Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)
Raspunsuri - Pagina 21
roxybarbu spune:
citat din mesajul lui bebelu86
NEata!!!
Roxy de la 16s am inceput cu elevitu si il voi lua pana nasc si pe perioada alaptarii. 
Cami
pt cafeluta
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
33+ cu
Natalia Maria
[/quote]
Eu le iau din saptamana 5 si imi era foarte frica sa nu ma ingras exagerat de la ele, dar tu arati spectaculos
asa ca m-am mai linistit
poate ma ajuta si pe mine corpul sa nu explodez ![]()
Traieste, Iubeste, Daruieste...
7+
DPN 04.07.2011
nerama spune:
mika mea 
a zis saracu ca se duce si isi scoate maseaua aia numa sa nu-l mai doara si sa nu mai ia pastile... dar si daca o scoate tot va trebui sa ia cateva zile ca oricum il va durea locul... nici nu mai stiu ce sa ma fac cu el 

asta-vara a avut sinuzita... acu maselele... si tot asa...
m-am saturat

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
ang_21_costi spune:
Hola fetelor, 
va mai amintitzi de mn???
scz n-am mai apucat sa scriu,
nici macar n-am reusit sa citesc tot ceea ce a-ti scris 
o sa incerc sa citesc, dar ... nu stiu daca o sa reusesc 
eu sunt in Ro, am ajuns ieri si o sa plecam maine inapoi
am vazut ca sunt fete noi: Bun venit din partea mea, sedere placuta si cat mai scurta aici cu noi (deci musai fuga fugutza
la odisee
)
hai ca incerc sa citesc din urma, sa vad ce gravidutze noi avem
bebelu
moama da frumuszica burticutza, frumuszica si viitoarea mamica, trece timpul ... mai e putzin si vine MAREA INTALNIRE
cred ca ai niste emotzii ...
va 

mult
angi
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nerama mika mea ![]() a zis saracu ca se duce si isi scoate maseaua aia numa sa nu-l mai doara si sa nu mai ia pastile... dar si daca o scoate tot va trebui sa ia cateva zile ca oricum il va durea locul... nici nu mai stiu ce sa ma fac cu el ![]() ![]() asta-vara a avut sinuzita... acu maselele... si tot asa... m-am saturat ![]() ![]() MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI http://www.fertilityfriend.com/home/nerama |
daca isi scoate maseaua o sa ii de-a antibiotice si antiinflamator aproximativ 7 zile. mi-am scos eu in vara maseaua de minte si mi-a dat augumentin si ketonal forte.
trb sa mearga la dentist da poate nu i-o scoate...paote i-o plombeaza doar.
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
mikado spune:
bella
tu ai renuntat la temperaturi?
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikado bella tu ai renuntat la temperaturi? www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic M |
da
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
walkiria spune:
Buna dimineata cu intarziere fetelor!!!
proba de semnatura...
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0" target="_blank">Grafic
ang_21_costi spune:
Miha
multe FELICITARI ptr cele II liniutze, iti doresc o sarcina usoara, la termen si un
sanatos si papacios

angi
gabyv spune:
buna fetele 
azi-noapte a nins la noi, cu fulgi mici, mici dar s-a oprit dupa vreo ora... deci clar a venit Iarna![]()
Walkiria, e buna samnatura, dar nu se vede graficul, nu e bun linkul. daca dau click imi vad graficul meu.
Simona, tu voiai sa planuieste bebele inainte sau dupa nunta fratelui?
Acum cine mai ia Femibion? mie mi-a spus la farmacie de vreo 2 luni de el, dar mi-a fost frica ca il iau ca sa nu ma ingras.Eu cand vad atatea B-uri, parca m-as lipsi. Dar ma si gandesc ca la cate kg am slabit anul asta, poate sa am vre-o carenta sau ceva. (asa cum a fost cu vitD). Ah, si de Elevit mi-a zis, bine dar si pretul m-a facut sa stau putin pe ganduri. Parca sa dau cate 18 eur pe luna, pe termen nelimitat...
pt restul fetelor
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Ela82 spune:
Buna fetelor!
Sunt noua pe acest site si imi doresc, la fel ca si voi toate, ca D-zeu sa aduca o minune in viata noastra! :) Un bebel frumos si sanatos...
Din pacate acum trei luni am avut o experienta neplacuta din cauza pierderii unei sarcini oprita din evolutie la 5 saptamani, insa deja gandurile mele sunt toate pozitive si indreptate catre ceea ce trebuie sa fac pe viitor pentru ca totul sa fie bine pentru a avea un bebe sanatos.
Doctorul ne-a dat deja liber la conceperea unui copil si sper ca in urmatoarele cateva zile sa am un test de sarcina cu doua liniute. :)
Va pup pe toate!