Scutece chilotel, pareri!

Scutece chilotel, pareri! | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, am baiat de 5 luni jumate...avem scutece Pampers nr 3. am incercat si Puffies dar aceeasi poveste..peste noapte iese pipi din scutec si se uda body, pantalonas...am incercat sa-l schimb la jumatea noptii dar nu mai doarme ca ii stric tot somnul.Ma gandeam sa cumpar Pampers tip chilotel..oare tin mai bine?Problema ca cei mai mici sunt nr 4, bebe are 7-7,5 kg oare ii vin sau iese pipi pe la piciorus? Daca ma puteti sfatui as fi recunoscatoare!Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Buna fetelor, am baiat de 5 luni jumate...avem scutece Pampers nr 3. am incercat si Puffies dar aceeasi poveste..peste noapte iese pipi din scutec si se uda body, pantalonas...am incercat sa-l schimb la jumatea noptii dar nu mai doarme ca ii stric tot somnul.Ma gandeam sa cumpar Pampers tip chilotel..oare tin mai bine?Problema ca cei mai mici sunt nr 4, bebe are 7-7,5 kg oare ii vin sau iese pipi pe la piciorus? Daca ma puteti sfatui as fi recunoscatoare!Multumesc!

Hi,

eu cred ca trebuie sa iei numarul 4, noi avem de mult de la 6 luni, si printesa mea avea 7,2 kg la 6 luni....chiar am avut ca n-am gasit la oferta 4 si am luat 4+, ca si asa e mai bulanoasa ea...am schimbat scutecele cand ii ajungeau greu la burta si lasau urme pe picioruse... kg nu-s asa de importante zic eu ci conformatia bebelusului.

P.S. si inca ceva, baietii reusesc sa se ude mai des, aveam la baiat tot timpul un set de rezerva noaptea de schimb rapid, inclusiv sac de dormit, la fetite se intampla mai rar...

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Merci mult Cristina, la mine nr 3 e bun, nu e mic deloc, nu-i raman urme pe piele nici la piciorus, nu e un copil ff bulanos...o sa incerc nr 4 chilotel..am inteles ca tine mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

hi,

eu ii dau babydry noaptea nr.4 dar... calitatea aici e mult mai buna la scutece ca in ro; ziua are activ fit modelul nou, mai subtire.incearca sa iei nr 4, acelasi model ca pana acum, n-ai ce pierde, oricum ii vei folosi mai tarziu.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna.
fii-mea are 10 kg..si deja folosim nr.5...chiar daca nr. acesta e de la 12kg..nr.4 o strangeau deja.si avea urme urate la stinghie si burtica.
eu sunt multumita de pampers active baby..

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Deci in concluzie se merita sa iau pampers tip chilotel? sau normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

cei chilotel se pun cand copilul sta in picioare. cred ca iti va fi greu sa pui chiloteii cand bb sta intins. parerea mea
sigur ca poti incerca: cumpara 2-3 bucati de la o farmacie si vezi cum te descurci cu pusul lor.
cand fiul meu ajungea ca si greutate la limita inf indicata pe un pachet de pampersi schimbam marimea! dupa 1 an si ceva am trecut la model chilotel.

si da, ce diferenta intre pampersii (si nu numai) facuti pt europa de vest fata de cei pentru europa de est ... ce cei cumparati de aici am mai avut accidente, niciodata insa cu cei cumparati de la Viena.

mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Noi am folosit cu succes libero tip chilotel si i-am dat usor chiar daca fiica-mea era intinsa si n-am avut accidente. Si in plus, cand se umple, nu atarna ca si celelalte scutece.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 31+ cu

Mergi la inceput

Ms de pareri fetelor oricum eu ii voi pune numai seara..ma duc sa cumpar si sa vad in noaptea asta cum se prezinta...Poate nu ma voi chinui mult sa-i pun tinand cont ca seara la baita ne ajuta si tati..tre sa ne descurcam noi cumva...Va pup si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Si noua ni se intampla, la ambii baieti. Insa doar cand intamplator putza era in sus sau spre parti... Ai grija ca sa fie in jos si gata, rezolvi problema, garantat! La Matei, 2 ani si 7 luni, folosesc scutec nr 4 (Pampers, clasic sau chilotel), inca. Desi are peste 13,5 kg. Insa el este foarte subtire si luuung. Si dimineata scutecul musteste de pishu. Nu cred ca marimea scutecului este problema, ci pozitia putei. Scutecele-chilotel sunt incomode de folosit la copii atat de mici cum este al tau. Sau cel putin asa mi se pare mie...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

si noi folosim chilotel de la pampers nr5(fata mea are 1 an si 10 luni) ,insa nu sunt foarte multumita de ei.avem si noi "accidente" la fel ca si voi,chiar mai des decat cu celelalte. noi le folosim pt ca suntem in perioada in care invatam sa folosim olita si astea sunt mai practice,altfel mie mi-au placut mai mult cei normali.pe mine ma mai nemultumeste la ei si faptul ca nu se pot impacheta ca ceilalti,iar cand e cu ccacca.....e dezastru...trebuie rupti...e mai complicat.

Mergi la inceput