Prietene la bine si la greu - 77

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Many cum esti? Esti ok? S-au rezolvat lucrurile?

Ramox BUZZZ!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Asta e ultimul mesaj si ma duc la culcare, ca vaz ca "nu am ecou" pe aici.

De unde ati cumparat lumanarele pentru tortulet asa haioase? Cam cat costa?

Vad ca multe ati facut tortul la Alice. Cred ca si eu voi ajunge acolo, dar nu am deliberat inca cum sa arate.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Dankutza lumanari gasesti in hipermarketuri.Eu am luat un twity(sigur am scris gresit dar intelegi tu) si un pachet cu 10 lumanarele.
Din cele 10 a avut pe tortul de la Alice(erau misto pentru ca le stingeai si se aprindeau iar pana ardeau la jumatate.Scoteau niste scantei ca artificiile.).Pe tortul facut de mine a avut puiul cu cifa1.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

va las niste linkuri pe care le-am gasit bantuind aiurea si gandindu-ma la Laurairina
mi-as face o coletie din asa ceva - pur si simplu m-am indragostit!
asta mi-a atras atentia ca autoarea se numeste ceva cu Firefly - ceva idei de hainute / preturi..
asta este f fain...

of si mai gasisem unul cu chestii handmade din peturi de plastic... dar nu-mi mai amintesc cum se numea....

asta de noapte buna, ca dupa 3 ore de joaca nestavilita, lui Iulian i-a luat aproape 2 ore sa adoarma. Ania l-am pus in pat, asa ca ma preling cu viteza. pup all

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Nu mai pot culca pana nu-i spun

La multi ani, doamnei Mac! (coquelicot in franceza)

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Amalia, Alex, Rares & Tudor

Ava ar mai ramane ca sursa posibila ardeiul gras rosu (la noi nu e masa fara el,dar kk e ok colorat).La noi se coloreaza un pic spre rosu de la prunele alea mari si rotunde

in timp ce culcam copiii m-am pomenit cu ea ca ma anunta sa vin sa inchid usa ca ea pleaca acasa...si dusa a fost...m-a lasat cu in balta pe nepregatite...asta e...dar tot ea botoasa )...si ar mai fi

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

eu am rezolvat problema asta, i-am dat cheie asa ca atunci cand se botoseste pleaca fara sa ma mai deranjeze

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Ava cred ca tu intrebai cum dam ficatelul.Eu il fierb fie in supica de galuste,fie il amestec cu piureul de legume/cartofi,sau il dau cu piure de spanac.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

thanks

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Buuuna dimineata,

Stiti varsta aia pe care o tusesti la doctor cand te asculta la plamani?.Ei bine, p-aia o sarbatoresc azi.. Nu stiu cand, cum si in ce fel s-a produs, dar, iata-ma.

Acu', va rog, sariti cu 'Extraordinar, nu-i arati, esti ca o pustoiaca'. E o sa zambesc gales , si-o sa flutur timid din gene.

Duamna Mac a pregatit un www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.bedandbreakfast.com/inns/hermann-lodging-hermannhillvineyardinn.jpg&imgrefurl=http://www.bedandbreakfast.com/photo-hermann-lodging-hermann_hill_vineyard_inn.html&usg=f1WOtcBfDGpPOdn9lrKI00BG1C0=&h=399&w=560&sz=71&hl=ro&start=0&zoom=1&tbnid=FNe08Hd-HyTJfM:&tbnh=153&tbnw=204&prev=/images%3Fq%3Dbreakfast%2Bin%2Bbed%26um%3D1%26hl%3Dro%26biw%3D1920%26bih%3D1075%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=255&ei=sgPmTPaCNpDxsgb88aydCw&oei=sgPmTPaCNpDxsgb88aydCw&esq=1&page=1&ndsp=55&ved=1t:429,r:20,s:0&tx=142&ty=116" target="_blank">mic dejun la pat, copii-s bine, stati fara griji.

Va las si niste parfum de mac (mai, nu va ganditi la opium), ci la www.google.ro/images?q=Rebecca Dautremer&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=DgLmTJHnMo_Bswa0483NCw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CC8QsAQwAA&biw=1920&bih=1075" target="_blank">asta, cea care a ilustrat cartea 'Printese date uitarii sau necunoscute' si care stilizat macul de pe Flower by Kenzo, intr-o editie limitata.(parfum care imi placea intr-o vreme si care nu-mi mai place acum, dar sunt fidela amintirilor mele, nah. Acu' imi place izul ala comun tuturor parfumurilor de la Hermes... Stiu, tineretu' ar zice ca-s babatie...).

Si hai sa trimit odata mesajul asta, ca sa nu muriti de foame si mai pe la un pranzisor sa ma trageti de maneca capotului sa sa ma calcati pe egrete, ca sa sara Capisoana si atunci cu de-ale gurii.

Si pastrati-va loc in burti ca maine-i ziua Stephitei.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Joyeux Anniversaire Cher Coquelicot !!!

neata tuturor!

dau eu ua ca nu am vazut-o in micul dejun oferit la pat de catre sarbatorita

revin mai incolo, pup u all

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Coquelicot

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput