Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si daca Bia tot face chiftelute , si daca Alex este emotionata si-a fugit de noi...macar sa umplu pagina, da??

Pai despre ce sa va scriu??
Ah, avem gingia in dreptul unui canin cat un bostan si nu ma lasa nici macar sa-l ating acolo.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Gata , mi-am facut normativul!

OAre sa stau sa mai umplu o pagina???? Hmmmmm, tentant....

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Na ca nu te las, si hop si eu peste tine! dar merge, ca tot din zona aia suntem, nu?

ANDREI

Mergi la inceput

hai salut si buna ziua!

sincer abia am fugit dupa voi, am vazut ca nu sunt zile tocmai roz, si mai ales nopti! va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sa isi revina toti dovleceii! in discutii le alaptat, nu ma bag!

noi avem, de duminica si pana dupa 1 decembrie , zile pline de agitatie si nebunii: sora mea si fata ei aka nepoata-mea sunt gramada peste noi la mama, din motiv de cumnat marinar asa ca timp ioc!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of, io azi nu-s vesela asa ca nu va suparati daca nu scriu vesel. N-am reusit sa citesc din urma, scuze. Dar vreau sa ma plang si sa cer un sfat.
AM fost cu Zdrelea la pediatra ca haraia si tusea. FEbra 38,5. Ii zisesem la mama sa nu-i dea inca antitermic sa vedem ce si cum ca o fi ca o pati. Buun, merem la pediatra, pac "e rau, bagam Zinnat, gatul arata rau, haraiala la plamani (nu f tare dar e). " Io m-am uitat chioras cand am vazut antibiotic si am intrebat de ce? Ea mi-a raspuns ca "sti ca eu nu ma arunc la antibiotic imediat, ba chiar sunt impotriva cat se poate, dar acum nu se poate ca e destul de grav si nu stim cum evolueaza Doamne fereste. Adica poate evolua f rapid si sa treaca la plamani".Am intrebat daca e din cauza ca l-am tinut mami dezbracat si fara caciula zilele astea si mi-a zis ca nu, ca e un virus (ceva laringo nu stiu ce)si ca daca erau in august 26 de grade l-as fi tinut in maieu deci nu asta a fost buba (io imi faceam mustrari de constiinta ca fac experimente pe copil ) M-a lasat paf cu diagnosticul, am plecat plangand de acolo.
Asa el e vesel, i-a povestit pediatrei cum il cheama si cum fac toate animalele dar cam arde. Asa ca l-am expediat cu mama acasa ca io trebuia sa-i cumpar musai pampersi ca nu mai avea, si cu biletel scris sa-i dea totusi panadol...

Acum io ce fac? Ii dau antibioticul? PE de o parte nu vreau sa-i bag antibiotic, pe de o parte mi-e frica...

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

am vazut poze superbe cu Zienuca, de care chiar imi era dor , imi amintesc ca si pe Carina am vazut-o zilele trecute, fotomodel ca de obicei (sper ca inca nu v-au gonit vecinii ) si ca a revenit la sentimente mai bune
ma bucur ca Liliac a fost mai activa, se vede ca e odihnita si ca metodele ei au succes!
si fetelor cu doi copii si mai ales varste apropiate, acum tare bine va inteleg! eu una cred ca as innebuni, oricat de rabdatoare zic eu ca sunt, sincer nu cred ca as face fata ; intre Andrei si Lory diferenta e de 10 luni, dar se vede! ea e mai posesiva, toate sunt ale ei, tot ce are Andrei in mana, vrea ea, il impinge, dar am mare noroc ca INCA Andrei nu e suparacios; daca ii ia ceva ce are el in mana, el pleaca si-si gaseste alta ocupatie; dar sunt si momente cand amandoi sunt niste scumpi: il cheama la jucarii, vine si il ia de manuta si il pupa, si-l ia in brate; sau asculta amandoi muzica pe scaun la calculator ; sau mananca amandoi din aceeasi farfurie: o lingurita Dey, o lingurita Lory ; ce mai! zile pline de aventura!

ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Of, io azi nu-s vesela asa ca nu va suparati daca nu scriu vesel. N-am reusit sa citesc din urma, scuze. Dar vreau sa ma plang si sa cer un sfat.
AM fost cu Zdrelea la pediatra ca haraia si tusea. FEbra 38,5. Ii zisesem la mama sa nu-i dea inca antitermic sa vedem ce si cum ca o fi ca o pati. Buun, merem la pediatra, pac "e rau, bagam Zinnat, gatul arata rau, haraiala la plamani (nu f tare dar e). " Io m-am uitat chioras cand am vazut antibiotic si am intrebat de ce? Ea mi-a raspuns ca "sti ca eu nu ma arunc la antibiotic imediat, ba chiar sunt impotriva cat se poate, dar acum nu se poate ca e destul de grav si nu stim cum evolueaza Doamne fereste. Adica poate evolua f rapid si sa treaca la plamani".Am intrebat daca e din cauza ca l-am tinut mami dezbracat si fara caciula zilele astea si mi-a zis ca nu, ca e un virus (ceva laringo nu stiu ce)si ca daca erau in august 26 de grade l-as fi tinut in maieu deci nu asta a fost buba (io imi faceam mustrari de constiinta ca fac experimente pe copil ) M-a lasat paf cu diagnosticul, am plecat plangand de acolo.
Asa el e vesel, i-a povestit pediatrei cum il cheama si cum fac toate animalele dar cam arde. Asa ca l-am expediat cu mama acasa ca io trebuia sa-i cumpar musai pampersi ca nu mai avea, si cu biletel scris sa-i dea totusi panadol...

