Depasita de situatie

Depasita de situatie | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Inspirata de subiectul anielei cu sufletul pereche, m-am gandit ca poate o avea cineva leac si de problema mea familiala, indirect a mea ce-i drept. Una dintre multe mele verisoare, cu care am o relatie f buna, are aproape 27 de ani si nici o perspectiva amoroasa. Nimic tragic, daca n-as mentiona ca prima si singura ei relatie a fost in clasa a 10-a si practic platonica. De atunci, nimic. E virgina si pe buna dreptate, sufera. Nu e cea mai exotrovertita, dar nici salbatica, a facut facultate, studii postuniversitare, iese-n lume, are prieteni nici multi nici putini, dar are, iesim cel putin o data pe sapt, ne-am facut concedii impreuna in grupuri mari, lucreaza, nu sta inchisa in casa si totusi nimic, niciodata. A fost la psiholog sa-si trateze anumite complexe, a slabit, ani de zile si-a luat gandul de la problema si a zis ca o fi cand o fi, am incercat si pe la biserici, nici macar acum nu pot zice ca e disperata, dar normal ca se simte neimplinita.
Eu nu stiu ce sa mai fac, pt nu e o problema de genul "nu-i vrea ea pe cei care o vor". Nu, la ea pur si simplu nu a existat NIMENI in atatia ani care macar sa-i ceara numarul de telefon, sa flirteze, sa ceva, orice. Nu poti zice ca e o femeie f frumoasa, dar e normala, se imbraca bine, nu e tipul tocilarei, am urmarit-o perioade lungi cum se comporta in societate,n-are nimic in neregula, nu stiu ce s-o mai sfatuiesc mai ales ca, asa cum ziceam, nu se leaga nimic nici la modul superficial. A incercat ea sa faca primul pas, i s-a raspuns politicos dar nimic mai mult.
Idei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dov spune:

pey zi-ne ce vrei pentru ea...o relatie? doar sex? cum sa se faca remarcata? sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Pai ce vreau eu pt ea e sa fie daca nu fericita, macar multumita. Ea vrea o relatie, vrea sa se simta iubita, vrea pt inceput, s-o bage cineva in seama. Probabil ca n-ar refuza nici o aventura strict sexuala, dar nici cu aia nu i-a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Poate are o atitudine distanta, aroganta sau pur si simplu neinteresata . Poate anumite gesturi pe care le face tin barbatii la distanta, le transmite mesajul ´´nu-s disponibila, n-am chef, n-am interes deci vezi-ti de treaba´´.
Poate nu simte cand e privita de cineva,pentru a intoarce privirea. Poate pur si simplu nu observa, sunt oameni care efectiv nu se uita in jurul lor cu adevarat cand sunt in public.
Poate merge in cercuri nepotrivite, unde merg spre exemplu familii.

Sunt foarte multe aspecte, e greu de zic asa ´´la rece´´..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta
n-are nimic in neregula

Eu cred ca asta e problema. 'Neregulile' au farmecul lor. Trebuie tinut cont de faptul ca barbatii sunt mai putini decat femeile si ca unele femei au mai multi barbati. Daca vrea un barbat numai al ei, si inca unul bun...nu e usor deloc. Nu e suficient sa fi in regula, spalat si parfumat. E nevoie de un "vino'n'coace" care nu are nicio legatura cu aspectul fizic. O doza de nebunie, de curaj, de umor, de patima...Eu zic sa-si caute un hobby, unul care sa o entuziasmeze sincer...Si or sa vina si barbatii.

Mergi la inceput

Of, ma refeream la faptul ca nu e nimic in neregula la felul ei de a socializa, nu ca e vreo perfecta. Si psiholoaga la care a mers intr-o vreme i-a zis mai in gluma, mai in serios, sa incerce la popa ca ea nu are ce sa-i mai faca.
A avut si hobby-uri, a luat-o un prieten de n ori la tot felul de petreceri cu echipa de nu stiu ce etc, dar nu stiu, situatia e chiar f ciudata. Adica, una e sa ai o etapa, dar alta e sa ai 27 de ani, sa fii virgina, sa nu te mai fi pupat nimeni din liceu, sa nu te fi invitat NICIODATA cineva in oras, nici mie nu-mi mai vine sa-i spun "lasa ca o sa vina si barbatii". De cand avea 20 de ani tot astept "saptamana ei oarba".
E clar ca are ceva cu care tine barbatii la distanta, dar ce? Am tratat atitudinea, complexele, ba a fost inabordabila, ba a fost sociabila, le-a incercat pe toate. Dintotdeauna daca mergeam 15 fete in discoteca, ea ramanea singura neinvitata la dans. Si eu as fi nefericita daca as fi patit asta toata viata. In plus, nu vreau sa vorbesc prostii, dar dpdv hormonal e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta
n-are nimic in neregula

(...) Trebuie tinut cont de faptul ca barbatii sunt mai putini decat femeile si ca unele femei au mai multi barbati. Daca vrea un barbat numai al ei, si inca unul bun...nu e usor deloc.(...)

...cand mai citesc afirmatii din astea, imi vine sa iau foc

Mda, tot mai multi barbati se cred "marfa pretioasa si rara" si bineinteles cred in legendele alea urbane ca-s 3-5-..10 femei la un barbat ...total gresit, ar vrea ei!

Iata ce am gasit ca informatii:

<La inceputul anului 2008, in Romania erau mai multe femei decat barbati, 11.038.000, fata de 10.491.000, dar acestea aveau o varsta medie cu aproape trei ani mai mare decat a barbatilor, in randul carora media era de 37,7 ani>

<Statisticile, informeaza Mediafax, conform INS, arata ca femeile reprezinta 51,2% din totalul locuitorilor din Romania, cu 11.102.000 de reprezentate (la 1 iulie 2004) (....)Institutul National de Statistica (INS), avand in vedere ca la fiecare 95 de persoane de sex masculin exista 100 de femei.>

...deci de fapt cred ca vine o femeie si vreo 3 degete in plus la un barbat - nici vorba de alte baliverne

E drept statisticile sunt din 2004-2005 si 2008, insa don't worry, nu s-a dublat nimic de atunci

Asa ca n-ar strica sa le mai iasa fumurile din cap cu privire la numere

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystall

Nu este vorba doar despre numere. Ci despre faptul ca exista foarte multe femei disponibile, nu doar matematic ci si practic. Ba mai mult si femeile au inceput sa vaneze. Daca doar ne-am vana unii pe altii ar fi o distractie pe cinste, dar femeile sunt cele care (inca) isi mai doresc stabilitate si familie. Aici se complica si se nuanteaza lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Da' poate prietena ta nici macar nu se simte atrasa de barbati...?
Poate-i place altceva, mai delicat

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui crystall

Nu este vorba doar despre numere. Ci despre faptul ca exista foarte multe femei disponibile, nu doar matematic ci si practic.(...)

..WTF?? Cuuuuum asa?
Cum exista mai multe femei disponibile, si barbati mai putini si nedisponibili? - sau te gandesti cumva ca-s o gramada de gay?! Hai ne lasi

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

Da' poate prietena ta nici macar nu se simte atrasa de barbati...?
Poate-i place altceva, mai delicat

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Cred ca era mai simplu, n-auzi ca e greu daca iti doresti un barbat numai al tau. Din pacate, nu e cazul, fata mascul vrea.
Lasand gluma la o parte, si eu cred ca per ansamblu cam e bataie pe barbati. Dar chiar sa nu prinda si vara-mea unul in 15 ani, macar temporar asa, cat sa se plimbe de mana in parc. Serios ca e dureros.

Mergi la inceput