alex are traheo-bronsita

alex are traheo-bronsita | Autor: diannaalex

Link direct la acest mesaj

Alex are traheobronsita mai face cate un pic de febra tuseste si are o stare generala alterata. Ii dau cefaclor eurespal tantum verde spray si ceai de cimbrisor. Ce as putea sa ii mai dau ca nici nu se odihneste plange toata ziua si noaptea nu stiu ce sa ii mai fac.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Diana, l-a vazut un medic? Tot cate putin febra nu prea suna incurajator. La Sara am mai incercat cu ceai de ceapa si nuca, dar dat cu masura, cate o lingurita la o ora, cauta pe net, o sa gasesti despre. Si miere pusa in ridiche neagra, lasata cateva ore, si tot asa, din cand in cand cate-o lingurita din acel amestec, in timp ce ridichea mai tot secreta.
Si www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.allshops.ro/files/clients/61/3293/p/21/extract-din-muguri-de-coacaz-negru-50ml---plantextrakt-431392.jpg&imgrefurl=http://naturasanat.allshops.ro/produs/431392/Extract%2Bdin%2Bmuguri%2Bde%2Bcoacaz%2Bnegru%2B50ml%2B-%2BPlantExtrakt.html&usg=OQMlGpY1BgM1bPkGQZiguALM0Tw=&h=300&w=300&sz=18&hl=ro&start=0&sig2=33qjQS975dtVUCBcAUHU4Q&zoom=1&tbnid=oLWDt0Gw3f--TM:&tbnh=117&tbnw=117&ei=V8PjTL-gIMWi4QaVjf2FBQ&prev=/images%3Fq%3Dextract%2Bdin%2Bmuguri%2Bde%2Bcoacaz%2Bnegru%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D685%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=136&vpy=61&dur=571&hovh=127&hovw=127&tx=114&ty=121&oei=V8PjTL-gIMWi4QaVjf2FBQ&esq=1&page=1&ndsp=36&ved=1t:429,r:0,s:0" target="_blank">asta. Si frecata cu Pulmex pe piept sau spate inainte de culcare, si/sau ulei de eucalipt picurat pe perna sa-i decongestioneze nasucul. Am pus peste noapte alteori si ceapa intr-o cana langa pat, sau merge fte bine tot ceapa dar taiata marunt si pusa in saculet de panza langa.
Dar mai intai am fost la medic s-o vada si s-o asculte, aveam eu un pitic cu plamanii.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu-mami spune:

Diana, am avut aproape aceleasi probleme cu baietelul si inca mai am. Cam la fel ca pustiul tau, doar ca fara febra. Din august incoace. Si abia acum 2 sapt. si ceva l-am facut bine cu Cefort injectabil, 7 zile. A fost groaznic, dar nu mai stiam ce sa fac, pur si simplu. Tusea groaznic si incontinuu, ba chiar mi-a dat si-ntr-un inceput de pneumonie. Iar tusea i-am mai linistit-o cu zeama de ridiche neagra, cu miere. Ceaiul de ceapa nu l-a ajutat, dar asta nu-nseamna ca altora nu le ajuta. Poti incerca. Si de la inceput de noiembrie, ii dau 1 data/zi Coacaz negru; se da 3 luni, iar uneori seara ii mai fac ceai de busuioc. A si ii faceam si aerosoli cu Ventolin si Flixotide, de 2 ori/zi, iar in perioada cea mai rea, i-am dat si Singulair, Eurespal si Erdomed (vai de ficatelul lui!...acum ii fac un tratam. de 1 luna cu LIV52, pt ficat). Dupa 2 sapt. de sanatate, mi-a luat-o iar :-( (bine ca apucasem sa-l operez de polipi, asta mi-a sugerat chiar dr pneumoftiziolog la care il duc, pt ca nu se mai strang atat mucozitatile in spatele polipilor, ca apoi sa se duca gramada in jos in trahee, bronhii, etc, le poate elimina pe nasuc mai repede). Deci BAFTA, SANTATE si du-te la un medic pneumoftiziolog, mai degraba decat la ORL-ist sau pediatru. Sunt pe partea asta, cu traheo-bronsite, bronsiolite, astm-bronsic, pneumonii. Sunt sectiile IX si X ale Spit.Marius Nasta, undeva pe str. Lacul Bucura (prel. Ferentari). Eu am fost la dr. Mihailescu Daniela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Si Ilincai (3 ani si 8 luni) i-a pus acelasi diagnostic; avea accese foarte dese de tuse inecacioasa, dar fara febra; ne-a dat Prospan, Flucalm si aerosoli cu Ventolin, fara antibiotic; intr-o saptamina am scapat. In ultimele zile i-am dat si ridiche neagra cu zahar.Din cite am inteles, e virala bronsita asta si e "ultima moda" pe la gradinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi78 spune:

Incercati Koflet. Este sirop de tuse. Lui Robert i-a trecut tusea in doua zile. Contine miere asa ca ii placea asa de mult la gust incat vroia sa-i dau in continuare. Sanatate!

Mergi la inceput