Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
alex25 spune:
Heloooouuuuuu...helouuuuuuuu!!!!
Ce faceti dragelor, pe unde umblati? Teleleu tanase, ca si mine?
Andraiulia ma bucur ca ai mai scris despre voi.
Va pupa fata.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
buna seara! ce-i linistea asta aici? pai se poate? ati profitat de vremea buna? si noi!
hai va pup!
ANDREI
Raluca_u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Sal! Monica, daca dr nu se avanta de obicei la antibiotic zic sa-i dai. Sanatate multa! Liliac, mi-ai dat de gandit cu tusea ca si david o tine asa de o luna dar gatul arata bine numai ca la plamani nu l-a ascultat ca doar am fost la orl. 3 medici mi-au spus ca e de operat, are deja o otita seroasa din cauza polipilor si daca nu-l operez ii afecteaza auzul. Nu de operatia in sine imi este frica ci de anestezie mai ales ca el are un suflu fiziologic la iinima. Eu peste tot am auzit de anestezie totala, chiar zile astea a fost cineva din bloc cu copilul la buc si i-a facut totala. Alex, mi-a placut de Zeina mai ales cu palaria de marinar. Ii sade tare bine. Mary, sper ca sunteti bine. Iuliapapusa, asa de inaltuta este luta si are niste ochi tare frumosi. Raluk, chiar nu stiu ce sfaturi sa-ti dau cu adormiul asta ca la mine de obicei adoarme la san. Si eu sper sa gasesti ceva sa tina la Alex. Biaz, bune chiftelutele? Nu ne-ai mai spus de copii ce au mai facut. Ei se inteleg bine cred ca doar mosorel e mai mare si mai intelept. Irina, sa nu-mi spui ca si tatal tau e marinar. Monique, sanatate teodorei si sa va simtiti bine la opereta. Luto, ce a spus sotul de cadoul propus? mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13) |
buna
anestezie se face totala dar e anestezie pe masca si e usoara, in 10 minute e treaz copilul. e adevarat ca mai multe si de astea tot sunt grele pt ei - le da sist nervos central putin peste cap, dar una nu e nici o problema. cel putin asa e la spitalul unde mergem noi. daca vii in bucuresti ti-l recomand pe dr nostru - dupa cat am cercetat noi e cel mai bun orl-ist pentru copii si nu recomanda scoaterea polipilor decat daca e absolut necesar. da-mi pm daca te intereseaza.
Raluca_u spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Bia ai perfecta dreptate! Eu sunt sigura ca Alex are o lipsa de somn cronicizata deja. 7 ore noaptea + o ora in total ziua nu e normal pentru varsta lui. Tocmai acum citesc o carte de somn si vad ca ar trebui sa doarma cu cateva ore mai mult. Dar eu ce pot face? Acum tot citesc si aplic mai multe, sa vedem... Lili si Bia, mi-a placut mult cat si mai ales CE ati scris azi! Irina chiar ieri ma gandeam ca nu ai mai scris. Andrei e asa ca un baiat mare, cum sta el cuminte in scaunul de la calculator. Al meu sigur s-ar fi ridicat sa loveasca laptopul... si ar mai fi si cazut cu scaunul... Alex am vazut si o printesa foarte eleganta! Ce de tinute, ce de caciulite! Dar la final recunosc ca am ramas in minte doar cu chipul ei plin de personalitate! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
sper sa reusesti draga mea cat mai curand. adina cand era mica tare, de la 2 saptamani, a avut o luna cand dormea cam 6 ore din 24 si asta asa cate 10 minute legat nu mai mult. a durat mult cateva luni sa isi revina si mi-a fost tare greu. va doresc somn usor si linistit cat mai curand.
crystina spune:
Va salut si eu!
Uka si Fraguta, foarte frumoase pozele si protagonistele!
Sunt moarta de oboseala, a trebui sa merg la birou si azi si ieri, Ruby e racita iarasi..sper ca saptamana viitoare va fi fi una mai buna!
Inca una si ma duc...Ruby ma striga acum toata ziua prin casa "ma-mi", "ma-mi"!, dar cat am fost la serviciu in weekend Ryan a invatat-o sa raspunda "daddy" cand o intreb "cine conduce cel mai bine, mami sau tati?"
Va pupam!
raluk16 spune:
Raluca multumesc mult!
Crystina imi place mult de voi . Insanatosire grabnica lui Ruby!
Ieee de maine ascultam colinde!
A, si de doua zile s-a oprit ploaia si la noi si a fost frumos!
O saptamana frumoasa, fetelor!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
Buna dimineata.
Va las fierbinte si ma duc la ale mele.
Sa aveti o zi frumoasa.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
neata! Alex iau eu o cafea de la tine, ca azi sigur am nevoie, sunt homealone cu 2 copii si deja am creierii varza ; sper sa trec cu bine peste ziua asta
Raluk, ce bine ca s-a oprit ploaia si la voi! la noi e super cald, dar nu iesim decat in curte, ca la plimbare nu fac fata cu amandoi
hai va pup si sa aveti o zi usoara!
ANDREI
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
Am intrat sa va las si eu o calda si aromata...si sa va spun ca nu am disparut in neant dar am avut cateva zile pline, apoi am fost plecata din Cluj si net-ul mi-a tot jucat feste...in fine. Sper sa incepem o saptamina usoara si calda. La noi e soare si parca ne pregatim de primavara...
Va , zi faina!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
happy_uka spune:
neata fetele mele!
Alex, si multumim de cafea! te pup tare tare !
mami de de 1 an Nihil Sine Deo