INSEMINARE 72

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Cristal, imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva nici nu stiu ce sa-ti zic

Aruam, multumesc pentru informatii, si eu tot doza asa mica am si tot la dr. moisa merg,sper sa dea rezultate stimularea si in cazul meu

Dado , felicitari ! sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos

va pup pe toate

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

felicitari dado
am inteles ca si pe te-au durut sanii , in special sfarcurile, pe mine -au durut f tare sfarcurile in prima saptamana de la IA, acuma mai putin, nu stiu ce sa mai cred
sper sa-mi fac curaj sa-mi fac un test de sarcina miercuri,la mine ar fi a 13 zi de la IA, cu toate ca doc mi-a zis ca un rezultat corect ar fi sambata cu beta, tie la test de sarcina ti-a iesit ceva?
sarcina usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

hellen79 - pe mine m-au durut sfarcurile pana prin ziua 9-10, apoi au incetat si a inceput sa ma doara sanii in interior, pe partile laterale. Duminica am facut un test de urina si a iesit invalid (o singura linie situata intre C si T). Astazi am facut Beta HCG, a iesit 60,54 si dupa ce am primit rezultatul (si vreo 2 l de apa mai tarziu) am facut si un test de urina la care a iesit a doua liniuta foarte putin vizibila. Sfatul meu este sa astepti sa faci testul de sange.

Bafta! Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

multumesc Dado, sper sa fie ok, nu as vrea sa stric sarbatorile celor din jur cu dispoziti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetele

Maine dimineata la ora 10 fac IA ,am niste emotii....sper sa fie ultima.
Stiti cumva cam cat se da la Giulesti pt o histerosalpinografie neoficial pt ca stiu ca oficial e gratis (daca te duci cu trimitere)?
Sa vina testele pozitive cat mai multe ....
Doamne Ajuta!

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

neoficial dai cat vrei, eu am dat atunci 50 ron la radiolog si a fost super-multumit, erau fete care au dat si 10-20 ron! dar doctorul interpreteaza HSG-ul si acum depinde la ce medic esti, cred ca trebuie dat si acolo ceva... eu am platit impreuna cu substanta de contrast 100 ron.

bafta la IA, SA FIE CU OCHISORI!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

cristal, imi pare tare rau ca treci prin asta
am trecut si eu prin 2 pierderi de sarcina si un avort menstrual si stiu cum e... trebuie sa te ridici si s-o iei de la capat...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibiandreea spune:

Felicitari gravidelor.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

cristal, imi pare rau. Stiu ca vei gasi puterea sa o iei de la capat. Poate nu ar strica niste investigatii in plus sa afli totusi motivul pentru care pierzi sarcinile.

Dado, felicitari. Ma bucur pentru tine.
Hellen, in ziua 14 iese si testul de urina

Eu sunt in ziua 7 de la inseminare si deja nu mai am rabdare.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt - obt prin inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

neataza fetele!
alexa tin pumnii sa reusesti

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

crisstal_18 – cu durere in suflet pot sa zic ca stiu ce simti . Din experienta nu din vorbe. Iti recomand sincer sa mergi la Uscatescu in Fundeni si sa ii explicit ce si cum si sa ceri sa faci analizele (ii zici ca ti le-a recomandat dr) :
- AC. ANTI-CARDIOLIPINICI IgG
- AC. ANTI-FOSFOLIPIDICI
- ANTICOAGULANT LUPIC
- T QUICK

mikado – multumsc d eintrebare, Gia este f bine. A invatat sa se ridice in picioare singura in patut si numai asta face, cu explicatia ca de dat jos nu mai stie si incepe sa planga cand ii obosesc picioare.
A invatat aseara sa aplaude.
A facut si pi si ca la olita si mai face din cand in cand ca nu o punem permanent.

aruam – sa fie cu ochisori ! iti tinem pumnii !

Dado – felicitari ! sarcina usoara si un bebe santos si la termen !

Sa nu uiti sa reface beta la 48 de ore. Eu in z15 avea 46. E o valoare f buna la tine !

hellen79 – in z13 mai bine faci un test de sange

sibiandreea – cum esti ? ce face bebe ? da-ne detalii

alexa78 – rabdare si ganidre pozitiva macar pan ain z 12 cand poti sa faci un test de sange ! Sa fie cu ochisori !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput