POSTUL Craciunului, alimentatie sanatoasa!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai cum ne lasi asa cu negresa aia, Silvi?

Eu am avut azi ciorba de praz si orez cu ciuperci. Nu stiu cat de sanatos va fi postul asta ca mai bagam si peste prajit si carbohidrati la greu, paine sper sa nu ma ingras.

Maine peste prajit, icre, salata de sprot.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am facut si eu duminica o negresa,dar nu mi-a placut,nu mai fac dupa reteta aia.
In seara asta as fi mancat ceva dulce,nu aveam nimic de post,sa ma duc jos sa-mi iau ceva nu aveam chef,asa ca mi-am ras 2 mere,am amestecat cu nuci si o lingura de fructoza si gata dulcele.
Andreea,maine nu e dezlegare la peste!Sau e?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Buna fetelor, va urmaresc din umbra si ma mai inspir de la voi cu ce as putea sa gatesc si eu in acest post. Va rog ajutati-ma cu o informatie
Biscutitii Petit Beurre vanduti la kg, sunt de post? Vreau sa fac un salam de biscuiti si cand am cumparat biscutii nu am vazut ca nu sunt din aia populari si i- am cumparat pe astia petite beurre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata

sonya_mea: la kg pot fi vanduti si biscuitii care nu sunt de post. Petit au si de post si de dulce, daca retin bine(nu am mai cumparat de mult timp).
Cel mai bine este sa mergi, daca poti, la magazin si sa intrebi. Scrie pe cutie daca sunt de post sau te uiti la ingrediente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Androix scuze de intarziere iata si negresa de post eu am facut-o cu lapte de soya cu gust de vanilie si i-am facut si un sirop si o crema , sincer a fost foarte buna nici nu ziceai ca e de post sper sa o testati si sa va placa, se poate face si cu apa.
Sonya numai la magazin poti afla, teoretic petit beurre trebuie sa fie cu unt deci nu ar fi de post. Ce reteta de salam de biscuiti de post ai ?
Eu azi o sa fac o mancarica de dovlecel cu cus-cus in loc de orez ca in reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCiornei spune:

o gustare buna si usoara de post este salata de vinete, fara maioneza, doar cu ceapa si ulei. cred ca am prins la piata ultimele vinete de gradina sau sera din anul asta. nu stiu care este motivul pentru care s-au compt mai greu decat in mod normal, dar finalul a fost unul fericit: a iesit o salata buna.

http://retetadelicioasa.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

silvia, cait multumesc pentru retete...o sa incerc in week-end...
eu am facut sambata o asa zisa negresa, de fapt pe net era o reteta pentru munfis. eu am pus toata compoziatia in tava si a iesit ca o negresa...e delicioasaaaa...am adus si colegelor la birou si au fost foarte incantate.
reteta
1 cana de apa minerala
1 cana de ulei
1 cana de zahar
2 cani de faina
i cana de nuci macinate
2-3 linguri cacao, sare mirodenii, i praf de copt

intai am amestecat zahar+apa+ulei pana s-a topit zaharul, apoi am adaugat faina amestecata cu praful de copt, nucile si cacao, rom etc.

Se pune in tava , acoperita cu hartie ptr copt.
merita sa o faceti. copila mea mi-a zis ca data viitoare sa fac reteta dubla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Azi e dezlegare la peste ???? Mama mi-a zis ca da din calendarul ortodox Episcopia Clujului si Feleacului eu de asta apartin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Azi e dezlegare la peste ???? Mama mi-a zis ca da din calendarul ortodox Episcopia Clujului si Feleacului eu de asta apartin

BUCATARIA SYLVIEI
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

da silvia, saptaman asta e dezlegare marti, joi sambata si duminica. uite aici calendarul. E de pe site-ul BOR.
http://www.patriarhia.ro/ro/calendar/calendar_ortodox_11.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Al meu e de la Arhiepiscopia Targovistei si azi n-am dezlegare
Ma rog,vroiam sa-i spun Silviei ca am facut acum negresa dupa reteta ei si a iesit minunata,am mancat 4 bucati dejala ora asta,va dati seama!
Meniul de azi a fost de paine cu zacusca,ciorba de praz si spanac cu mamaliga.

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput