INSEMINARE 72
Raspunsuri - Pagina 19
aruam spune:
De data aceasta mi-a dat sa iau Duphaston si femibion (vitamine) dar si aspenter. Stiti pt ce se da aspenterul?
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aruam De data aceasta mi-a dat sa iau Duphaston si femibion (vitamine) dar si aspenter. Stiti pt ce se da aspenterul? anul acesta o sa fiu ![]() Doamne ajuta ![]() |
aruan e foarte bine ca ti-a dat si aspenter si eu am primit cand am facut prima inseminare, ajuta sa nu se formeze cheaguri de sange

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
sibiandreea spune:
Daca totul decurge bine sunt sigura ca o sa am baiat.Dar de dimineata am avut o scurgere rozie ,am sunat la unguri si merg sa vad ce e sunt foarte trista sper sa fie in regula tot.Sunt in 4 saptamani jumate.
hellen79 spune:
din pacate azi nu am putut face test de sange si ca sa fie tot frumos o sa fiu plecata pana sambata si nu voi putea sa fac pana cand ma intorc nici un fel de test,
dar cred ca sunt slabe sansele am toate simtomele ca trebuie sa-mi vina CM, am erupt pe fata ca la pubertate, sanii nu ma mai dor deloc, ieri m-a durut burta ingrozitor, azi nimic clar ca vine CM 
racheel spune:
sibiandreea totul o sa fie bine cu
ai sa vezi.
Hellen simptomele de la Cm se confunda cu cele de la sarcina.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
Dado spune:
Va multumesc frumos pentru felicitari ! Astazi am facut al doilea beta HCG si am avut valoarea 118.99 in ziua 15 (alaltaieri z13 am avut 60.54). Credeti ca e ok? Azi ne-am facut si programare la prima ecografie, pe 7 decembrie cand vom fi in 6 saptamani. Noi inca plutim pe niste norisori si nu prea ne dam seama de ce se intampla.
sibiandrea - din cate am inteles sangerarile usoare sunt normale la inceput in sarcina. o sa fie ok... vei vedea!
aruam - bafta multa! sa fie cu ochisori! 

4+
racheel spune:
dado...felicitari 
la cine ai facut inseminarea?
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
cora79 spune:
Dadooooo,felicitari

sarcina usoara si bebe sanatos
Aruam,super ai reactionat la inseminare,sigur iese bebe
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Dado spune:
racheel - Multumesc! Am facut inseminare in Ungaria, Clinica Kaali Debrecen, Dr Tandor Zoltan
cora79 - Multumesc frumos!
4+
mikado spune:
pup fetele 

Dado , bravooo ! felicitari inca odata , sarcina usoar si bebe sanatos 

Aruam, Nera succes dragelor
sa veniti cu vesti bune
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M