patut fetita

patut fetita | Autor: MACARIE

Link direct la acest mesaj

buna la toata lumea.
as vrea sa-i cumpar fetitei un patut in forma de inima , unde as putea gasi? am cautat pe net dar nu am gasit .
trebuie sa ne mutam si am decis sa-i facem si ei camera ei si sa doarma acolo din prima seara altfel va fi destul de greu sa o mutam de la noi din dormitor .
-=-------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

macarie, patutul vrei sa aiba forma de inima (dar ce si cum faci cu salteaua ?!?) sau tablia de la capat ?

vazusem in catalogul de la ikea, urma sa intre in oferta (26-27 ian 2011, la pretul redus de 299 fata de pretul normal de 569) un patut dragut pentru fetite, de culoare roz si ma gandeam ca poti face pe comanda o tablie la capatul patului, in forma de inima...sau ii poti lua/confectiona asternuturi cu imprimeu inimioare si pernite in forma de inimioara, perdele/draperii/mocheta cu acest model imprimat

uite aici patutul, daca nu ai prin casa un catalog
http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/RO/

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

eu am mai vaz asa ceva dar era facut pe comanda salteaua era normala numai forma era de inima si unde ramanea spatiu neocupat de saltea erau un fel de sertare pr depozitarea lucrusoarelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

corinadani, patutul sa fie in forma de inima , nici nu m-am gandit la saltea...banuiesc ca cine vinde patul are si salteaua nu?! oricum in cautarile mele am vazut un patut de ma lasat masca si am dat sfoara-n tara poate il fac la comanda cu toate ca ..........nu stiu cum sa pun un link cu poza lui.
---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput