America (214)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramona J spune:
Poate cu aparatul asta ne mai indemnam si noi sa facem poze. Sper sa-mi placa si sa ma descurc cu el. Abia astept sa vina!
Happy Thanksgiving!
ruxij spune:
Happy Thanksgiving!
Io taiai Alba ca Zapada si curca e in cuptor, statu la marinat de ieri.
corinadana spune:
Happy Thanksgiving day!!!
Ramona sa stapanesti sanatoasa aparatul!poate asa va vedem si noi mai des in poze ;)
Eu as vrea sa mi iau o poseta Kipling; mi se par dragute.
Nici noi nu papam curcan ( Sanzi ;)), mi se pare uscat rau si atos cumva ...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
NewMami spune:
Happy Thanksgiving!
M-ati omorat cu retete si bunatati gatite … pacat ca niciuna din voi nu e pe aproape ca ne alegeam si noi cu un meniu adecvat Nu ca m-as da in vant dupa gatit, de fapt urasc bucataria … de aceea nu-mi iasa mai nimic si la fiecare sarbatoare incerc sa plecam de acasa sau sa ne facem musafiri
Eu lucrez si azi si maine, mi-au incurcat programul cu proiectul care intial era due pe 27 si s-a schimbat ptr. January ca nu sunt pregatiti sa-l implementeze … asa ca doar baietii mei sunt liberi.
Ca si dinner de Thanksgiving …vom avea un dinner la unul din restaurantele din Canada … ca-s deschise . Vin baietii pe la 4 la mine la serviciu si mergem la dinner.
Ramona, noi avem doua aparate Canon, unul cel din poza si unul de toata ziua care incape in poseta, backpack – Canon Sx210Is – powershot – al meu. De ambele suntem super multumiti! Atat calitatea pozelor cat si a filmuletelor.
Good choice!
Phillip, wow good luck si acomodare cat mai usoara. Sa mai intri pe la noi si sa postezi ce job-uri mai sunt available prin zona … ne strangem acolo.
AlinaTamora, noi am fost la Disney de 2 ori si prima data am luat hopper tickets. Am cam aruncat banii degeaba ca tot iti trebuie o zi sa vezi un park.Iar Patrick avand doar 4 ani in primul an, 5 in al doilea nici macar nu stateam cu el toata ziua. Daca fetita ta e mai mare atunci poate va renteaza hopper, sa vizitati un park, sa vedeti focurile de artificii seara in altul. Prima data am avut 5 days, a doua oara 3 days. Animal Kingdom e mai mult ptr. copii mai micuti, gen Zoo. Epcot mie imi place cel mai mult, iar anul trecut am prins festivalul international al florilor. Foarte frumos. Noi nu am stat in Disney, si am luat bilete de aici:
http://www.orlandofuntickets.com/
Virgi, sa dea Domnul sa se opreasca totul in acest punct … Mult noroc si pace pe acolo pe la voi.
Ciuf, voi ce faceti? Va asteptam la Michigan?
Sa aveti un Thanksgiving cat mai frumos, sa va bucurati de cei dragi voua.
blackpanterro spune:
Andreea, a iesit super zemos!!! :) Am mancat de m-am spart!
Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
alintaroma spune:
Newmami, multumesc mult de sfaturi Daca crezi ca mai trebuie sa stiu ceva spune ca nu ma supar Am zis ca e our first time. Nu stiu cit de departe stati dar daca merita va invitam la noi. Poate la anul ca cum suntem si noi musafiri . Mie imi place sa gatesc si mai ales la ocazii festive ma dau in barci asa ca Lia LOL.
Corina daca e gatit cum trebuie nu iese uscat deloc curcanul ! Noi mincam doar pui, peste si curcan tot timpul. Dar Sinzi nu maninca ca e vegetariana daca am retinut eu bine
corinadana spune:
Vio, inseamna ca eu nu am intalnit curcanul gatit bine :(; am fost si la americani in vizita in anii trecuti si tot uscat era, si fibra aia lunga si tare cumva...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
mihutza11 spune:
Happy Thanksgiving!!
sa aveti o zi minunata si o cina dupa pofta inimii!
Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
NewMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Newmami, multumesc mult de sfaturi Daca crezi ca mai trebuie sa stiu ceva spune ca nu ma supar Am zis ca e our first time. Nu stiu cit de departe stati dar daca merita va invitam la noi. Poate la anul ca cum suntem si noi musafiri . Mie imi place sa gatesc si mai ales la ocazii festive ma dau in barci asa ca Lia LOL. |
Alina, s-a facut ... noi suntem calatori nu stam prea mult sa ne gandim inainte de a pleca la drum. Noi ori suntem plecati ori avem musafiri
Sarut'mana mult de tot de invitatie. Eu te pot ajuta cu orice altceva, numai in bucatarie nu!
La Disney, acum te lasa sa iti duci rucsacelul tau cu apa, si mancare. Pe noi ne-a ajutat mult, cateva sticle de apa, cu noi cand inauntru in park o sticla costa $3 si ceva ... iar intr-un cooler din acela mic am pus ptr. Patrick fructe, legume, cheese sticks... ceva cat sa aiba de snack. Fiindca e greu, mai ales cand sunt mici, nu-ti spun din timp ca le e foame iar cozile si la mancare sunt destul de mari ... IAr dupa ce stau saracii la cozi la toate ride-urile si toate characterele, sa-l mai ti la coada si ptr. papa mi se pare mult prea mult. Noi am stat cu el maximul 6 ore intr-un park. 3 dimineata si 3 dupamasa. Tati iesea cu el, eu am ramas si toata ziua de am batut haihui in lung si-n lat :)
A si un alt sfat ... Magic Kindom ... daca mergeti de dimineata, luati trenuletul si incepeti park-ul din spate in fatza. Asa mai salvati din bulibaseala ... caci majoritatea se inghesuie la intrare.
Daca mergi la Disney website, au map-ul cu fiecare park si cam pe unde sunt diferite spectacole atractii. Poti sa iti faci o idee, cam ce e in fiecare park si ce ati vrea sa vedeti. Ce va intereseaza cel mai mult, si poti sa-ti faci un intinerar inainte de a ajunge acolo, nu mai pierzi vremea sa te uiti pe map ce vrei sa gasesti, vezi dintre toate obiectivele. Si asta a ajutat mult, caci stiam ce-i place si ce e mai potrivit de varsta lui si am mers in directia buna.
Daca imi aduc aminte si alte sfaturi, cu cea mai mare placere.
BiancaM spune:
POfta buna la curcan!!! Noi azi, peste cu sos de rosii la cuptor si mamaliga.
Ramona, sa stapanesti sanatoasa camera. Noi avem un Nikon D3000,de acusi un an, s-a marit nr pozelor considerabil fata de cand aveam un prapadit de Fuji.
Noi am amanat excursia in FL. Aveam de gand sa coboram cu masina in ianuarie, dar am zis ca Andrei e prea mic pentru asa un drum(nici nu-i place in carseat) si nici la parcuri nu ar intelege mare lucru. Asa ca mai asteptam un an. Am zis ca-i ducem la zapada in Catskill, ca e mai aproape.
Din ianuarie incepe si Amalia gradinita, 3 dupa-mese pe sapt. Sper sa-i placa, ca altfel o sa mearga de nevoie ca nu vrem sa pierdem caruta de bani pe care o dam.
VA pup, ma duc sa despart copiii, ca se 'bat' pe jucarii
P.S. va las si cateva poze cu frunzarii mei
http://picasaweb.google.com/ibianca2004/YaleNov10#5542804885703263906