Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)
Raspunsuri - Pagina 10
donna79 spune:
Seara buna!
N-am mai apucat sa mai intru in ultima vreme. Agitatie mare cu botezul, dar a fost asa frumos... bebele meu a facut parada de cumintenie si dragalasenie, slujba a fost foarte frumoasa, petrecerea asemenea.
Am pus cateva poze in albumul bebeilor.
Ei, daca in ziua botezului a fost miraculos de cuminte, acum s-a terminat cu boieria. Nu mai doarme ziua deloc, cel mult motaie cate 20 min maxim si apoi tresare, se trezeste si urla. De cand l-am nascut, cu exceptia primei nopti la maternitate, nu l-am mai auzit urland. Nu se calmeaza nici in brate. Azi am iesit la plimbare si pe motiv de urlete a trebuit sa-l tin in brate o perioada ca nu statea in carut. Acum a adormit de epuizare de cca o ora si nu am avut inima sa-l trezesc sa-i fac baita, de fapt mi-e teama ca nu mai adorme si m-am ars! Cred ca este un nou puseu de crestere (dupa ce a supt la ambii sani si inghitea bine, l-am auzit, a mai baut si 50 ml LP)... Eu nici nu mi-am revenit bine dupa puseul anterior!
Ai vostri dorm ziua?
Am vazut poze superbe in albumul bebeilor, mi-e greu sa numesc poe toti dar m-au dat gata Maiu de Office si Bogdanelul lui Mai3. Tare haiosi!
Fistiq,
si
. Sigur e totul OK cu Tudor! Iar in privinta greutatii, poate asta e ritmul lui. Noua ne-au spus la maternitate ca bebeii nascuti cu peste 4kg au alt ritm, sunt putin mai lenesuti la mancat tocmai pt ca au primit mai mult cand erau in burtica.
Care-i treaba cu Pampers? Nu-s buni? Mie tot ce am incercat mi s-au parut prea mari, grosi, incomozi. Ce-i drept, n-am incercat Puffies.
Puiul meu face kk foarte des, vad ca de curand nu prea mai face noaptea dar ziua practic la ficare scutec e cate putin macar. Sunt mereu in dilema daca e normal sau a patit ceva, parca uneori e mai lichid decat de obicei.
Fug si eu sa ma culc ca nu mai rezist!
PS. Ca tot vorbeati de greutate, m-am vazut in pozele de la botez si am dat in depresie!
Eu am nascut natural asa ca nu am restrictie la sport dar ma intreb... cand?!?! Plus ca ma doare spatele in 10 moduri diferite...
Noapte buna!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
andre_flo spune:
gata, am reusit sa adaug si eu cateva poze de la botez.
ma bag si eu la 
noapte buna![]()
Andreea,
fericita de
Diana Elena
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi.
Fetelor, ma tot chinui sa va intreb, cele care aveti pompa electrica pentru san, in cat timp si ce cantitate de lapte scoateti. Mai ales cele care nu au asa mult laptic si dau si completare. Va multumesc 

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa
anaalina spune:
Si noi luam PROTECTIS si am scos tot ce mai aveam pt colici. Se pare ca ii e mai bine . Si i-am dat si celei mari ca era constipata si sunt foarte multumita. Acum nu stiu cat sa le dau ? Toata luna ? Sau doar 10 zile?
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Haideti la cafeluta si mic dejun compus din lapte cu cereale si un mic sandvis.
Fetelor, m-a ajuns oboseala...aseara dupa baita lui bebe am adormit cu el langa mine, ca a trebuit sa il ia sotul sa il puna in patut si apoi sa ma trezeasca pentru a ma schimba/pune intr-o pozitie buna de somn. Noaptea asta stiu ca l-am alaptat pe bebe pe la ora 2, apoi l-am schimbat(nu stiu cand, ca nu vedeam ceasul) si urmatoarea masa a cerut-o spre dimineata cand am adormit cu el in brate si (iar nu stiu cum) l-am pus in pat intre noi. Cand s-a trezit sotul s-a speriat-ca lui ii e frica sa doarma cu copilul langa el. Azi am mancare facuta, rufele le voi scoate afara in maxim jumatate de ora, si mai am de mers undeva, apoi cand va dormi Vlad, voi dormi si eu.
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaalina Si noi luam PROTECTIS si am scos tot ce mai aveam pt colici. Se pare ca ii e mai bine . Si i-am dat si celei mari ca era constipata si sunt foarte multumita. Acum nu stiu cat sa le dau ? Toata luna ? Sau doar 10 zile? Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010) |
Buna dimineata si de la noi!
Si in ce moment al zilei ii dai Protectis?
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Buna ziua. Vlad e mai zambaret pe zi ce trece, iar eu nu mai pot de bucurie cand il vad asa. Plansetele nu mai sunt ingrozitoare, nu mai intru in panica. Intrebare: ce as putea sa ii dau pentru a-i usura eliminarea gazelor? ca atunci cand il apuca noaptea, se foieste foarte mult si fosneste rau patutul si se sperie uneori trezindu-se astfel. Nu stiu cine intreba de mirosuri urate , dar eu m-am obisnuit si mi se pare ok, in schimb ta-su aseara a fugit de langa elMariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 PS. pentru Botosel era raspunsul despre mirosuri |
eu ii dau Sab Simplex pt gaze si e super ok. In schimb nu a facut cachita de 2 zile

, am incercat cu termometrul si tot nu face. pediatra a zis sa nu ii pun supozitor inca.cum sa rezolv problema?

--------------------------------------------------
Fericita mamica de
Raisa Nicoleta (02.10.2010)
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!
Multumim, Mariuka pentru micul dejun. Eu m-am infruptat dintr-o cafea si o banana. Si multa apa (pt. laptic, dar si ca sa-mi umple stomacul si sa-mi taie din foame) ![]()
Sofia a trecut peste vaccinul de ieri fara nicio problema: nu febra, nu dureri, multumesc lui Dumnezeu.
Aseara am bagat-o in patut la 11, a dormit pana la 12 si dupa aia ne-am jucat pana la 12.30 - 1 cand a adormit. Mami si tati s-au jucat
si ei pana pe la 2 si dupa aia s-au culcat. M-am trezit de dimineata la 8 45, speriata pentru ca nu intelegeam de ce nu m-a trezit pitica deloc pana la ora aia. Fetita mea se juca frumos in patutul ei, zambea la jucarii si - nu stiu cum - era de-a curmezisul patului (isi baga picioarele printre gratiile patului). Am pus-o la san si nu m-a refuzat... Deci a dormit aproape 8 ore neintrerupt!!! Ma simt asa de bine! Nu sunt obosita, nu sunt stresata si azi vom merge iar la plaja pentru ca Papa nu s-a dus la birou azi (e sarbatoare nationala). 
Va pup! Sa avem o zi frumoasa!
summertime spune:
| citat din mesajul lui oramona Buna dimineata si de la noi. Fetelor, ma tot chinui sa va intreb, cele care aveti pompa electrica pentru san, in cat timp si ce cantitate de lapte scoateti. Mai ales cele care nu au asa mult laptic si dau si completare. Va multumesc ![]() ![]() ![]() ![]() mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa |
am citit ca la pompa se poate intampla sa scoti mai putin decat ai real. Miriam de ex regurgiteaza mai mult decat scot eu la pompa :)
Am scos si 40, si 60, o data doar 100
Dar sa nu crezi ca ce scoti la pompa e tot ce ai
-------------------------------------------------
proaspata mamica

, dar eu m-am obisnuit si mi se pare ok, in schimb ta-su aseara a fugit de langa el