Buna dragi mamici,
V-ati lovit cumva de pubertate precoce sau hipotiroidie (insuficienta tiroidiana) la copiii vostri? Si daca da, ce simptome aveau copiii si de la ce varsta? Ati incercat tratament alopat sau homeopat? Credeti ca se pot vindeca, cu tratament homeopat?
Eu am o fetita de aproape 7 anisori, care a inceput sa aiba anumite simptome si i s-a spus de catre med. endocr. ca s-ar putea sa fie vorba de pubertate precoce sau hipotiroidie (tinand cont de faptul ca si eu sufar de asa ceva). Si sunt curioasa in primul rand ce simptome au mai avut si alti copii carora li s-a pus acelasi diagnostic. Si cum s-au tratat, in fine, ce am intrebat la inceput. Mai avem de asteptat rezultatul unor radiografii si analize de sange si atunci o sa stim mai multe, dar va rog mult, daca ati trecut prin asa ceva, spuneti-mi si mie tot ce puteti. Astept cu f mare nerabdare, pt ca sunt destul de speriata si vreau sa cred ca nu este chiar atat de rau si sa sper ca exista si sanse de vindecare, poate pe cale homeopata mai degraba. Va multumesc din suflet!