INSEMINARE 72

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna dimineata fetele,

Va invit la o sa mai uitam de probleme .
Eu maine merg la eco ziua 12-a sa vedem ce am produs sub stimulare (gonal). O sa am foliculi babani pt ca asa trebuie ,eu imi fac curaj singura.
Eu nu prea am avut simptome in urma stimularii ,adica 1-2 ori usoare intepaturi in ovare. Nu ma dor sanii nimic.... poate din cauza dozei f mica 37,5 UI/zi .
Cristal, Dado simptomele de sarcina pot fi confundate cu cele de CM ,asa ca nu trebuie sa va pierdeti speranta.
Fetelor va tin pumnii sa ploua cu teste pozitive

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Multumesc mult fetelor pentru galerie! Eu sunt ziua 10 si inca astept... luni merg la beta (ziua 13).

crisstal_18 - azi esti ziua 14. Ai fost la beta? Ai rezultatul? Hai cu 2 liniute! Hai ca se poate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Hello fetele ! pupici pentru toate
Cristal, Dado si cine mai este la testare ...hai fetele,
Alla76 am fost azi si am cumparat Gonalul, si mi-au dat si ace , din acelea care se folosesc pentru insulina , se potrivesc.

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikado

Da alla fac doza de 37.5 U.i si imi mai trebuiesc 4 , as prefera prin curier si platesc eu la primire, sa-mi zici cat costa . Multumesc mult m-ai salvat. Iti trimit PM cu adresa

M

am 4 ace. iti trimit daca iti trebuie. am primit azi doar doza de 75, pe care o fac din clasicul gonal cu fiola si siringa.

pinuta, alexa78, interesanta faza cu acele pt pen de insulina. nu stiam de ele. mikado, daca gasesti la farmacie intre timp sa imi spui. daca nu gasesti luni chem curierul pt plic
roxa-m am mai auzit de cazuri de genul "cand nici nu se mai asteptau". poate o fi asa si cu inseminarea asta a ta. oricum, proba sotului e de admirat

edit: mikado, ma bucur ca ai rezolvat cu acele
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Fetelor nu mai pot!

Nu mai am stare, imi vine sa plang.... innebunesc! Sanii nu ma mai dor la fel de tare (asa mi se intampla inainte de a-mi veni uratii). In schimb beau tone de apa. Mi-e sete intr-una.

crisstal_18 tu ar trebui sa sti deja.... Haide.. Da-ne o veste buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna dragele mele

Nici eu nu stiu ce veste sa va spun ,mi-am facut 2 teste de sarcina si a doua liniuta este vizibila,dar este cam pala .Nu mi-a venit CM,in schimb e ceva acolo maro. Am sunat-o pe Dr.Moisa si mi-a zis sa fac luni dimineata beta la urgenta si sa o sun din nou cand am rezultatul.Doamne,sper sa nu imi vina si sa fie bine .
Sunt nelinistita,dezorientata si agitata !!!!!
Voi stiti daca la Medlife se face la urgenta ? Si cam in cat timp as avea rezultatul? Sa ma duc la 7 dimi,e ok ?

Pupici

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Buna dragele mele

Nici eu nu stiu ce veste sa va spun ,mi-am facut 2 teste de sarcina si a doua liniuta este vizibila,dar este cam pala .Nu mi-a venit CM,in schimb e ceva acolo maro. Am sunat-o pe Dr.Moisa si mi-a zis sa fac luni dimineata beta la urgenta si sa o sun din nou cand am rezultatul.Doamne,sper sa nu imi vina si sa fie bine .
Sunt nelinistita,dezorientata si agitata !!!!!
Voi stiti daca la Medlife se face la urgenta ? Si cam in cat timp as avea rezultatul? Sa ma duc la 7 dimi,e ok ?

Pupici

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL
Crisstal,la medlife se face beta la urgenta,primesti rezultatul pe net in cateva ore

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Crisstal,la medlife fac analiza la urgenta,primesti rezultatul in cateva ore,da fuguta si fa-l ,o sa ai o valoare frumoasa
Daca cea de-a doua liniuta este prezenta,este bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Cristal, daca liniuta e acolo, chiar daca e mai pala sigur e sarcina ....pentru spotingul ala sigur trebuie tratament de sustinere si sigur va trece, dar azi nu ia unde sa faci beta? la Synevo aveau program si azi pana la 12...la Medlife nu stiu, dar cel mai bine suni.Tin pumnii !

M

Mergi la inceput

Crisstal,pune utrogestan,stai la patut si linisteste-te,.este bebe

Mergi la inceput