Mamici inimoase de Constanta ***132***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

te-ai prins...ne stim din copilarie, ne-am reintalnit acum ceva ani pe forum, am fost "aventurieri" in familie prin Sinaia....ehe..ale tineretii valuri!mada

trebuia sa ma prind,nu degeaba mi-s agent,nu?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata dragelor...
las si ceva

Azi e o noua zi cu ceva ceata ...dar mult mai frumoasa si rodnica sper decat cea de ieri.

all

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza,,
Ma duc sa savurez cafeaua lasata de Gabi, si revin...
De azi sunt la regim drastic....sa vad cat rezist.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele... eu azi sunt "incetosata" ca si vremea de afara... trebuie sa ma adun... deci care da o ????

Citat:
citat din mesajul lui Fiquelle

Alina, asa este, era...dulce...copilaria noastra acolo...
apropo, eu am invatat sa fac acadele de la vecini

Si nu ne vinzi si noua secretul? stiu ca am vazut si eu procesul de fabricatie, dar eram prea mica sa fiu atenta la detalii si as vrea sa mai asist odata sa vad miscarile "secrete"

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
ce vreme cetoasa si urata
Gabi iti doresc o zi mai usoara ca cea de ieri!
Mada, si eu ma alatur cerintei pentru reteta de acadele
Ghiulten - si azi e sarbatoare? a treia zi? daca da - sarbatori frumoase si cele bune va doresc! scuze de intarziere
vreau si eu regim.. nu stiu cand ma pot tine de el, am ajuns de rasul curcilor
va pup!!

Mergi la inceput

Sarutmana de cafea Dodo... haideti sa ne invioram... Ma uit in bazar si ma mir de mine ce cuminte sunt... pana nu ma achit de tot nu se mai lipeste nic de mine... sper azi sau maine sa mai achit cu taraita cate putinel... Doamne ajuta!

La noi la gradi e o atmosfera de kko... dupa scandalul cu demiterea directoarei, eu am fost perceputa ca inamicul nr 1 al doamnelor instigatoare... daca ati stii ce ma distreaza reactia lor... ca le e frica si reactioneaza violent, cauta motive, imi arunca vb care sa ma deznadajduiasca...

Nu stiu care dintre voi stie ca la gradi 47 a fost infiintata Asociatia parintilor, inregistrata la Reg Comertului, am impresia ca e nonprofit... ideea este ca vrem sa adere cat mai multi parinti la asociatie si sa avem un minim control al modului cum se gestioneaza banii pe care-i dau parintii la gradi (250 ron au fost anul asta)... asta insa contravine intereselor educatoarelor si (off-course) noii directoare... de unde si argumentele lor impotriva asociatiei, probabil in ideea de a descuraja parintii in a adera la asociatie... iar pe mine ma face si mai apriga reactia lor, pt ca sunt genul care atunci cand mi se impune sa fac un lucru imi pierd elanul, si cand mi se impune sa NU FAC... imi creste elanul.. rasu lumii.. plec de la gradi in rasete, cand vad cum sunt de instigate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

rox, eu tin disociatul/ o zi lactate/ o zi legume/etc.....l-am tinut si acum ceva ani, vreo 3 saptamani si atunci am scapat de vreo 5 kg, fara sa le pun la loc.
Sper sa reusesc sa tin si acum ceva vreme...apoi ma apuc de Monti.

Georgi, bagi spaima in lume

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Am vrut sa va ofer scand dupa "Traiesc, deci ma abtin" dupa Mihaela Bilic... si am postat raspuns la bazar... Va intereseaza?

Mergi la inceput

Lulu... sa stii ca nu sufar nedreptatea si ele au casunat pe mine, nevinovata fiind... doar din suspiciune... si cu cat le vad mai aprige cu atat ma inversunez si eu si ma distrez la maxim cand le vad cum se perpelesc... acu ce sa zic.. si daca m-as duce sa le spun ca au devenit suspicioase din motive ireale nu m-ar crede.. asa ca de ce sa-mi bat capul? lasa sa si-l bata singure... faza cu asociatia ma incanta si o sustin pt ca este in interesul nostru, al parintilor... dar ele ma banuiesc ca o sustin pe fosta directoare si ca am ajutat-o... ghinionul lor... eu am apreciat-o pe fost directoare si nu mie rusine sa o recunosc, dar de aici pana la ce au ajuns ele sa creada si sa faca e muult... adica urla la educatoarea lu fimiu si-mi aduc mie reprosuri, prin ea, pt ca nu au tupeu sa se ia in gura cu mine? le e teama? de ce? va spun de ce... pt ca sotu meu lucreaza in media... si cu asta am spus tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Rox multam
georgi gradi asta e cumva pe bd 1mai???intre liceu si far?

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput