este posibil sa nu mai pot ramane insarcinata?

este posibil sa nu mai pot ramane insarcinata? | Autor: mamaprintesa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Nu stiu ce sa fac. Am un copil de 4 ani, am ramas prima data gravida fara sa stiu, fara niciun efort. Pur si simplu s-a intamplat. Nasterea a fost fara complicatii, cu cezariana, dar a decurs foarte bine si nu am avut nicio problema. Anul trecut am fost la control si mi s-a spus ca sunt ok d.p.d.v ginecologic, eram chiar in perioada ovulatiei. Aveam 10 microchisti dar la acest numar doctorita mi-a spus ca nu se pune problema ovarelor polichistice si sunt foarte apta sa raman gravida. Atunci nu doream dar acum de 4 luni incerc sa raman si fara niciun rezultat. Nu am avut niciun incident medical de cand am nascut nici macar racita nu am fost si totusi nu se intampla. Este oare posibil ca de anul trecut pana acum sa se schimbe ceva asa incat sa nu mai pot ramane gravida? Mi-am facut programare la control dar e abia peste 2 saptamani si m-am gandit ca poate cineva de aici stie sa imi spuna macar daca e posibil sa nu mai pot face copii asa deodata. Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Buna,eu am doi copii cu diferenta de 10 ani intre ei. Pot spune ca am increcat sa raman de 6 ani si bebe a venit cand a vrut dumnezeu. La inceput eream stresata dar pe parcurs am zis ca daca e sa fie bine, daca nu asta e.
Multa sanatate si dorit sa vina cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

mamaprintesa,rody are dreptate,bebe 2 o sa vina cind te astepti mai putin.Te invit sa stai de vorba cu fetele aspirante.Suntem multe in acceeasi situatie ca tine: asteptind II .Bafta mare,sanatate si rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Mamaprintesa, si sotul tau poate avea o problema medicala, nu numai tu. Dar dupa numai 4 luni de incercari cred ca este prea devreme sa va stresati. Poate nu ati nimerit perioada fertila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BEBELINDA spune:

Stai linistita ,mamaprintesa !Poti spune ca suferi de infertilitate dupa 1 an de relatii intime fara protectie .Asa ca lasa grijile si .....spor la ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

mamaprintesa, este relativ acel ok !
10 microchisti nu mi se par deloc in regula!
la ovulatie trebuie sa fie 1 sau 2 foliculi. si aceia sa aiba cel putin 18mm fiecare, endometrul sa aiba cel putin 8mm grosime.
asa ca mergi din nou la un ginecolog, fa ecografii in z. 10-12-14 ale cm. ca sa vezi cum evolueaza foliculii, daca au crestere constanta, daca ajung la maturitate, daca se sparg, daca endometrul este destul de gros, daca este trilaminar, si apoi, asteapta sa ramai insarcinata!
nu sunt medic, dar am si eu cativa ani de asteptari si incercari

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput