Mamici inimoase de Constanta ***132***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Georgi, floarea bicolora are doua explicatii - mutatie genetica spontana (apar destul de des dar nu au manifestari fenotipice tot timpul) sau - polenizare incrucisata daca zici ca a fost aproape de un alt trandafir rosu, dar daca celalalt nu a fost inflorit... mai greu.
Crix, spor la trebi.. daca faci cerere de lungire a zilei pune-ma si pe mine te rog. macar 28 de ore sa aiba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata si de la mine!
Cryss multumesc mult de urari pentru ziua de ieri!
Miha, la multi ani, sa fii sanatoasa si puternica , alaturi de cei dragi! Scuze de intirziere, dar ieri nu am avut timp de nimic, am ajuns seara pe la 8 acasa, unde ma asteptau deja finii la poarta .
Rox, daca mai ai nevoie de idei de cadou, de ex. Ayli si-a dorit ptr sarbatorile acestea drept cadou o ditamai cutia cu plastelina si cu o masinarie care face inghetata si tarte si tot felul de alte forme de prajiturici. Se gaseste in Real si costa cam 75 ron. Si a fost super incintata! Acum depinde cit vrei sa si cheltui ptr cadoul domnisoarei!
Pupici tuturor!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ghiulten Kurban Bayraminiz!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza inimoaselor
Ma bucur ca s-a lasat cu distractie aseara,mi-ar fi placut sa vin,dar n-are cine sta cu fii-miu nici cand am treburi de rezolvat,la distractii nu se pune problema..adica ce ins aia?de ce?Miha,ti-am trimis un pupic prin Georgi.

Noi pe acasa,ma duc acum sa hranesc un copilas,sa facem aerosoli,fizio..Sunt un pic suparata ca mi-a slabit si parca tot slabeste..Noroc cu pantalonii cu talie reglabila,sa-i dea Dzeu sanatate aluia de i-a inventat.

Va pupam si va dorim o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Georgi, floarea bicolora are doua explicatii - mutatie genetica spontana (apar destul de des dar nu au manifestari fenotipice tot timpul) sau - polenizare incrucisata daca zici ca a fost aproape de un alt trandafir rosu, dar daca celalalt nu a fost inflorit... mai greu.

Polenizarea incrucisata ajuta doar daca din samanta de flori incrucisate pui lastar... nu se polenizeaza si sa apara mutatii in aceeasi planta... Si eu am zis ca o fi vreo gena recesiva, ca altfel nu-mi explic... asta ori faptul ca si plantele au energii si poate au facut vre-un schimb de energii mai "colorate"

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Offf ce liniste este azi acilea... eu plang dupa o cafea si nimeni nu ofera... ia poftiti Duamnelor la si sa ne trezim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ca bine zici Georgi, e nevoie de o cafea, e prea liniste.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Eu mi-am facut un 3 in 1... nu ammai baut de un car de timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Im fac si eu un 7in1...
Lulu, notat!
Ghiulten, ...cum zice Lulu, ca nu stiu sa relatez urarea, ma impleticesc

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

buna parca as fi stiut ca e de cafea pe aici si eu as face una ca jumatate din cea de azi mi-a varsat-o cineva pe jos,in rest Georgi trandafirul este super tare.Ma bucur ca v-ati distrat aseara as fi venit si eu dar................. cautam parchet,cautam sa schimbam masina etc si asta numai dupa ora 5 cand suntem amandoi dar poate daca tine cineva cu noi de Craciun avem si sufragerie frumoasa si masina noua. speranta moare ultima doar

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput