii sta lui Alex imbracat in camasuta aia smechera!!! Si tu esti frumoasa,mami,te-am admirat in pozici
Annabelle stie sa pupe pe bune,cu zgomotul de rigoare. Asta cu zgomotul cred ca a invatat de Richard,trimitand bezele.
Bine ca te pupa la cerere,eu daca ii spun sa ma pupe de 15 ori,abia daca primesc un pupic
Monis,ce face Santi? Cum face fata varicelei?
Ariadna,a mea mananca ficatelul gol. Puse bucatele mici pe masuta ei.(fiert,dupa ce il tin in lapte vreo ora)
Many
Laurairina,si ce anume ai pus la caldurica????????? O fi ce cred eu????
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
laurairina13 spune:
Duamna MAC hai LMA
Monis bestiali nastureii aia, da ultimele doo linkuri nu merg bre...
Stephy acu ca citeam ca maine e ziua zanei tale asa rau imi pare ca nu ti-am trimis matzuca mai devreme sa ajunga de ziua ei, ca era gata de miercuri, da am tinut mortis sa termin seria de 3 matze sa le scot pe 'piata'(matze care sunt gata azi, ca mai am o rochita de finish'at)[size=1]
Mami de rechinasa Amalia Teodora ([size=1]03.11.2009)
laurairina13 spune:
mai...ne-am pus pe treaba luna asta, peste fix 3 saptamani va zic, asta daca am norocu chior de data trecuta si se prinde din prima. Dupa socoteli tre sa iasa si fata, deh..ma stiti pe mine ca's cu stiintele exacte, tre sa ne iasa si socotelile, nu
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu Hello Kitty de vanzare
grigore_tina spune:
Buna dimineata,
Azi m-am trezit foarte nervoasa.Motivul nu-l stiu.Am baut o cafea de la voi si e mai ok.
Ramonika cred ca motivul nervilor mei e stirea pe care ai spus-o si tu.A vazut sotul aseara.In orice conditie eu trebuie sa ma intorc la serviciu.Asta daca ma primesc sefii(daca se voteaza 600 ron/2ani s-ar putea sa fiu nevoita sa caut altceva de lucru).
Madam Capison sa fii iubita de baietii tai si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
laura - andreea spune:
Maya, Amalia, Alex, Rares, Mateo, sa fiti sanatosi si frumosi pana la adanci batraneti!
Coque, scumpa mamica, iti urez multi ani sanatosi si fericiti si cu fiecare an sa intineresti! La Multi Ani!
Efectiv nu am mai apucat sa zic nimic, timpul asta a devenit o nestemata
Aveam asa multe de spus...imi revin eu pe parcurs. Despre ziua fetei o sa povestesc cand pun si poze (sper wk asta).
Am fost si noi la controlul de un an si am venit cu tolba plina de sfaturi si aprecieri pozitive(ma uimeste pe zi ce trece donsoara pedi).
Ca bilant ar fi: 76 cm, 9920g si 47 cm circumferinta caputzului. Ramane sa facem saptamana viitoare vaccinul si sa mai discutam despre alimentatie(sunt curioasa de mor). tb sa merg cu o lista cu meniurile donsoarei pe 24 ore si sa vedem verdictul.
Ca info: a servit-o cu o caramea desi eu am zis ca nu a primit zahar pana acum. raspunsul a fost ca tb sa i se dea dulce progresiv ca sa nu manance dintr-o data f mult. Ma rog, nu-i impartasesc opinia! Gargarita a rupt carameaua in doua si i-a dat pediatrei jumate si mie jumate
Despre laptele de capra a zis nu din motivele stiute insa eu am zis ca ii mai completez si cu cel de vaca plus iaurt, branzica.
