Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am citit acum ce a scris Miha ,,despre activitati.
La noi nu mai sunt lucrurile asa roze,deja Razvi a invatat cum sa se joaca cu masinutele si e bataie mare pe ele ,culmea,Razvan e cel care da in Alex.
Cand coloram,fiecare cu cartea lui ,impart doar culorile. La plastelina Razvi nu are voie ,nu avem din aceea comestibila si nu ma risc.

O sa incerc si eu sa aplic regula de 10 .Apropos,de multe ori si Alex sare peste 7 .

Si Alex e fam pompieri,are multe masinute din alea mici,dar fiind chinezarii se strica repede. Vorbim cu Mos Craciun sa bage in sac una mai "sanatoasa" .

Si sustin din plin ultima fraza a Mihaelei

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

culmea,Razvan e cel care da in Alex.

nasii lui David au 2 baieti, unul clasa a II-a si unul de 2 ani jumate. Cel mare e stilul poet, visator, cuminte, romantic, bland etc iar cel mic il capaceste de nu se vede si face militarie cu toata lumea din casa

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Zneata !!
Ploua atat de marunt si frumos, e atat de intunecat si ceata afara, un deliciu
Carina nici macar nu vrea sa se uite pe geam la trecatori, la "nenea", cum spune ea, probabil crede ca e noapte si lumea doarme
Sa incep cu Dana care imi admira puiul..iti multumesc, creste inima in mine, cand citesc ca va place de pitica mea
Ma intrebai ce inseamna nu fii pufi .. noi pe aici il folosim pentru a spune nu fii ofticos, e de multi ani in limbajul meu, nu stiu daca altcineva mai foloseste

Despre activitati..acum e fascinata si total dedicata unui telefon mai vechi, e nedespartita de el, gesticuleaza si rade cu ..cineva imaginar ; ii place sa il arunce in spatele unei cutii, sa fuga pe partea cealalta sa-l gaseasca; sau sa-l bage prin cutia postala a casutei de plastic; se joaca mult singura, e destul de cumintica, trebuie mereu sa asculte muzica.. aici sunt ceva probleme, tipa "gaga" si eu trebuie sa stiu exact ce piesa vrea.
Recunosc ca am exagerat, i-am descarcat toate melodiile si ii pun sa asculte ce vrea ea, dar se enerveaza si isi da palme peste fazta cateodata O ignor ..si incep sa-mi fac mi e"mai mai" si in final vine si ma pupa, sper sa fie o strategie buna..of!
Si ii plac foarte foarte mult cartile, sta in fundic si rasfoieste ca un om mare, orice carte, chiar si fara poze! Asta imi place mult!!
Mai avem un ritual, dimineata stam in pat toti 3 si jucam ascunsa, gadileala.. rade ca un om mare, ne si cearta ca o facem atata sa rada , se inroseste la fatza de ras ..

Vik, pup mamica obosita..
Lull pupici!
Miha, , mi-a placut aia cu "fata face ce vede in casa" .. asa e, de unde sa imite treburi gospodaresti?
Luci, ce dor mi-e de David! ... ia s-o invat si eu pe kitty sa duca rufele, sa le sorteze..
Am inceput pe la 9 mesajul asta .. deci nu prea se joaca singura, v-am pacalit, o sa spuneti ... Nu maaa, i-am facut poze , wanna see?

mami de de 1 an Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Zneata !!
Ploua atat de marunt si frumos, e atat de intunecat si ceata afara, un deliciu
Ma intrebai ce inseamna nu fii pufi .. noi pe aici il folosim pentru a spune nu fii ofticos, e de multi ani in limbajul meu, nu stiu daca altcineva mai foloseste

Despre activitati..acum e fascinata si total dedicata unui telefon mai vechi, e nedespartita de el, gesticuleaza si rade cu ..cineva imaginar ; ii place sa il arunce in spatele unei cutii, sa fuga pe partea cealalta sa-l gaseasca; sau sa-l bage prin cutia postala a casutei de plastic; se joaca mult singura, e destul de cumintica, trebuie mereu sa asculte muzica.. aici sunt ceva probleme, tipa "gaga" si eu trebuie sa stiu exact ce piesa vrea.
Recunosc ca am exagerat, i-am descarcat toate melodiile si ii pun sa asculte ce vrea ea, dar se enerveaza si isi da palme peste fazta cateodata O ignor ..si incep sa-mi fac mi e"mai mai" si in final vine si ma pupa, sper sa fie o strategie buna..of!
Si ii plac foarte foarte mult cartile, sta in fundic si rasfoieste ca un om mare, orice carte, chiar si fara poze! Asta imi place mult!!
Mai avem un ritual, dimineata stam in pat toti 3 si jucam ascunsa, gadileala.. rade ca un om mare, ne si cearta ca o facem atata sa rada , se inroseste la fatza de ras ..
Am inceput pe la 9 mesajul asta .. deci nu prea se joaca singura, v-am pacalit, o sa spuneti ... Nu maaa, i-am facut poze , wanna see?

mami de de 1 an Nihil Sine Deo

uka - raportam si la capitala vreme inchisa, si conditii maxime de precipitatii. asa ca stam in casa
- si eu spun nu fi puffi, dar am si o continuare...ca te umfli. E, de asta ce zici?
- si Matei asculta muzica, mult mai mult decat Iris, dar cand era mic ii placea sa se uite si la videoclipuri. si daca ne jucam, si auzea un anume ritm, gata fugea la tv. imi place de carinuta ca e selectiva de pe acum. bravo ei!
- parerea mea: eu zic ca e bine ca ii distragi atentia cand se loveste. si eu fac la fel.
- si daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vrem poze, muuuuulteeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Miha te salut draga mea. Apropos de tavalit pe jos stiu ca spunea si Uky de plesnit peste cap. Parca suntem pe final si as indrazni sa spun ca am scapat DAR David se lovea atat de tare incat atunci cand termina avea jumatatea de cap peste care se plesnea, rosie.
L-am ignorat, da, dar imi muscam buzele si imi tremura stomacul sa ma duc la el sa incep sa-l pup si sa-i spun nu, mai - mai si alte cele.

Daca va alege sa fie luptator K1 ...ciubucul lui

As vrea sa stiu ce mai fac alti copilasi

Pup toate fetele dragi

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

si eu te salut cu mare drag luto si hai cu noi mai des, lasa butoiul ala cu lucurri urate, pune-i capacul

iris- nu se da cu capul, doar se tavaleste si mai repede da din picioare. daca vreau sa o ridic in momentul ala se isca o rpblema, ca mi se scurge din maine si chiar se loveste. asa ca o las.
si eu ii las sa faca cam tot prin casa, dar si casa e pregatita pentru copii Oricum daca chiar nu au voie, nu ii las, dar nici nu spun NU E VOIE.
de exemplu am bagat ghivecele cu flori de pe balcon in casa, iar Iris era una doua cu mainile in pamant. ma duceam la ea si o asistam, cat sa nu bage in gura, si apoi ii aratam ceva ce sigur vroia sa faca. Acum nici nu se mai uita la ele.

se ducea la aragaz, sa invarta de butoane...si atunci a luat Bogdan bricheta si a speriat-o un pic, ba chiar i-a pus manuta pe bricheta usor incalzita, si gata! cand trece pe langa aragaz zice ca e ufff, asa din nas si nu se mai atinge de el.

Mergi la inceput

eu ma duc sa le dau sa pape. dar intai sa ii desprind dupa bicicleta, ca au un obiectiv: sa se urce pe sa! si o calaresc cateodata de zici ca cine stie ce e
tot asa se joaca cateodata cu incarcatorul meu de la laptop, trag unul de un cap si altul de alt cap. Matei a vazut in parc fetite cu coarda, si incearca si el, tot cu cablul de la incarcator.
luto- am uitat sa iti zic: sa iti traiasca luptatorul , lasa mami ca ii trece. si tot asa distragei atentia cand vrea sa faca pe fiorosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna ziua doamnelor.

Sa-mi zica si mie cineva de deochi ca de cateva zile imi merg toate prooost rau. Nimic nu-mi iese.

Zdrelica e bine, multumim de intrebare, nu a facut febra decat 2 zile pana sambata si da, i-am dat antibiotic pt ca mi-a fost frica pt ca haraia la plamani. Am fost marti la control si e super ok doar cu muuulti muci. SI de aici faptul ca sunt intoarsa si nu-mi iese nimic. Marti dimineata s-a trezind tusind si a tusit de mama focului ca in juma de ora mi-a vomat de 10 ori si a scos tot laptele ce l-a baut AM zis ca mor. In toata casa, stateam cu carpa dupa el mititelul. M-am speriat rau desi imi dadeam seama ca e de la tuse ca el era vioi si se plimba peste tot si tusea si haaac inca o tura de voma . In fine.
IEri in schimb mi-a cazut din pat, din al lui adica de la o inaltime de vreo 80 de cm. Ne "bateam" cu pernele si mi-a dat el una si eu m-am prefacut ca virgula cad pe spate. In fractiiunea aia de secunda cat m-am lasat eu pe spate am auzit "buf" . El era pe jos intre patul lui si al nostru . AM murit si am inviat. A inceput evident sa urle, un urlet ciudat. L-am luat in brate , l-am pus in pat si l-am verificat peste tot sa nu isi fi rupt ceva. Cred ca s-a aplecat dupa mine cu perna si a cazut... in cap cumva. Zabrelele alea ii vin pana la nivelul bazinului asa. Of, ca mereu mi-a fost teama sa nu se arunce din pat si fir-ar sa fie ca s-a intamplat... si cu mine de fata. Adica ma tot gandesc ca as fi putut sa impiedic. Va spun, nu am fost om ieri toata ziua si am tremurat ca o vergea.
Ma scuzati de kilometric sar simteam nevoia sa ma descarc.

Trimit asta si revin cu activitati ca sa nu ma lungesc aiurea

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hai ca mai bine fac intai capitol.

Sa vad daca mai imi amintesc parola .

Oare mai era cineva care sa vrea modificari in lista, sau vrea in lista???

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Va invit cu mic cu mare la CAPITOLUL X6

Mergi la inceput