Parkinson - recomandari clinica, medic

Parkinson - recomandari clinica, medic | Autor: Adriana mica

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Mama (72 ani) este bolnava de Parkinson. A fost diagnosticata acum 4 ani, si timp de 3 ani si jumatate (cat a venti regulat la controale la un medic in Bucuresti) boala parea ca nu mai evolueaza. In ultima jumatate de an, parintii mei au decis ca ar fi mai usor sa apeleze la monitorizare locala. Coincidenta sau nu, de atunci mama nu se simte deloc bine: a slabit si mai mult, a inceput sa aiba pierderi de memorie. Investigatiile facute (eg. EEG) au iesit normale.

Una peste alta, ma gandeam sa apelam la o clinica in Bucuresti pt analize detaliate. In acest sens, va rog daca stiti sa imi recomandati o clinica si un medic specializat in astfel de cazuri.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna
mama mea merge la doamna doctor Petrea Alina de la Clinica Medlife Grivita..Noi am cautat mult pe cineva care sa identifice ce are..RMN, tomografii etc..
Doamna de cand a avzut-o dupa mers miscari etc si-a dat seama ca e parkinson acum face tratament si este spre bine..adica ma rog boala nu trece dar poate fi stopata.Parchinsonul are miscarile rigide, mers sacadat, tremurat, maini, cap..etc
Daca are pierderi de memorie..ar putea fi alzhaimer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna
mama mea merge la doamna doctor Petrea Alina de la Clinica Medlife Grivita..Noi am cautat mult pe cineva care sa identifice ce are..RMN, tomografii etc..
Doamna de cand a avzut-o dupa mers miscari etc si-a dat seama ca e parkinson acum face tratament si este spre bine..adica ma rog boala nu trece dar poate fi stopata.Parchinsonul are miscarile rigide, mers sacadat, tremurat, maini, cap..etc
Daca are pierderi de memorie..ar putea fi alzhaimer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Pierderile de memorie fac parte din boala Parkinson, din pacate. Tatal meu a suferit de asa ceva, si in ultima faza a bolii a avut pierderi de memorie si dementa,din pacate.
El mergea la doctora Florescu, la fosta pol.10, in Bucuresti, o dr foarte buna, care l-a monitorizat multi ani, si care a schimbat tratamentul in functie de stadiul bolii.

Mergi la inceput