Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)
Raspunsuri - Pagina 11
nerama spune:
ceau dragele mele 
racheel succes si dupa operatie sa te prezinti cu un test frumos cu doua liniute 
se pare ca totusi luna asta am ovulat
valoarea la progesteron in z22 a iesit 27, inseamna ca am simtit eu bine durerea in z15... nu-s
![]()
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
iancuelena spune:
pana sa pierd prima sarcina am avut cm de 30 de zile,primul an dupa ce am pierdut sarcina am avut cm de 40,60,30 de zile,am luat duph,iar de cateva luni imi venea la 30-35 de zile,iar luna trecuta am luat branca ursului si eu si sotu,dar eu am luat ca sa ajung la cm de 28.
daca as face test in timpul zile o iesi?
andr@ spune:
bravo nerama, hai ca-i bine pana aici; poate ne faci surpriza 
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ bravo nerama, hai ca-i bine pana aici; poate ne faci surpriza ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
luna asta sper ca nu... ca am luat ketonal pentru masea

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
andr@ spune:
dar doar nu ai luat zilnic ketorol....si plus de asta daca ai luat dupa ovulatie, este o marja de cateva zile pana la implantare cand nu poate afecta bb cu nimic 
andr@ spune:
elena da, iti poate iesi testul si in timpul zilei; dar ca sa eviti eventuale alarme false cel mai corect e cu urina de dimineata; cat despre branca ursului nu stiu ce sa-ti zic, am auzit ca prov mari dereglari
iancuelena spune:
nerama,felicitari,inseamna ca te aproprii cu pasi repezi catre bebe. sa dea DD sa vina repejor.
daca nu ai luat cantitate mare,sa sti ca nu afecteaza.
camady spune:
Buna fetelor. Nu stiu daca va aduceti aminte, v-am scris ca am TGO si TGP marite si elctroforeza proasta. Am fost la medic mi-a dat sa repet analizele si inca multe la ficat. Acum mi-au iesit bune numai una GGT mai mare. Maine merg iar la dr................nu stiu ce sa mai cred cu laboratoarele astea. Pana una alta m-am hotarat sa ne punem pe treaba serios.Perioada fertila am calculat-o eu intre 17 si 22 luna asta. Asa ca urati-mi succes.