Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (461)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

chiar asa...frumosa sambata

Zoze, ca o paine proaspata e Cafenia si atat de senina si Strengarul...mare strengar. Ati mai lasat ceva la Ikea? Ca bine ca mi-ai amintit ca si noi trebuie sa-i montam patul lui Patrick (ca al vostru).

Mergi la inceput

Olga, ce bine va sta si voua la gramada. Si-a gasit Radu loc de dormit?

Delphin, eu am vazut doar o poza. Trebuia sa fiu inregistrata pe FB ca sa vad mai mult? Oricum, am remarcat ca baietii au par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Olga, ce bine va sta si voua la gramada. Si-a gasit Radu loc de dormit?

Delphin, eu am vazut doar o poza. Trebuia sa fiu inregistrata pe FB ca sa vad mai mult? Oricum, am remarcat ca baietii au par.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Nu GEKO, doar o poza am pus. Eh, au par ca e iarna, stai putin sa vina vara. Seb se da si cu gel, profita.

SOVI, mercic de intrebare, Seb e cu suisuri si coborasuri...sunt zile cu + si sunt multe cu minus...mai merge la cantina la scoala si ma mai racoresc si eu. Nu iti spun ca nu reuseste sa manance cat David, in zilele cu -.

Mergi la inceput

Citat:
Nu GEKO, doar o poza am pus. Eh, au par ca e iarna, stai putin sa vina vara. Seb se da si cu gel, profita.

zic eu ca trebuie sa stau mai multisor pana vine vara Europeana. Nu de alta dar deabia va achizitionati ciubotele pentru Mos Niculas.

Pana acum mi-am innodat urechile sa comand de pe siteul ala crazytoys. Pe cand mi s-a cerut sa dau CNP-ul si seria de bolentin a soacrei (ca la ea am trimis comanda) deja facusem pacate pentru tot anul Dar numarul de la chiloti nu le trebe??????? Si nu am putut sa nu remarc valoarea curierului. Asta i-am comandatwww.crazytoys.ro/jucarii/Masinute-1097/Motorama-2356/12195/Masinuta-Disney-Goofy-1-48.html" target="_blank">

Si acum ma duc la nani

PS. Explozie va fi Ioana. Vei vedea si vei savura. Nu te astepta sa spuna corect. Nici ai nostri nu vorbesc corect. Desi pronunta corect cuvinte complicate ma trezesc ca pe cele simple le stalceste ingrozitor. Dar nu conteaza...eu sa il inteleg ca restul nu conteaza...si incetul cu incetul le corecteaza pe toate (aproape ca zic din pacate...ca tare draga mi-i limba lui). E tare frumos David si e si destept si in curand va fi si moara stricata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Geckooo, 8 cm? 5-8 ani?

Delphin, ti-am vazut si eu baietii! Frumosi si daa, cu par :)! Si nu par ca nu mananca!

Sovi, tu poze ceva?

Noi o zi agitata azi. Insa am masina de spalat rufe! Iuhuu!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hellouuu!

Sovicel, mi-e mai bine gatul, am bagat nurofene si hexoralete si e mai ok. Sper sa ma repar de tot

Doamne, ce poze mumoase am vazut

Zoze, ce cafenie, mah? e o rozalie scumpa si grasana cred ca toata ziua o papi! e superba!

Ioana, sa-ti mai zic de cretzulin? are un par!!! am stat minute in sir si l-am admirat, e frumos foc!

Olgutzica, sunt mortali amandoi in patutz! piscotel e dulceeee! Toti sunt superbi!

Noi am bantuit azi prin Tineretului o gramada!! ne-am jucat, am stat pe iarba, am dat ocol lacului, ne-am uitat la "latze"...am uitat sa iau pozarul...dar a fost super frumos, am stat iar tricou
Apoi am bagat nani, adineauri am papt si am baut un pahar cu bericica

Ma bag sa citesc o carte...v-am zis, relax total

Merge cineva la concertul lui Stefan Banica, cel de Craciun? Eu vreau sa merg cu Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubule, sa va fie de bine si plimbarica si masa de seara, si noi am mancat acum, am facut penne carbonara,asta-i tot ce am gatit eu pe ziua de azi, am fost o fugutza si pe la Carrfour ....ce de jucarii au bagat pentru Mos
eu am pus ochii pe o minibucatarie,ca a vazut la o fetita si i-a placut, ma mai gandeam la o tabla magnetica pe o parte pe o parte si normala pe cealalta, nu se mai poate, toti peretii sunt scrisi, huse de la canapele,fotolii, scrie pe ce apuca...in afara de momentele bune cand o face numai pe hartie....si parac as mai vrea un joc ceva, vad eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bitzulina, sa va fie de bine!