Despre comportament am avut o discutie interesanta - a zis ca urmatoarele 12 luni sunt esentiale in ceea ce priveste bunele deprinderi ale copilului pt ca este la stadiul de imitare si tot ce vede i se pare fascinant si vrea sa incerce. Exemple ar fi: daca ne vede ca citim, o sa i se pare normal sa faca asta pe viitor, daca vede ca ne uitam la TV va avea acceasi reactie. Ca si gluma a zis ca fiind fetita tb sa vada ca mama face curatenie si gateste si ca este total incantata de asta
De asemenea, important sa nu-i cantam in struna si sa o tratam ca pe un copil si nu ca pe un bebelus. Zice ca intelege tot si ca evident plansul si mataiala este de cele mai multe ori refuzul de a face, manca anumite lucruri. Sa fim fermi cu ea in sensul ca sa nu cedam la mataielile ei si sa-i vorbim, explicam frumos de fiecare data.
Cam asta a fost, in rest ca-i scumpa, zambareata, inteligenta (i-a dat jucarii si a observat-o cum se joaca - i-a facut dezastru in camera si ca ne cam invarte pe deget
trimit si revin
poze
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Ca si gluma a zis ca fiind fetita tb sa vada ca mama face curatenie si gateste si ca este total incantata de asta |
felicitari pt bilant si laudele primite
Licurici, hai sa fie cu noroc
Lumi
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Andrecluj spune:
COQ Sa fii iubita, mami, esti la o varsta la care femeia e femeie, traiesteti-o frumos, ca altceva nu stiu sa-ti zic! Laura-Andreea Felicitari pentru bilant!Eu sunt de acord cu ce a zis pedi a ta legat de zahar. Sunt de acord in ce o priveste pe Chiara, in sensul ca daca ma mosteneste, va dori sa manance tot ce e interzis si atunci va da in extrema cealalta cand va pricepe. De asta sambata sau duminica ii pun foarte putina miere in mancare sau ii mai dau un iaurt de la Plasmon, care are putin zahar. Licurici Sa fie cu 2 liniute, sa bem pentru asta peste 3 saptamani! Raluci Cum e Bubu drag?Aaaa, mai vroiam sa ii spun la Doris ca are un baiat tare tare frumos. Ieri deschisesem pozele ei sa ma uit, au trecut multe ore, ajung noaptea la calculator si ma tot uit la ele, "mai, da' a acui o fi frumusetea asta de copil?", nu reuseam sa-l asez nicaieri in mintea mea. Apoi am mers la prima pagina si mi-am dat seama ca e al tau, fii mandra de el ca tare ochios e!Ma apuc de lucru, pot sa lucrez cred vreo ora linistita ca am terminat operatiunea schimbat ordine in debara, pus jos tot ce e voie, sus ce nu e voie. Mai am de executat operatiunea mutat detergenti undeva, am gasit-o pe d-nsoara intr-o zi tragand dintr-o sticla de balsam de rufe, noroc ca era goala. O zi frumoasa la toata lumea! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
laura - andreea spune:
Dana, m-ai intrebat mai de mult de branza. Eu i-am dat quark de la inceput si i-a placut f mult. inainte ii luam de la piata iara cum iau de la andecheser si de cele mai multe ori mananca singura bucatele.
400 g este multisor...mancarea este gatita de tine sau este de la borcanel? Ca daca este borcanel este alta poveste desi tot mult e. si daca e borcanel inseamna ca nu este suficient de consistenta pt ca altfel nu-mi explic unde i-ar intra atata.
Lumi, bravo, ma bucur tare, or fi ei smecheri insa nici chiar asa
Licurici, este bine ca stimuleaza crosetatul. Vezi ca vreau si eu matze sau alte animalutze. Faci si la comanda alte lucrusoare, de ex? Platesc in oiro
In afara de Geo vad ca toata lumea face greva foamei
poze
laura - andreea spune:
Inca una si ma duc!
Lyly, Andre
Despre zahar eu gandesc asa - prefer sa o aman cat mai mult pt ca acum este perioada in care pot controla tot ce mananca. La un moment dat va primi si ea diverse insa cu cat mai tarziu cu atat mai bine. Eu stiu cazuri in care parintii au procedat la fel si copii au mancat tarziu dulce si in cantitate mica iar acum mananca f putin dulce. Iar la gradinita nu va pupa nimic atata vreme cat zic eu sa nu-i dea. Carameaua aia a lins-o insa nu i-a placut si era numai zahar(era super buna, ca pe vremuri) si de-aia a impartit-o.
poze