America (214)
Raspunsuri - Pagina 16
LucasMom spune:
Eu gatesc din cand in cand grean bean casserole dupa o reteta primita de la un coleg american; e buna si simpla (fasolea oparita, amestecata cu cream of cicken si cu bucatele de almonds; uneori ii mai fac cate o adaptare romaneasca, sa fie ceva mai tasty...cate un strop de unt, un hint de usturoi si patrunjelul tocat fin la sfarsit...). Curcanul ne place la rotisor, e cel mai bun!
Cu evenimentele de azi in South Coreea ma intrebam cum o fi Virgi acolo... dupa ce s-a mutat inapoi not long ago... mi-o amintesc pe Iulia parca mentionand N-S Coreea conflicts cand venise vorba despre cat de bine poate sa fie in Coreea...
hmmmm...
iulianm spune:
Pai asa si noi sushi, thai, indian, italian, spanish, french, greek, lebanese, egiptian, le invirtim, ce avem in zona. Seafood mai rar pe aici. Mincarea specifica statului e foarte spicy, ca pun astia green ori red chili (ori amindoua) cam in toate, noi nu ne-am obisnuit inca. Pina si in dulciuri si in hot chocolate pun pudra de ardei iute ((:
Eh, nici eu nu ma ating de Rocky Mountain oysters
Voi vorbiti de cozonac si pepeni murati, o sa am insomnii la noapte...
Edit: LucasMom, da' nici nu era greu de vazut. Noi venim dintr-o tara care o stat cu alt stat nebun in coasta. NC is mult mai dusi cu pluta, brainwashed and everything. Vorba aia, cind n-ai nimic, nici de pierdut n-ai mare lucru.
Sper ca Virgi si ai ei sunt OK.
mihutza11 spune:
Newmami felicitari pt Patrick!
Ramona spor la desen Anutei!
Alina distractie placuta in Hawaii!
Ruxij felicitari!
Andreea Azore? suna bine!
Macrina si tu te-ai mutat?
mai mai ce de mutari pe aici.. who's next?
mama ce de meniuri se vehiculeaza pe aici .. si noi suntem invitati dar suntem numai intre romani, asa ca habar nu am ce sa duc.. inca ma gandesc..tre sa recunosc ca eu nu prea am habar de meniul de Thanksgiving ca nu am avut ocazia sa il testez la americani acasa, mereu cu romanii si mai cu mancare de a noastra..
btw habar nu aveam ce e ala turducken sau cum s-o chema..
Clipe de vara - Concurs DC www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=20" target="_blank">mh-1, mh-2
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
blackpanterro spune:
Ah am mancat turducken anul trecut de Craciun, yum!
Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
ruxij spune:
Pana una alta, imi place activitatea de aici.:)
Da, cum o fi cu Coreea, sper ca sunt bine ei acolo.
Azi am zi de gatit cate ceva, nu ma duc la servici. Pun curcanul la marinat. Fac o salata boeuf mica, fac fasolea verde si prajitura. Curcanu' la cuptor maine dimineata. Ah, si o sa fac si niste hummus pt musafirii middle eastern, ajung diseara exact la vremea cinei.
iulianm spune:
Asa deci, faci fasole verde
Eu nu stiu daca mai apuc sa ma conectez, asa ca va spun acum minivacanta placuta si Happy Thanksgiving! Sa va iasa bucatele cum va doriti...cu sau fara salata boeuf .
virgi spune:
Iulia - multumesc frumos! Suntem ok, am vazut la TV ce s-a intamplat. La noi, undeva mai la sud, nu s-a auzit, manifestat nimeni, lumea si-a vazut in continuare de treaba, de parca nimic nu s-a intamplat. Ar fi al doilea atac pe anul asta, e drept, ca nu se stie ce va urma, insa viata merge mai departe.
Autoritatile sunt in alerta, cum e si normal, insa lumea isi vede de treaba. Vom vedea ce va fi pe viitor....noi, in cel mai rau caz, vom schimba iarasi tara, lucru pe care nu ni-l dorim, suntem in sfarsit fericiti, ne-am reasezat si savuram fiecare moment petrecut in tara asta.