Prietene la bine si la greu - 76

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lumi ma tot minunez cate stie Annabelle sa faca...asa as vrea sa va mai vad...oare daca vin intr-o zi in Iasi pot scoate fetele cu puiutii la un loc de joaca ceva? ziceai tu ca in Moldova Mall este un loc fain? tare mi-e dor de voi

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Dana,si eu ma gandeam la tine,dar am uitat sa te includ in mesaj Si Annabelle a inceput sa se stearga la gurita de ieri(scoate si limba si si-o sterge)
Mie mi-ar placea sa o dau la balet,dar sa vedem..... Tu la ce te gandesti pt David? Offf,va rupe inimile fetelor,la cat e de frumos si manierat,pe deasupra!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Lumi, eu la dans sportiv vreau. A fost visul meu...dar parintii nu m-au dat. Ma rog...sotul nu prea vrea sa auda...adica este ok atata timp cat ramane doar un hobby. El are alte planuri ptr David...
Astea sunt discutiile noastre, ale parintilor...el tot ce va dori va face.

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Strumfy ma bucur ca Andra e mai bine si imi pare rau ca a fost bolnavioara, e fain ca adoarme singura, si eu ca si Dana ma chinui seara si cate o ora - o ora jumate sa o adorm pe mandruta
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutzica,as veni cu cea mai mare placere,si mie mi-e dor de voi!!! Si imi place mult sa o duc la Moldova Mall,la locul de joaca....cred ca ar fi super sa fie plin de .... fulgusori!

Dana,si mie imi place dansul sportiv....si eu visam la asa ceva demuuuullltt.....dar nu a fost sa fie.
Cat sunt micuti,noi decidem pt ei....acum sa vedem,ca mai este pana la dansuri,lenesa mea nici sa mearga nu vrea deocamdata

Offf,am uitat sa va povestesc ceva

Am fost in parc astazi,si era un cuplu cu un baietel de varsta fulgusorilor.
Cred ca parintii erau hotarati sa faca bietul copil sa mearga I-au bagat hamul,si da-i....doar ca,bietul copil,statea mai mult spanzurat,abia de atingea pamantul cu varfurile,din cand in cand....in rest,pendula,spanzurat in hamuri A ramas si mama socata,nu doar eu....

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Gata,fug sa ma culc!
Va doresc noapte buna

Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ancutza eu am mai zis, stiu ca ma repet - mie mi se pare normal sa fie trecuti copiii la asociatie din prima zi in care vin acasa. Pentru ca participa la cheltuielile comune ca si un adult (ba chiar mai mult, ca un adult nu arunca tzispe scutece murdare pe zi ). Si in plus un copil e o persoana. Restul in schimb ce se intampla la voi acolo sunt niste aberatii . Sper sa primesti repede raspuns

Andre i-ai cumparat cumva palarie de aia pt dus? Nu stiu de ce plange... a devenit f atent la tot felul de lucruri... ziceam eu ca plange si la uscatorul de par, si la aspirator si cand aude apa la dus... Numai la blender nu plange ca stie ca de acolo vine papa. Din dus nu vine nika . Cat sta buni tura asta? Oricum nu-mi imaginam ca va lipsi de la ziua fetii... Multa putere si rabdare iti doresc .

Lumi ce ma bucur ca merge treaba la voi! Imi era teama ca nu e asa, ca nu ai raspuns cand te-am intrebat si dupa aia am regretat ca am facut-o . Pupi multi!

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Dozz pls imi zici si mie ce-s aia skorpioni ca nu m-a lamurit nenea gugle.

Aaaa am vazut ca ati tuns copii si eu am in plan s-o tund pe Andra dar n-am curaj sa o tund zero. Poate imi ziceti si mie cum v-ati facut curaj.

Strumfy, skorpionii sunt www.skorpion.com/" target="_blank">astia.
Nici eu n-am tuns copilul zero, am pus masina la 9 mm. Curaj mi-am tot facut ce e drept... dar cel mai mult m-a manat faptul ca parul din frunte ii ajungea la sprancene deja si nu am chef sa se uite crucis la firele de par...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ancutza eu am mai zis, stiu ca ma repet - mie mi se pare normal sa fie trecuti copiii la asociatie din prima zi in care vin acasa. Pentru ca participa la cheltuielile comune ca si un adult (ba chiar mai mult, ca un adult nu arunca tzispe scutece murdare pe zi ). Si in plus un copil e o persoana. Restul in schimb ce se intampla la voi acolo sunt niste aberatii . Sper sa primesti repede raspuns

Monis sa stii ca eu chiar nu am nimic impotriva sa fie si Sabina trecuta, imi pare rau daca asta am lasat sa se inteleaga...eu eram doar curioasa cum de sunt reguli diferite la asociatii...tare as vrea sa primesc raspuns si sa actionez repede pt ca mi se pare ca suntem luati de fraieri pt ca ne vad mai tineri...cel mai urat imi e sa ma "cert" cu vecinii...madam presedinta asta e vecina cu noi la et 6...iti dai seama ce crucis se va uita la noi de-acu' incolo...uof, mi-e asa jena

merci mult inca odata pt link

va pup si eu de noapte buna pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5Andre i-ai cumparat cumva palarie de aia pt dus? Nu stiu de ce plange... a devenit f atent la tot felul de lucruri... ziceam eu ca plange si la uscatorul de par, si la aspirator si cand aude apa la dus... Numai la blender nu plange ca stie ca de acolo vine papa. Din dus nu vine nika . Cat sta buni tura asta? Oricum nu-mi imaginam ca va lipsi de la ziua fetii... Multa putere si rabdare iti doresc .
I-am cumparat palarie de aia, nu ma lasa sa i-o pastrez pe cap pana dau cu dusul, asa ca eu "tzac tzac" palaria, dusul, pana a tras ea am dat o tura de apa, eu iar "tzac tzac" palaria, dusul, pana a tras ea am dat inca o tura de apa, si uite asa mergem repede repede. Chiara nu plangea, dar se cam muta dintr-o parte in alta a vanii cand ii spalam capsorul ca inghitea apa. Am mai cumparat un pestisor care limiteaza fluxul de apa, azi a mers minunat cu asta fara palarioara ei de cauciuc. Imi povestea dentistul ca a dat o data cu dusul in ochii copilei de era sa se inece si de atunci nu mai reuseste sa ii faca baie.Despre buni ... raspunsul e nu stiu. Suntem la faza: o intreb la cat aterizeaza avionul, ca sa vad cum ne organizam, mergem toti, merg doar eu, ca sunt totusi 8 ore de drum, ea-mi raspunde "cred ca pe la 4, asta DACA vin". Eu "auzi, nu pricep de ce zici mereu chestia asta cu daca, ma santajezi de cate ori ne auzim", ea "asta cu santanjul ai luat-o de la vara-ta care ti-a zis ca te santajez", "ba nu, ti-am zis deja de dinainte ca e santaj", "pai de ce nu imi spui <hai mama>?", "pentru ca atunci cand nu o sa-ti fie bine aici vei spune ca te-am obligat si te-am adus in exil, asa cum ai mai spus", "atunci de ce nu imi spui ca vrei sa vezi Mosu pe care l-am cumparat pentru Chiara?", "pentru ca ma interesezi tu, nu Mosu", "e foarte urat din partea ta sa-mi spui ca daca vreau, vin, daca nu, nu", "ba din partea ta e foarte urat sa ma indispui mereu asa, te sun cu atata dragoste, cu atata voie buna si mereu imi strici ziua cu textele astea de daca si cand si cum". Iertati-ma, fetelor. Multumesc Monis pentru urarea cu rabdarea, am nevoie de multa multa. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ancutza asociatiile de proprietari au un soi de autonomie... sunt diferite tare de alte forme de organizare. Ce vroiam sa spun este ca daca este trecut copilul din prima zi la intretinere, este corect. Daca asociatia nu face asta, cinste ei .

Andre si mie mi-e teama sa nu prinda frica de baie, ca tare se mai distreaza in apa. Dar de cand cu spalatul asta pe cap.... Incerc s-o iau incet...
Cat despre buni... si cam atat... Pupam tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Metoda recomandata de pedi da roade...momentan(ca a mai avut ea perioade cand manca putin,si apoi intra in greva). Oricum,sunt foarte hotarata sa continui. Astazi a mancat vreo 400 grame de solide(doua mese inlocuite)

Felicitari !

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput