Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
diana_n spune:
daca tot m-am apucat de scris, sa spun si de ce am intrat azi.
Am o veste grozava: acum 2 seri sotul ma tot batea la cap sa-i dau suc de portocale lui Nicholas. Eu, stiind cum la 9 luni dupa ce i-am facut test de sange si mi-a zis pediatrul ca n-are nimic, i-am dat un pahar de suc si in 6 ore obrajii ii erau in flacari si se scarpina si plangea, n-am vrut. Pana la urma am cedat cicalelii si Nicholas n-a avut nimic.
Ieri am avut curaj sa-i dau 3 bucatele minuscule de biscuite cu grau si soia si azi are o pata pe gat, deci inca nu s-au dus cele 2.
Oricum, au ramas doar 8 alergii
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_n Am tot dat refresh sa vad daca imi raspunde cineva. Hm, o fi fost o discutie asa de mare? Pe ceilalti dovlecei i-am gasit unde-i stiam, la "1-4ani", pe ai 2-lea i-am gasit dand cautare pe Lotoniana, ca unde-i ea ma duc si eu. Eu n-am prea scris in primul an pentru ca stiam ca e anul lui "ma trezesc din ora in ora" si "nu vrea legume" pe care il trecem cu totii. Ei, DE ACUM INCOLO INCEP TOATE. De acum avem nevoie de toate cunostintele si prietenele pentru ca incep adevaratele probleme. Chiar va incurajez sa fiti cat puteti de active, mai ales mamicile la primul copil pentru ca o vorba spusa de o mama poate aprinde un beculet in capul altei mamici. Probleme mele cu Peter au inceput cand citind pe forum ca toti ceilalti scoteau limba (imitand parintii) mi-am dat seama ca Peter n-o face, ci doar rade cand scoteam limba la el. Nu multe mamici pot spune care dintre " copilul meu se teme de clovni si masti" si "copilul mei nu pune mana pe orez si se sperie de caini" necesita terapie si atentie speciala. Nu stiu care au fost motivele despartirii, dar chiar acum nu era momentul. Si apropo de primul an de viata, am vazut un film numit www.imdb.com/title/tt1020938/" target="_blank">Babies unde urmaresc 4 bebelusi nascuti in USA, Japonia, Mongolia si Namibia de la nastere pana fac 1 an. Concluzia e toti sunt ok pana la 1 an, toti vorbeau, mergeau. De acum incolo se face diferenta. Iulika sarcina usoara! Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005) |
buna!
eu am vrut sa fac o gluma gen "ai toata noaptea la dispozitie?", dar m-am abtinut..
poate iti explica cineva in particular ce s-a intamplat, sau poate citesti din urma, pentru ca , sincer, eu daca mai citesc inca o data chestiile alea, imi iau campii si plec
si banuiesc ca nu-s singura care nu are chef de reeditarea tzatzismelor
ma bucur tare ca ati invins una din alergii, la mai mare ! pupam baietii frumosi!
aa, si nu ne mai certa fiecare se simte bine unde este in prezent, printre cele asemenea!
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
diana_n spune:
Uka, mama mai si cearta, dar intotdeauna cu dragoste
N-am timp nici 30 min., ce o noapte! Dar pot sa inteleg ca exista diferente de opinie ireconciliabile, merge aia cu "we agree to disagree".
Cred ca raman aici pe motivul ca Luto e aici, daca ea a ales asa, stie ea de ce.
O sa incerc sa mai intru, dar se pare ca voi fi ocupata in curand. Peter a intrat evident intr-o alta etapa de dezvoltare despre care nu stiu nimic, toate cartile pe care le-am citit se opreau la 5 ani. Acum vreo saptamana imi spunea o prietena ca fata ei s-a schimbat foarte mult de cand a invatat sa citeasca, in vreo 2 zile a invatat sute de cuvinte. In timp ce vorbea mi-am dat seama ca pot spune si momentul din zi cand Peter s-a schimbat (acum vreo 2 saptamani), era intr-o dupa-amiaza pe la 5. Pe bune!
Nicholas e bine in rest, se pare ca intelege ambele limbi, cu limbajul semnelor merge bine, imi arata ce vrea, azi ii faceau mainile ca morisca in magazin aratandu-mi ca vrea sa mergem acasa, eu nu si nu, stateam cu ochii bolditi la un actor din "Beverly Hills 90210". Important e ca am decis ca sotul meu arata mai bine ca el si m-am dus acasa
happy_uka spune:
Stiu ca si pt mine ramai, nu numai pt Luto
Interesant, ca inttodeauna, tot ce povestesti! La ce mod s-a schimbat Peter?
Si eu sunt fascinata de progresele Carinei..mi se pare magic tot ce face! Si fiecare dovada ca e inteligenta, ma duce in al 9lea cer!
raluk16 spune:
hai ca-mi era dor de modul Dianei de a povesti!!! Super! Chiar m-as distra sa ne vedem o data fata in fata, ca acum doar imi imaginez tonul din postarile tale!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
lutoniana spune:
Diana am uitat de spate, de mizerie, de oboseala si de somnic...si ai reusit sa-mi ridici si mie moralul. Auzi...sa ma urmareasca si pe mine in viata cineva orbeste ....I-am explicat si eu lui Adi de atatea ori dar nu vrea sa inteleaga.
Te salut si pupa baietii din partea mea, nu ma deranjeaza si ceva poze.
Uka ramai pe pozitii
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
raluk16 spune:
Uka eu nu vad nimic, doar un chenar alb.
Luci da mai, recunosc ca nu sunt invidioasa, prea multa responsabilitate, daca m-ar fi urmarit pe mine ramaneam fara cuvinte, nu as fi reusit sa spun ceva pe masura asteptarilor. De fapt, de asta nu ma urmarea pe mine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
Ceva interesant :
http://forum.7p.ro/Dezvoltarea-copilului-de-la-13-la-18-luni.aspx?g=posts&t=2678
Noapte buna!
miha74 spune:
Neatza dovlecime!
va invit la , la multa
noi iar ne-am sculat la 5.30 Iris, iar Matei la 6.00 desi nu dorm in aceeasi camera, cum se aud unul pe altul se scola imediat. nu cumva sa se joace celalalalt mai mult.
bia- hihihi, si Laura mea se facea geolog la un moment dat, era la gradi. si cand venea acasa avea buzunarele pline de pietre. Un bun moment le-am pastrat, ca nu aducea orice pietre, ci pe cele cu forme si culori deosebite. Apoi a zis ca se face contructor, era fascinata de cum se fac casele. Acum se face arhitect.
si ca tot vorbim de copiii nostri mai mari, Laura mea il poate acompania pe Busu la pian. ea canta la chitara.
uka- mama are o vecina care tot cam asa actioneaza. si are 2!!!! si le vorbeste si urat. Eu am amenintat-o ca anunut protectia copilului...desi ma tem ca nici aia nu fac nimic pana nu se intampla un...ireparabil
iulika- ce frumos iti sade! radiezi fericire, asta e clar!