Noi cred ca ne inspiram pe moment...pentru cadouri zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Salutare dragutelor,
sa nu credeti ca v-am uitat Sufar nitel cu caputul dar imi trece mie (SPER)
Nu sunt suparata pe nimeni, fereasca Dumnezeu! Totul a inceput cand a nascut Olga caci mi-am propus sa merg sa o vad ...am luat pentru bebe Alesangu si niste hainute si ma plimb si acum cu ele in torpedou Si cu cele pentru Iarina, ca nici la ea n-am ajuns desi mi-e sediul firmei la doua blocuri de casa ei Si m-am agitat si m-am necajit...apoi va tot citesc dar cand pe diagonala, cand rand cu rand...vad poze dar nu pe toate si din cate vad , daca nu apuc sa raspund pe loc pe urma uit ce am vazut, ce-as fi avut de zis Se aduna prea multe ca sa mai functioneze tinerea de minte, mai ales ca mi-am umplut la maxim neuronii cu kkturile servite in ultimele aproape 3 luni la munca ( 3 luni ) ....deci nu pot face fata, trebuie sa recunosc...eu sunt din categoria " de tot sau deloc"
Va pup pe toatetoatetoate si pe toti randuneii si randunelele mici , va urmaresc dar trebuie sa ma reorganizez cumva ca asa nu merge Sper ca intr-un final sa se termine nebunia de la serviciu desi stiu prea bine ca nu se termina niciodata In fine...speranta moare ultima!
Va servesc totusi doua perle de Dudu, calde caldute:
Azi dimineata, impachetam sa mergem la Snagov, la niste priteni
Intreb: Dudu, ce jucarie vrei sa iei la tine?
El : Iucaiee noo
Eu : Nu cumparam jucarie Dudu, alege una de aici si gata!
El : Iucaiie noo, tatoias micmic!
Eu il las in plata Domnului vreo 10 min si-l trimit pe ta-su sa rezulve cu jucaria
Mimu vine razand:
Mimu: Ia pune-l p-asta sa-ti arate ce jucarie a luat la el
Dudu scoate din buzunar f mandru si multumit un catalog de la Bruder cu modele de jucarii (muulte dintre ele erau tatoiase mici-mici )

_
Acum trei zile , Dudu arunca cu trenul nervos si imprastie bucati de sine si bile prin toata casa .Ta-su se supara, ia trenul, ilpune intr-o sacosa si pleaca spre usa sa-l duca la tigani Tranteste usa, agata punga in cuier, o acopera cu paltonul Teodorei si gata...adio trenulet
Azi, Mimu il intreaba :
Dudu, nu ti-e dor de trenulet
Dudu: Ba da Hai !
Mimu: Unde, ca trenuletul e la tigani?
Dudu: Ba nuuu, vino ! Ute, punga, aci cui!
Fata lui Mimu trebuia filmata
Gata, va las si o www.poezie.ro/index.php/poetry/13958242/L%E2%80%99hiver_sur_la_ulitza" target="_blank">mostra de poezie contemporana si fug

PS Bineinteles ca uitasem ceva ultra important:
Simo draga, ma bucur ca esti sanatoasa, nu vreau sa ma gandesc decat ca va fi bine totul Mult noroc, multa sanatate voua si fie ca Dumnezeu va tina in brate ! Doamne ajuta!
Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

daca va era dor de buburuza, am pus catvea poze noi:

http://family.webshots.com/photo/2852106500102372632UXNcCQ
pozele sunt comentate la tags(sub poza scrie mic de tot), din greseala am comentat acolo

si inca ceva nou:
http://entertainment.webshots.com/photo/2696130600102372632JgBfSh

Mimo, bine ca ai scris, ca ma gandeam ce-o fi cu tine, nu tu o cafea,doua vorbe.....nada,nada.....ce tare este Dudu, ce sa mai si Antonia scoate niste perle ,si are niste chestii de murim de ras...in seara asta facea pe Hanah Montana(sau cum s-o scrie)

ma duc sa-i fac baitza si sa o bag la nani....

Naty???

Kya??

Mihatp????

Vali cum maie ste Lucutz??

Nico ai terminat mancarea???

cuscra, cred ca m-am uitat azi de vreo 5 ori la cafenia/rozalia,nu mai pot de dragul mutritei ei.....

revin.....dar nu cred ca mai rezist mult.....
all

Mergi la inceput