Acum io ce fac? Ii dau antibioticul? PE de o parte nu vreau sa-i bag antibiotic, pe de o parte mi-e frica...

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Monica, nu stiu ce sa-ti spun! ai incredere in pediatra? eu zic ca asta e destul de important, adica sa-ti dea antibiotic ca pe ultimul lucru recomandat, stict necesar pentru refacerea lui Zdrelica! va pup si sper sa iei decizia cea mai buna pentru puiul tau!

ANDREI

Mergi la inceput

Monic nu mai fi supi!! Cum, fata mea, sa plangi ca are un pic de infectie?? Si ca e o chestie virala?? Tu??? Imi dai voie sa rad putin?? Si nu din rautate ci ca asa trebuie
Stii ca eu te ailaviu verimaci, da??
Deci, ti-as spuna sa-i dai totusi antibioticul ca nu prea este de joaca cu astea virale. Uite, si noi aseara am fost la medic cu Andra. A facut tot o viroza si am zis ca si tine...sa n-o imbuib cu antibiotice. Si-am dus-o asa cu cate-o tuse din cand in cand tratata ba cu muguri de pin sau brad, ba cu prospan, ba cu homeogene si homeovox, ba cu stodal. Pana am cronicizat tusea. Si acum are ditamai traheea, laringele si faringele iritate!! Stii unde am ajuns?? Fix la antibiotic
Dar nu-i un capat de lume. Le luam.
Vino sa te

Irinaaaaaaa ce faci, mamiiiiis!! Mi-e dor de retetele tale. Daca n-ai mai scris pe-aici nici eu n-am mai gatit nimic. N-am muza
Deci, zici ca e nasol cu doi copii?? Hmmmmm...nu credeam
La unii e greu cu unul (si mai au si ajutoare )
Deci, dupa ce ca Andreiu papa bine, doarme ca un prunc mai este si neofticos. Tu ai un copil perfect. Stii...ca-n reclama aia: numai lapte si miere...

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Monic nu mai fi supi!! Cum, fata mea, sa plangi ca are un pic de infectie?? Si ca e o chestie virala?? Tu??? Imi dai voie sa rad putin?? Si nu din rautate ci ca asa trebuie
Stii ca eu te ailaviu verimaci, da??
Deci, ti-as spuna sa-i dai totusi antibioticul ca nu prea este de joaca cu astea virale. Uite, si noi aseara am fost la medic cu Andra. A facut tot o viroza si am zis ca si tine...sa n-o imbuib cu antibiotice. Si-am dus-o asa cu cate-o tuse din cand in cand tratata ba cu muguri de pin sau brad, ba cu prospan, ba cu homeogene si homeovox, ba cu stodal. Pana am cronicizat tusea. Si acum are ditamai traheea, laringele si faringele iritate!! Stii unde am ajuns?? Fix la antibiotic
Dar nu-i un capat de lume. Le luam.
Vino sa te

Irinaaaaaaa ce faci, mamiiiiis!! Mi-e dor de retetele tale. Daca n-ai mai scris pe-aici nici eu n-am mai gatit nimic. N-am muza
Deci, zici ca e nasol cu doi copii?? Hmmmmm...nu credeam
La unii e greu cu unul (si mai au si ajutoare )
Deci, dupa ce ca Andreiu papa bine, doarme ca un prunc mai este si neofticos. Tu ai un copil perfect. Stii...ca-n reclama aia: numai lapte si miere...

D'ale Andrei

Vremuri

eu zic ca toti dovleceii sunt perfecti! in ochii parintilor lor! cu toate defectele! de ex azi noapte Andrei s-a trezit la 1, avem 1 dinte si 2 masele umflate si am reusit abia la 4 sa-l adorm, in conditiile in care amandoi dorm in aceeasi camera!

si sa va arat si ceva frumos

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Gata! Prestat chiftelute, facut baita la nazdravani si servit si nazdravanul al dozator. Acum mai am o runda de curatenie si am incheiat ziua casnica.
Liliana, Irina, multam ca nu m-ati lasat sa bantui singura pe aici ca vacuta dezlegata de la iesle.

liliana, sa stii ca scuipatul in fata este o modalitate elevata de exprimare artistica pe care si al meu o practica cu insufletire ori de cate ori simte ca are impact maxim.

Monica, eu zic sa-i dai, ca si noi am avut experiente tragice cu complicatii fiindca n-am vrut antibiotice. Zgatiuta sa treaca repede.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput