Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Walkira eu sunt bine, multumesc de intrebare. Ma uit lung dupa copilasi pe strada si mi-as dori si eu unul.... Asta e, vine el cand trebuie. Tu ce mai faci? In ce zi esti?

http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
ca in 2011 sa devin !

Katy cred ca toate aspirantele se trezesc uitandu-se lung pe strada dupa copilasi...dar lasa ca o sa vina si randul nostru , sunt sigura.

Eu sunt Z15 dar nici gand de ovulatie inca....imi confirma si TB faptul ca nu am avut pana azi.
Oricum eu de can am intrat in post nu am mai facut nimic...deci luna asta nu ma astept absolut deloc la bebe....dar dupa post ehehe, numai jap jap peste tot(cum zice Lia)...si poate, poate vine bebe in ianuarie.

Fetele care va pricepeti la grafic..pls spuneti-mi si mie cum sa-l pun sa se vada.

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

walkiria si eu sunt azi tot ziua 15...dar cred k am ovulat ieri pt k am avut niste dureri groaznice de ovare..asa am in fiecare luna la ovulatie...aceste dureri ma tin cam doua zile...dar sunt insuportabile...oare e normal?...bineinteles k am prestat si ieri si marti...dar acum cum vrea Doamne Doamne....eu sper sa fie bebe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Multumesc pentru primirea voastra calduroasa pe site
Este minunat sa stiu ca imi pot impartasi gandurile si experientele cu alte persoane care trec prin aceleasi momente ca si mine.
Walkiria, ca sa fiu mai exacta, a fost o sarcina fara embrion. Doctorii au spus ca ar fi o intamplare nefericita. Sa speram ca asa e si ca nu voi mai trece niciodata prin asta. Mi-am facut toate analizele care mi-au fost recomandate, respectiv: Toxoplasmoza, listeria, citomegalovirus, herpes II, clamydia, ureaplasma, mycoplasma, rubella, analizele generale de sange+urina, sindromul antifosfolipidic si toate mi-au iesit in regula.
Aceleasi analize, in afara de sindromul antifosfolipidic, au fost facute si inainte de prima sarcina si rezultatele au fost OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

CAPITOL NOU

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Fetelor, am nevoie de o parere...
Am avut UM pe data de 24 octombrie. Incepand cu data de 5 nov am facut teste de ovulatie si mi-au iesit clar pozitive in datele de 8 si 9.
Contact am avut in datele de 5, 7, 9 si 11 si incepand din 12 nov am inceput sa iau duphaston, cate una pe zi ptr 15 zile (din cauza sarcinii pierdute).
Practic as fi la a 11-a zi de la ovulatie, credeti ca as putea sa fac zilele astea un test de sarcina care sa fie relevant sau mai am de asteptat o saptamana?
Sunt asa de nerabdatoare!!

Mergi la inceput